Yandy Smith

Valoarea netă Yandy Smith : Yandy Smith este un producător muzical american și vedetă de televiziune de realitate, care are o netă de 15 milioane de dolari. Yandy Smith și-a început cariera profesională lucrând în industria divertismentului ca asistent executiv la Violator Management. Yandy Smith a câștigat notorietate națională ca unul dintre cei mai populari membri ai distribuției din serialul de televiziune reality VH1 „Love & Hip Hop.:

Viața timpurie: Yandy Smith sa născut pe 19 martie 1982, în Harlem, New York. A absolvit Universitatea Howard în 2004.

Cariera: Yandy Smith și-a început cariera profesională lucrând în industria divertismentului ca asistent executiv la Violator Management. Printre achiziționați ei se numără mucieni și animatori de mare profil precum Missy Elliot, 50 Cent și LL Cool J. În 2005, la doar un an după absolvirea facultatii, Yandy la întâlnire pe rapperul Jim Jones în timp ce se află într-un avion privat. pe care Russell Simmons îl închiriase. Ea a părăsit Violator Management pentru a deveni managerul cu normă întreagă a lui Jones. În anul următor, VH1 la abordat pe Jones pentru a face un reality show centrat în jurul lui. A fost realizat un trailer de 11 minute pentru emisiunea propusă numită „Keeping Up with the Joneses”, dar VH1 nu a fost convins. Apoi Yandy a abordat-o pe Mona Scott-Young, mentorul ei de la Violator Management, iar Mona a schimbat conceptul pentru al transforma până la ceea ce a devenit „Love & Hip Hop”, prin aducerea lui Jones. iubita Chrissy și prietenii ei. Yandy a apărut pentru prima dată în reality show în timpul primului sezon, când Chrissy și Jim s-au logodit. A fost un cameo necreditat.

Yandy Smith sa alăturat distribuției principale din „Love & Hip Hop: New York” în sezonul doi. Povestea ei principală a implicat problemele și problemele pe care le-a avut în timp ce lucra ca manager al lui Jim Jones. În acel sezon, relația ei profesională cu Jones explodează și se ceartă cu Chrissy la un club de noapte din Miami. Jones și Chrissy și-au încheiat relația cu Yandy după aceea.

Yandy a continuat să lucreze ca consultant la Warner Music Group, Atlantic Records și Columbia. Apoi a făcut echipă cu fostul ei șef Violator Management, Mona Scott-Young, pentru a forma Monami Entertainment. Yandy este un agent de talent la company. În 2008, Billboard a numit-o una dintre „Top 30 Executive Under 30”.

Yandy este, de asemenea, implicată în brandul de stil de viață Everything Girls Love, unde este coproprietar, președinte și Brand Manager.

(Fotografia de Leon Bennett/Getty Images)

Yandy apare, de asemenea, într-un episod din „Love & Hip Hop Atlanta: After Party Live!”, ca invitată în serialul spin-off „Remy & Papoose: Meet the Mackies” și în emisiunile speciale „40 Greatest Love & Hip. ”. Hop Moments”, „Dirty Little Secrets”, „The Love Edition”, „Love & Hip Hop Awards: Cele mai certificate și cele mai grozave 40 de Love & Hip Hop Moments: The Reboot.”

Viața personală:  Yandy Smith are doi copii cu dezvoltatorul imobiliar Mendeecees Harris – un fiu pe nume Omare Harris (născut pe 16 iulie 2012) și o fiică pe nume Skylar Harris (născut pe 26 ianuarie 2015). Pe 25 mai 2015, Yandy și Mendeecees s-au căsătorit.

Yandy a crescut o fată pe nume Infinity Gilyard și în cele din urmă a adoptat-o ​​​​oficial.

Soțul lui Yandy are doi copii cu alte două femei. Prima sa mamă, Samantha, la cunoscut când avea 19 ani. S-au întâlnit timp de trei ani și au avut un copil, dar s-au despărțit după ce Samantha a descoperit că Mendeecees o înșela. Și-a întâlnit-o pe cea de-a doua mamă, Erika, în 2003 conform ei sau 2009 după el. Erika este cea mai dezordonată relație a lui pentru că a lăsat-o însărcinată după ce se întâlnește oficial cu Yandy și după ce a angajat-o ca dădacă a copiilor săi. Din punct de vedere tehnic, Erika este cel de-al treilea copil mama lui.

Yandy are o relație tensionată cu mamele lui Mendeecees, care a explodat într-o ceartă vicioasă cu femeile care luptă pentru custodia copiilor mai mari ai Mendeecees Jr. și Aasim.

În ianuarie 2013, Mendeecees Harris a fost arestat sub acuzația că a molestat o fată de 15 ani. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare. Mendeecees a fost, de asemenea, acuzat că fac parte dintr-o organizație de trafic de droguri format din trei oameni. Cei ar fi traficat cocaină și heroină în valoare de 2,5 milioane de dolari între 2005 și 2012. deosebit de nedrepte sau inexacte în raportările lor. În 2016, Harris a fost condamnat la opt până la zece ani de închisoare sub acuzația de trafic de droguri. A fost eliberat din închisoare în ianuarie 2020.

La 14 iulie 2020, Yandy Smith a fost arestat în Louisville, Kentucky, în timpul unui protest în fața biroului procurorului general pentru moartea Breonnei Taylor de către ofițerii de poliție din Louisville. Taylor a fost împușcată și ucisă în martie, când poliția a intrat în casa ei în timpul unui raid de droguri. Poliția se află în locuința greșită, cea corectă se află la 10 mile distanță, iar suspectul era deja în arest. Începând cu 31 iulie 2020, ofițerii care au ucis-o pe EMT Taylor nu au fost arestați sau acuzați de moartea ei.

La mijlocul lui iulie 2020, Smith a postat un om dulce pentru contul ei de Instagram pentru cea de-a opta aniversare a fiului ei Omere. Ea a scris: „Totul perfect despre mine a ieșit în tine. Defectele mele ți-au lipsit mult. Ești mai amabil decât majoritatea, plin de compasiune, trăiești și mergi în adevăr, ești amuzant, foarte amuzant. Te doare când oamenii rănesc, iubești din greu. Ai fost omul casei atât de mult timp și ai făcut-o bine. A trebuit să crești repede și să te uiți la tine băiat mare… ești acum 8 ani!!! Te iubim atât de mult!!!”

La sfârșitul lunii iulie 2020, Yandy a postat un videoclip de patru minute pe contul ei de Instagram în care vorbește despre unele coșmaruri pe care le are în ultima vreme. Ea a spus: „Este ora șase dimineața și tocmai mă trezesc dintr-un coșmar oribil”. Ea a continuat să descrie că sa trezit crezând că guvernul federal i-au spart casa pentru ai ucide pe ea și pe copiii ei. În visul ei, a auzit-i spunând că au intrat în casa greșită. Yandy a dezvăluit, de asemenea, că a avut atacuri de anxietate ca mamă neagră care trăiește în climatul social din 2020.

Related Articles

Ultimele articole