Kid Rock

Care este valoarea netă a lui Kid Rock?

Kid Rock este un multi-instrumentist, producător muzical și actor american, care are o netă de 150 de milioane de dolari. Kid Rock este cunoscut pentru muzica sa care sfidează genul, care uneori cuprinde elemente de rock, hip-hop și country. Kid Rock preia controlul deplin asupra procesului de producție și este un multi-instrumentist care poate adăuga personal la muzica sa în mai multe moduri diferite. Cu opinii politice deschise, Kid Rock este faimos și pentru acțiuni și declarații sale controversate.

Tinereţe

Numele adevărat al lui Kid Rock este Robert James Ritchie. Sa născut pe 7 ianuarie 1971 în Romeo, Michigan. Tatăl a fost un proprietar de dealer de mașini de succes, iar Robert Ritchie a crescut pe o proprietate mare. În copilărie, Ritchie făcea lucrări agricole pentru familie, cum ar fi culesul de mere și îngrijirea cailor.

Înainte de a împlini zece ani, Ritchie a devenit pasionat de muzica hip-hop. El a învățat singur cum să rap, DJ și breakdance. În cele din urmă, Kid Rock a continuat să învețe o serie de instrumente diferite, permițându-i să cânte la fiecare instrument din trupa sa de suport în timpul sesiunilor de înregistrare.

Cariera timpurie

Kid Rock și-a început cariera ca membru al The Beast Crew în anii ’80. La vârsta de 17 ani, Kid Rock a semnat cu Jive Records și a lansat albumul din 1990 Grits Sandwiches for Breakfast . După succesul albumului său de debut, Kid Rock a devenit unul dintre cei mai mari rapperi din Detroit și a făcut turnee cu artiști precum Ice Cube și Too Short. În cele din urmă, a fost abandonat de Jive Records.

În 1992, Kid Rock a semnat un nou contract cu Continuum Records și a colaborat cu Insane Clown Posse. În 1993, a trecut la un sunet mai axat pe rock cu al doilea său album, The Polyfuze Method . Acest lucru a dus în cele din urmă la crearea trupei de suport a lui Kid Rock, Twisted Brown Trucker. Early Mornin’ Pimp din 1996 a fost un alt exemplu al trecerii lui Kid Rock către muzica rock. În 1997, a semnat un nou contract cu Atlantic Records.

Succes

Până în acest moment, Kid Rock și-a rafinat pe deplin nu doar sunetul „rock-rap”, ci și personajul de scenă. Următorul său album, Devil Without a Cause , sa dovedit a fi un hit major. Tacticile promoționale solide și popularitatea single-ului „Bawitdaba” au dus la vândute de peste 15 milioane de unități în lume. Ulterior, albumul a obținut statutul de diamant.

După ce a apărut într-o serie de emisiuni TV și filme, Kid Rock a lansat un album auto-intitulat în 2003. Încă o dată, albumul a marcat o continuare a trecerii de la hip-hop și la muzica rock. Rock N Roll Jesus a fost al șaptelea album al lui Kid Rock și sa clasat pe primul loc în Billboard Top 200 – o premieră în cariera lui Kid Rock. Până în 2010, Kid Rock a început să treacă de la rock la muzica country cu album precum Born Free . A urmat în 2012 albumul Rebel Soul .

Spre sfârșitul anilor 2010, Kid Rock a lansat albumul Sweet Southern Sugar și compilația de cele mai mari hituri Greatest Hits: You Never Saw Coming . În 2020, Kid Rock a revenit la rădăcinile sale hip-hop cu single-ul „Quarantine”, publicat sub alter-ego-ul său Bobby Shazam. Toate încasările din vânzările single-ului au fost donate eforturilor de ajutorare a Covid-19.

Getty

Viata personala

Kid Rock a cunoscut-o pe Kelly South Russell în clasa a opta, iar ceea ce a urmat a fost o relație de zece ani, cu o mulțime de suișuri și coborașuri. Deși Kelly South Russell a născut fiul lui Kid Rock în 1993, acesta a descoperit mai târziu că partenerul a crescut un copil pe care a avut-o cu un alt tată. This revelație a dus la despărțirea lor, iar Kid Rock și-a crescut fiul ca tată singur din 1993 înainte.

În 2000, a început să se întâlnească cu un model pe nume Jaime King. Anul viitor, a început să se întâlnească cu Pamela Anderson. Deși Kid Rock sa logodit inițial cu Pamela Anderson, ei și-au încheiat relația în 2003. Cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit în cele din urmă în 2006, pentru a se despărți din nou când Anderson a avortat cu copilul lui Kid. stâncă. În 2017, el și prietena lui Audrey Berry s-au logodit.

Poziție politică

Kid Rock a devenit cunoscut pentru opiniile sale politice. El se identifică drept republican și a susținut diverse candidați republicani de-a lungul anilor. Acestea fiind spuse, Kid Rock are tendințe libertariene și susține libertatea în lucruri precum avortul și căsătoria gay. Din punct de vedere economic, el are opinii conservatoare.

În 2017, Kid Rock părea să se joace cu ideea de a candida la Senat. Declarațiile sale pe rețelele de socializare au fost întâmpinate cu nedumerire din partea unor surse media, în timp ce diverși republicani au susținut ideea unei candidaturi Kid Rock. Mai târziu, în 2017, el a dezvăluit în cele din urmă că nu a intenționat niciodată să candideze pentru Senat și că totul a făcut parte dintr-o glumă.

Controversă

Kid Rock a fost implicat în controverse de mai multe ori. El a fost arestat de mai multe ori pentru atacuri din 1991 până în 2007. Cel mai important atac a fost în timpul MTV Video Music Awards 2007, când la atacat pe Tommy Lee care stătea în public.

De-a lungul carierei sale, Kid Rock a folosit steagul Confederat în timpul concertelor și evenimentelor. În 2011, el a încetat oficial să mai folosească steagul după acuzații de rasism. În 2016, el a făcut comentarii denigratoare față de Colin Kaepernick în timpul unui concert. În 2019, a fost filmat la restaurantul său, făcând o dezvăluire lungă și ebrietă despre mai multe subiecte, inclusiv Oprah Winfrey. Încă o dată, Kid Rock a fost acuzat de rasism.

Munca de caritate

De-a lungul carierei sale, Kid Rock sa implicat în diverse organizații de caritate. El a înființat Kid Rock Foundation, o organizație care strânge bani pentru diverse organizații caritabile, inclusiv programe de sensibilizare pentru soldații americani staționați în străinătate. De asemenea, a cântat în timpul concertului benefic al Uraganului Katrina și a făcut un turneu pentru United Service Organizations.

Imobiliare

În 2006, Kid a plătit 11,6 milioane de dolari pentru un conac în stil balinez cu 5 dormitoare în Malibu, California. El a listat casa spre vânzare în 2013 pentru 13,5 milioane de dolari, acceptând în cele din urmă 9,5 milioane de dolari în iunie 2017. În noiembrie 2020, DJ-ul electronic „Diplo” a cumpărat proprietatea pentru 13,2 milioane. de dolari.

Într-o suburbie rurală, la o oră în afara orașului Detroit, deține un complex de echitație cu mai multe proprietăți. El a lista această proprietate spre vânzare în august 2020 pentru 2,2 milioane de dolari. De asemenea, deține un conac pe malul lacului într-o altă suburbie din Detroit.

De asemenea, deține o proprietate de 70 de acri în suburbiile Nashville și o casă pe malul oceanului în Jupiter, Florida, pe care ai nevoie de 3,2 milioane de dolari.

Articolul precedentYandy Smith
Articolul următorJessie James

Related Articles

Ultimele articole