Jessie James

Averea netă Jessie James: Jessie James, cunoscută și sub numele de Jessie James Decker, este o cântăreață country italo-americană și vedetă de televiziune reality, care are o avere netă de 10 milioane de dolari. Deși James a încercat să pătrundă în industria muzicală la vârsta de 15 ani, abia câțiva mai târziu la început să câștige cu adevărat atenția mainstreamului. După ce a semnat un contract cu Mercury Records, Jessie și-a lansat albumul de debut omonim în 2009.

Jessie James este cunoscută și pentru că este soția receptorului NFL Eric Decker, iar perechea a jucat împreună în reality show-uri precum „Eric & Jessie: Game On”. Jessie continuă să lanseze muzica. În 2014, a lansat un EP intitulat „Comin’ Home”, iar în 2017 a lansat un alt EP intitulat „Blackbird Sessions”. Al doilea ei album de lungă durată a fost lansat mai târziu în 2017, iar în 2020 Jessie a semnat un nou contract de înregistrare cu Atlantic/Warner. De asemenea, trebuia să facă un turneu în 2020, dar acesta a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

Viața timpurie: Jessica Rose James sa născut pe 12 aprilie 1988 în Vivenza, Veneto, Italia. O „bărășă militară”, tatal lui Jessie slujea în Forțele Aeriene ale SUA când sa născut. În timpul copilăriei, ea a petrecut timp crescând într-o gamă largă de stat, cum ar fi Iowa, Kentucky, Texas, Louisiana și Georgia.

Crescut alături de doi frați mai mici și doi frați vitregi, James a început să cânte la vârsta de doi ani. Nu după mult timp, ea a început să cânte în public și a început să câștige diverse concursuri de talent. Deși a călătorit în mod regulat la Nashville pentru a-și avansa cariera înfloritoare, a fost respinsă de majoritatea cazurilor de discuri majore din oraș.

Cariera: La vârsta de 17 ani, James și-a continuat cu sârguință visul de a veni muzician profesionist și a luat contact cu diverși producători de muzică, precum Carla Wallace de la Big Yellow Dog Music. Wallace la ajutat pe James cu abilități de vânzare de a scrie și de a cânta, iar ea la început să înregistreze mai multe cântece. Una dintre aceste melodii a fost „Gypsy Girl” și a atras atenția directorului de discuri David Massey, care a avut grijă de rândul său la anunțat pe LA Reid. După o audiție pentru Reid, James a obținut cu succes un contract de discuri cu Mercury Records.

Din nefericire pentru Jessie, aceasta sa dovedit a fi o experiență puțin incomodă. Directorii ei de discuri au fost intenționați să o facă să sune ca Britney Spears, în timp ce James a vrut să înregistreze un disc country. În cele din urmă, rezultatul a fost „Jessie James”, un album de debut care este cel mai bine descris ca o fuziune country/pop cu o ușoară părtinire către muzica pop. Aproape inevitabil, procesul de producție conflictual a dus la reacții mixte din partea criticilor. În cele din urmă, cei mai mulți au fost de acord că albumul nu a reușit să atragă atât fanii country, cât și cei pop, situându-se între ambele audiențe cu un impact redus. Acestea sunt spuse, single-ul „Wanted” a reușit să se claseze în Top 40.

În ciuda succesului moderat al albumului ei de debut, James sa trezit într-un turneu prin Orientul Mijlociu cu animatori consacrați precum Kid Rock și Carlos Mencia, cântând în fața trupelor americane staționate în această zonă. Nu după mult timp, James a început să lucreze la al doilea album al ei. În ciuda problemelor anterioare, Jessie a decis să rămână cu sunetul ei country/pop fusion – dar de date aceasta punând puțin mai mult accent pe country. După eșecul primului single, Jessie a decis să schimbe direcțiile complete, spunându-și casei de discuții că vrea să fie o cântăreață country fără influențe pop.

(Fotografia de Mike Coppola/Getty Images pentru CMT)

Un alt proces de înregistrare la începutul anului 2011 cu ajutorul casei de discuții independente Show Dog-Universal Music. După o serie de single-uri, ea și-a lansat apoi EP-ul „Comin’ Home în 2014 pe iTunes. Acest EP a avut rezultate admirabile în comunitatea country, ajungând pe primul loc pe iTunes și debutând în primele cinci în topul albumelor country. În această perioadă. , James a colaborat și cu alți artiști, cum ar fi Austin John. Împreună, James și John au cântat pe piesa „Howlin’”, care a fost lansată în 2016.

În 2017, James a susținut Cracker Barrel într-o campanie de publicitate bazată pe YouTube. În 2019, ea a anunțat că începe un nou capitol în cariera muzicală și că plănuiește să lanseze un EP în curând. Cu toate acestea, ea nu a reușit să lanseze nicio muzică în următorul an. În 2020, ea le-a oferit fanilor ei o actualizare, declarând că a semnat un nou contract de înregistrare cu Atlantic/Warner la începutul anului. Ea a mai declarat că plănuise să meargă în turneu în acel an, dar planurile ei au fost anulate din cauza pandemiei.

Reality TV: În afara carierei sale muzicale, Jessie este cunoscută pentru că a apărut lângă soțul și Eric în „Eric & Jessie: Game On”. Serialul urmărește relația lor și a durat un total de trei sezoane înainte de a se încheia în 2017.

Îmbrăcăminte: Jessie James are și propria ei linie de îmbrăcăminte numită Kittenish. Linia are propria locație fizică situată în Nashville, iar magazinul și-a deschis porțile în 2019. James a deschis apoi oa doua locație în Destin, Florida.

Relații: În 2013, Jessie James sa căsătorit cu Eric Decker, un receptor care a jucat la Denver Broncos la acel moment. Mai târziu, în 2013, cuplul anunțat că așteaptă primul lor copil. În 2014, au primit primul lor copil pe lume. În 2015, Jessie a mai avut un copil cu Eric, în 2018 au adăugat un copil familiei lor. Datorită căsătoriei ei cu Eric, Jessie James este cunoscută profesională ca Jessie James Decker.

Articolul precedentKid Rock
Articolul următorLatrell Sprewell

Related Articles

Ultimele articole