Latrell Sprewell

Care este veniturile nete din carieră și salariul lui Latrell Sprewell?

Latrell Sprewell este un fost jucător de baschet profesionist american, care are o netă de 150 de mii de dolari. Sprewell este probabil cel mai cunoscut pentru jocul său pe teren, dar și pentru acțiunile sale în afara terenului. În timpul carierei sale istorice, Sprewell a jucat în patru jocuri de stele. Din păcate, contribuțiile sale ar fi putut fi umbrite de controverse din afara terenului, cum ar fi momentul în care Sprewell a încercat în mod infam să-și sufoce antrenorul PJ Carlesimo în timpul antrenamentelor. În ciuda controverselor sale, Sprewell a jucat pentru Warriors, Knicks și Timberwolves.

Câștiguri din carieră și probleme financiare

În timpul carierei sale în NBA, Latrell Sprewell a câștigat doar salariu de aproape 100 de milioane de dolari. După ce sa pensionat, Sprewell a câștigat titlurile pentru diverse poticniri juridice și financiare. La un moment dat, el datora 3 milioane de dolari statului Wisconsin în taxa înapoi. Se pare că o ambarcațiune pe care o deține a fost depozitată cu plăți rămase în valoare de 1,3 milioane de dolari și plăți nepreluate în valoare de 650.000 de dolari. Se pare că două dintre casele sale au fost executate silit. Astăzi, Sprewell locuiește într-o casă modestă închiriată în Milwaukee.

Tinereţe

Latrell Fontaine Sprewell sa născut pe 8 septembrie 1970, în Milwaukee, Wisconsin. Părinții lui au fost Pamela Sprewell și Latoska Field. La începutul creșterii sale, Sprewell și familia sa s-au mutat din Milwaukee, mutandu-se la Flint, Michigan. În al doilea an, părinții lui s-au despărțit, iar Sprewell sa mutat înapoi în Milwaukee pentru a locui cu mama sa. Abia în ultimul an, Sprewell a început să ia în serios jocul de baschet. Chiar dacă Sprewell nu avea experiență în ceea ce privește jocul organizat, el a făcut echipă și a ajuns să aibă o medie de 28 de puncte pe meci în acel an.

Cariera NBA

Sprewell a jucat pentru Golden State Warriors, New York Knicks și Minnesota Timberwolves. În timpul primilor ani de producție ai lui Sprewell, el a fost numit de mai multe ori un joc NBA All-Star de patru ori și și-a câștigat o reputație ca unul dintre cei mai buni jucători de rang mediu din ligă la acea vreme. Sprewell a fost, de asemenea, o componentă instrumentală pentru Knicks, ajutând astfel echipa să ajungă în finala NBA.

Chiar și așa, incidentul lui Sprewell din 1997, o situație în care Sprewell a încercat să-l sufoce pe antrenorul principal al Warriors, PJ Carlesimo, în timpul unui antrenament, ar umbri fără îndoială orice contribuție pe care Sprewell le-a făcut pe teren. . Ca urmare a acțiunilor sale din timpul antrenamentelor, Sprewell a fost suspendat pentru 68 de jocuri, ceea ce a egalat partea leului dintr-un sezon regulat NBA. Cariera lui Sprewell în NBA a luat sfârșitul în 2005, într-un moment în care Sprewell a refuzat un contract profitabil de 3 ani în valoare de 21 de milioane de dolari, susținând că un astfel de număr nu era suficient nici măcar pentru a-și hrăni copiii.

Mai târziu, Sprewell și reprezentanța sa plănuiseră să joace un fel de joc de așteptare în jurul unui termen limită de schimb pentru a semna cu o echipă disperată pentru bani suplimentari.

În martie 2006, lui Sprewell i s-au oferit mai multe contracte – de la Dallas Mavericks, precum și de la San Antonio Spurs. Ambele echipe erau candidați puternici la campionat la acea vreme. De fapt, Swell nu a reușit să răspundă intereselor în favoarea sa, rămânând agent liber pe măsură ce sezonul NBA sa încheiat. Los Angeles Lakers și-au exprimat și ei interesul față de Sprewell, dar nu va ieși vreodată nimic definitiv din asta. În ultimul său sezon cu Minnesota Timberwolves, Sprewell a înregistrat o medie de 12,8 puncte pe meci.

Lisa Blumenfeld/Getty Images

Incident de sufocare

Incidentul care la urmat pe Sprewell pentru restul carierei sale de baschet a avut loc pe 1 decembrie 1997.

În timpul unei sesiuni de antrenament de rutină, Sprewell la atacat pe antrenorul principal al Warriors, PJ Carlesimo, în fața restului întregii echipe Warriors. Se pare că Carlesimo a țipat la Sprewell pentru al inspira să facă să pase „mai clare”. Ca răspuns, Sprewell a dat impresia că nu îl interesează critic antrenorului, spunându-i lui Carlesimo să rămână la distanță. Carlesimo sa hotărât să se apropie, denuminând ceea ce credea că era o cacealmă Sprewell. Sprewell ar fi amenințat apoi că îl va ucide pe Carlesimo, târând antrenorul de gât. Sa raportat că Sprewell la sufocat pe Carlesimo pentru cea mai mare parte a 10 secunde. Coechipierii și antrenorii asistenți au intervenit Sprewell în largul lui Carlesimo.

Sprewell a revenit la antrenament aproximativ 20 de minute mai târziu și la atacat din nou pe Carlesimo. Sprewell a aruncat o lovitură care a aruncat o privire peste obrazul drept al lui Carlesimo înainte ca, din nou, să fie reținut de personalul asistent al Războinicilor.

Sprewell a fost suspendat pentru 10 jocuri în total, fără plată, ca pedeapsă inițială. Chiar a două zi, probabil ca răspuns la o zarvă publică, Războinicii au decis să anuleze restul contractului lui Sprewell – acesta includea 23,7 milioane de dolari pe care altfel i-ar fi câștigat în următorii trei ani. NBA a luat și decizia de suspendare pe Sprewell pentru un calendaristic. Sprewell a dus cazul în arbitraj, dar cu un mic folos. Deși anularea contractului lui Sprewell a fost anulată, ligă a continuat să-l suspende pe Sprewell pentru restul sezonului – fără plată. Acest lucru a dus la 68 de jocuri.

(Fotografia de Allen Berezovsky/Getty Images)

Alte controverse

Din păcate, modelele violente în comportamentul lui Sprewell nu au fost doar un incident izolat. În 1995, Sprewell a avut o altercație cu coechipierul său, Jerome Kersey, amenințându-l pe jucătorul NBA cu o armă de două câte patru și, se pare, și cu o armă de foc. Sprewell sa luptat și cu coechipierul Byron Houston în timpul unui antrenament din 1993.

Probleme juridice și financiare suplimentare au continuat pentru Sprewell. La un moment dat, o fostă iubită la dat în judecată pe Sprewell pentru 200 de milioane de dolari.

Astăzi, este raportat că Sprewell locuiește într-o casă închiriată, o casă modestă în Milwaukee, și servește drept o poveste de avertizare pentru jucătorii NBA, nu numai să fie atenți cu decizia lor financiară, ci și cu comportamentul și comportamentul lor pe teren și în afara terenului. .

Articolul precedentJessie James
Articolul următorZack de la Rocha

Related Articles

Ultimele articole