Wissam Al Mana

Care este valoarea netă a lui Wissam Al Mana?

Wissam Al Mana este un antreprenor de retail născut în Qatari, care are o avere netă de 1 miliard de dolari. Wissam Al Mana și-a construit valoarea netă ca director executiv al Al Mana Retail Group. Activitățile grupului includ distribuție și servicii de automobile, imobiliare și investiții, retail, alimente și băuturi, inginerie, tehnologie, media și divertisment. Operând peste 300 de magazine, Al Mananța zonei care acoperă domeniile de vânzare cu amănuntul, inclusiv produse de lux, frumusețe modă, interioare, ceasuri și bijuterii. Este unul dintre cei mai bogați investitori de retail din Orientul Mijlociu.

Tinereţe

Wissam Saleh Al Mana, cunoscut sub numele de Sam, sa născut la 1 ianuarie 1975 la Doha, Qatar. Sa mutat cu familia la Londra la vârsta de doi ani, unde și-a petrecut anii copilăriei și adolescenței. Al Mana atribuie dragostea sa timpurie pentru modă și stil educației sale la Londra. Când avea doar 14 ani, Sam a aplicat la fiecare butic de modă de pe King’s Road din Londra. În cele din urmă și-a găsit o loc de muncă în weekend la unul dintre magazine. După ce și-a terminat studiile secundare la Londra, Al Mana sa mutat în Statele Unite, unde a urmat studiile la Universitatea George Washington pentru studiile sale de licență. După ce și-a terminat diploma de licență, Al Mana sa mutat înapoi la Londra și sa înscris la programul de MBA la London School of Economics.

Carieră

După facultate, a plecat să lucreze pentru afacerea de familie – Al Mana Group. Compania a fost fondată de tatăl său Saleh Al Hamad Al Mana și acum este deținută și condusă de Wissam și frate săi Hisham și Kamal. Sam este directorul executiv al companiei. Grupul Al Mana deține și operează Harvey Nichols, Saks Fifth Avenue, Hermes, Giorgio Armani, Balenciaga, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și o serie de alte magazine și produse de lux. Al Mana operează exclusiv Infiniti, Nissan, Renault și National Car Rental în Qatar. În 2016, Al Mana a încheiat un acord cu NBA pentru a deschide primii retaileri fizici pentru mărfuri marca NBA în Orientul Mijlociu. Armani a anunțat că un flagship A/X Exchange se va deschide în centrul comercial Villagio din Qatar. În afara comerțului cu amănuntul,

Getty

Viata personala

Wissam Al Mana a atins faima mondială pentru prima dată când a început să se întâlnească cu superstarul pop Janet Jackson. De luni de zile au circulat zvonuri că cuplul plănuia să se căsătorească în cadrul unei ceremonii generoase de 20 de milioane de dolari. În februarie 2013, Janet a șocat lumea când a anunțat că ea și Wissam s-au căsătorit în secret în 2012, într-o ceremonie privată liniștită. Janet și Sam s-au întâlnit în 2010 la deschiderea unui hotel din Dubai. S-au întâlnit doi ani înainte de a se căsători în secret.

Wissam Al Mana este cu nouă ani mai tânăr decât Janet. În aprilie 2016, Wissam și Janet au dezvăluit că plănuiesc o familie și, prin urmare, va trebui să-și amâne turneul. Câteva luni mai târziu, Janet a confirmat că se aștepta. Pe 3 ianuarie 2017, Janet și Wissam au anunțat nașterea primului lor fiu, Eissa. Janet avea 50 de ani la momentul nașterii lui Eissa. Sam a insistat ca Janet să trăiască conform legii musulmane stricte, adică nu avea voie să apară în public sau chiar să iasă din casă, în timp ce alăptează. Diferențele culturale dintre Janet și Wissam au devenit și mai evidente odată ce fiul lor sa născut. Ei vin din lumina foarte diferite.

În aprilie 2017, Janet a anunțat că divorțează de Sam. Rapoartele au spus că Janet a simțit că Al Mana a devenit prea controlant în timpul sarcinii. Chiar înainte de a rămâne însărcinată, miliardarul ia spus lui Janet care era și ce nu era îmbrăcămintea potrivită pentru ea să poarte; el a dictat și cum ar trebui să cânte la concertele ei.

Wissam este practic opusul polar al clanului Jackson. Este foarte privat și rareori acordă interviuri. El este profund dedicat religiei sale. De fapt, atunci când Grupul Al Mana a lansat o divizie de alimente, s-a făcut un edict al companiei că nu au de-a face cu nicio marcă care transportă carne de porc sau alcool, deoarece este împotriva religiei sale.

Imobiliare

În timpul căsătoriei sale cu Janet Jackson, cuplul a locuit într-un apartament elegant din Londra, lângă cartierul Chelsea al orașului.

Articolul precedentJohn Cena
Articolul următorLil Baby

Related Articles

Ultimele articole