John Cena

Care este valoarea netă și salariul lui John Cena?

John Cena este un luptător profesionist, culturist, rapper și actor american, care are o netă de 80 de milioane de dolari. John Cena a devenit faimos pentru prima dată ca luptător profesionist WWE. De atunci, a trecut la un actor de top și prezentator de televiziune. El este, de asemenea, gazda actuală a filmului Are You Smarter Than a Fifth Grader? pe Nickelodeon și a jucat într-un număr de filme și seriale de televiziune.

Tinereţe

John Felix Anthony Cena Jr. sa născut pe 23 aprilie 1977, în West Newbury, Massachusetts. Cea este unul dintre cei cinci băieți (Stephen, John, Dan, Matt și Sean) ai lui John și Carol Cena. A absolvit liceul de la școala de pregătire proprie Cushing Academy și sa înscris la Springfield College din Massachusetts, unde a fost în echipa de fotbal. A absolvit facultatea în 1998 cu o diplomă în fiziologia exercițiului. Cena și-a urmat o carieră în culturism și a lucrat ca șofer de limuzină pentru a-și face rostul.

Carieră

În 1999, Cena sa înscris la academia Ultimate Pro-Wrestling (UPW) a lui Rick Bassman, din California. A fost campion UPW la categoria grea în aprilie 2000. Cea și-a făcut debutul WWF în octombrie 2000 într-un meci SmackDown pe care a pierdut-o. WWF este mai oferit Cenei o șansă la înregistrarea SmackDown în ianuarie 2001, de date aceasta Cena a câștigat și a semnat un contract de dezvoltare cu WWF. Cea a fost repartizat la divizia Ohio Valley Wrestling a WWF. În 2001, Cea a încercat patru ori pentru lista principală WWF. Acest lucru a continuat până în 2002. A devenit un favorit al fanilor pentru rapurile și vorburile sale de gunoi. În 2004, Cena a câștigat Campionatul WWE. În următorii 10 ani, Cena a devenit chipul WWE. În momentul în care scriu, Cea a închis evenimentul de franciză WWE WrestleMania de cinci ori.

Cea a fost numit cel mai mare wrestler profesionist al tuturor timpurilor de colegii Kurt Angle și John „Bradshaw” Layfield, precum și de personalitate veterană a industriei Paul Heyman.

Jamie McCarthy/Getty Images pentru JCPenney

Cariera in actorie

John a început să urmeze o carieră de actor aproape imediat după ce a semnat cu WWE. În 2000 a apărut în filmul „Ready to Rumble”. În 2006, a jucat în „The Marine ”, care a încasat 30 de milioane de dolari cu un buget de 15 milioane de dolari. El a continuat să apară în filme în următorul deceniu. Până în 2018, a devenit o stea de box office. Alte filme notabile includ „Trainwreck” din 2015, „Daddy’s Home 2” din 2017, „Blockers” din 2018 și „Playing with Fire” din 2019. În 2020, a dat vocea ursului polar Yoshi în „Dolittle”.

Viata personala

John a fost căsătorie cu Elizabeth Huberdeau din 2009 până în 2012. Mai târziu în același an, a început să se întâlnească cu colegul star WWE Nikki Bella. Ia cerut-o în căsătorie pe Nikki la WrestleMania 33 în 2017. Din păcate, relația lor sa încheiat un mai târziu, cu o lună înainte de a nu-și programa.

Cea a spus de nenumărate ori că nu vrea să aibă copii pentru că nu vrea să fie părinte absent în timp ce este concentrat pe carieră și a suferit o vasectomie.

John Cena colecționează mașini rare și personalizate. El deține peste 20 de mașini — totul, de la un Oldsmobile Cutlass Rallye 350 de epocă până la un Rolls Royce Phantom din 2006.

Cea a îndeplinit peste 500 de urări pentru copiii cu boli care pun viața în pericol prin Fundația Make-A-Wish, cele mai multe din istoria Make-A-Wish.

De la sfârșitul anului 2011 până la WrestleMania XXVIII, Cea a purtat un tricou negru „Rise Above Hate” care promova campania anti-bullying „Be a Star” a WWE. În septembrie și octombrie 2012, Cena a purtat roz și negru cu expresia „Rise Above Cancer” în parteneriat cu Susan G. Komen for the Cure, ca parte a lunii de conștientizare a cancerului de sânge.

În noiembrie 2016, Cea a apărut într-un anunț de serviciu public, „We Are America”, sponsorizat de Ad Council, ca parte a campaniei „Love Has No Labels”.

Imobiliare

John locuiește în comunitatea proprie, închisă, a Rezervației Naturii din Land O’ Lakes, Florida, la aproximativ 20 de mile nord de Tampa. El a plătit 525.000 de dolari pentru casa de 3.704 de metri pătrați în ianuarie 2005. Casa a suferit mai multe renovări de când cumpărat-o.

Cea deține și o casă în zona Mission Hills din San Diego. Casa în stil colonial are o piscină infinită, o cadă cu hidromasaj, o zonă completă de bucătărie în aer liber și un șemineu în interiorul unui foișor cu scaune confortabile în aer liber în curtea din spate.

Related Articles

Ultimele articole