Vorbeste-i pe limba lui

E foarte important  sa vorbesti pe limba fiecarui om in parte, mai ales cand vrei sa ii atragi atentia. Daca aveti acelasi canal senzorial predominant, lucrurile sunt mult mai simple si o sa va intelegeti din prima. Daca nu, te va ajuta sa faci un efort pentru a-i atrage atentia, dupa care va puteti completa in comunicare unul pe celalalt.
wally_cool_guyVizualii. Daca iti place un vizual, ai grija cum te imbraci. O sa observe diferenta, chiar daca nu ti-o spune. Apreciaza nuantele si modul in care iesi in evidenta printre celelalte fete. Daca vorbiti pe net, o camera web e un mare avantaj. Cand ii vorbesti despre tine, foloseste descrieri ale lucrurilor sau evenimentelor ca si cum “le-ai vedea in fata ochilor”. Ii ei atrage atentia. Nu te enerva daca este mai tacut sau daca da sentimentul ca e in alta parte in anumite momente – el “fotografiaza”locul.

Auditivii. Vorbeste-i si asculta-l. Cu siguranta ii place muzica, asa ca poti face apel la anumite melodii care iti plac pentru a te cunoaste mai bine. Spune-i despre tine, nu te astepta sa vada anumite lucruri, pentru ca e foarte posibil sa nu isi dea seama. Timbrul vocii este foarte important si e un avantaj pentru tine sa ai o voce placuta, calda si calma. O gluma spusa la timpul potrivit poate fi un mare avantaj pentru tine.

Chinesteticii. Lor le place miscarea, actiunea si poti vedea usor acest lucru din felul in care se poarta. “Misca-te” atunci cand esti in preajma lor daca vrei sa fii observata. Prefera sa iti arate decat sa iti explice, le place sa experimenteze lucruri noi, pornind de la principiul ca experienta se capata prin incercare si eroare. Vor aprecia la tine initiativa, curajul, actiunea.

In plus.. gandeste-te ca si procesul invers este valabil. Fii mai atenta in jurul tau. Poate esti prea centrata pe a observa lucrurile pe un anumit canal senzorial si asta te impiedica sa il vezi exact pe cel pe care il cauti.

Articolul precedentPrimul raport sexual
Articolul următorCum recunosti un badaran?

Related Articles

2 COMENTARII

  1. am 11 ani
    sunt din RM. VALCEA
    ADRESA MEA DE MESS ESTE dalika2005
    cn vrea sa ma cunoasca??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole