Cum recunosti un badaran?

E clar, neintelegerile dintre fete si baieti au si motive genetice. Insa exista un limbaj al gesturilor universal, care ne poate ajuta sa ghicim cand avem in fata un tip insensibil.
stoichkovSensibilitate zero
Ai cunoscut un baiat, esti plina de emotii si asteptari si-l inviti prima oare acasa. Cand se uita la colectia ta de CD-uri, nu are decat ironii la adresa ta. Chiar daca nu-i place genul de muzica pe care il asculti tu, ar trebui sa aiba finetea sa se abtina sau s-o formuleze cumva neutru, fara sa te raneasca. Daca este atat de badaran de la inceput, te poti astepta numai la lucruri rele din partea lui.

Sustinere zero
Planuiti un weekend sau o vacanta impreuna. Tu nu mai poti de nerabdare si bucurie, dar in acelasi timp esti stresata de cum sa pui problema acasa pentru ca ai tai sa te lase sa pleci singura cu el. In loc sa se ofere sa vina cu tine acasa si sa discute cu parintii tai, el pare iritat de griijile pe care le ai si te roaga sa nu-l mai incarci cu problemele tale. Scapa de el, nu te iubeste!

Priviri admirative
Daca e genul care iese cu tine si se uita dupa alte fete, ba mai mult, ti le arata admirativ si tie, iarasi este semn clar ca ai dat peste un tip lipsit de bun gust. Chiar daca remarcile astea sunt, in general, vorbe goale si nu ar trebui sa fie motive de gelozie pentru tine, denota lipsa de finete si lipsa de incredere in el. Deci, ai din nou un motiv de a te gandi  de doua ori daca chiar vrei sa continui sa-ti petreci/pierzi vremea cu el.

Uita de tine
E clar ca nu trebuie sa stati ca doi siamezi, lipiti unul de altul, dar daca mergeti la o petrecere si uita de tine este, la fel, un semn de insensibilitate. Daca nu observa ca tu nu te simti bine inseamna ca nu tine cont de tine si nu merita sa continui.

Articolul precedentVorbeste-i pe limba lui
Articolul următorFanteziile sexuale

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole