Viata in doi este cea mai buna

Viata in doi este cea mai buna

Relaţiile stabile ne ajută să fim mai relaxaţi, să avem o stare de spirit mai bună şi un regim de viaţă mai echilibrat. Prin urmare, să ne bucurăm de mai multă sănătate. Cel puţin aşa rezultă dintr-o serie de studii recente. Singura condiţviata-in-doi-este-cea-mai-bunaie este să nu intervină rutina.

S-a demonstrat: dragostea împărtăşită este sinonimă cu fericirea.Este deja un lucru arhicunoscut: sexul destresează, previne instalarea bolilor cardiovasculare şi te ajută să trăieşti mai mult. Ceea ce s-a demonstrat de-abia recent este că aceste efecte miraculoase ale sexului nu sunt valabile decât în cazul cuplurilor longevive, nu şi în cazul celor care au aventuri de o noapte.

Asta pentru că, potrivit cercetătorilor, nu este suficientă satisfacţia sexuală, adică orgasmul, pentru a elibera organismul de stres. Beneficiile vieţii intime există doar atunci când sexul este însoţit de afecţiune din partea ambilor parteneri. De fapt, uneori nici nu este nevoie de actul sexual în sine pentru a te simţi mai bine, ci sunt de ajuns sărutările şi îmbrăţişările sincere ale partenerului.

Pentru a renunţa împreună la fumat, puteţi înlocui ţigara „de după” cu alte activităţi, cum ar fi o baie parfumată în doi.

În cuplu, e mai uşor să slăbeşti

Tot o teorie demonstrată ştiinţific spune că, dacă ai un partener de viaţă, este mai uşor să te menţii în formă. O dată pentru că, în momentele tensionate, în loc să te duci la frigider şi să te înfrupţi cu tot ce găseşti, poţi sta de vorbă cu partenerul pentru a găsi soluţii.

Iar a doua oară, în cuplu e mai uşor să dai jos kilogramele în plus, fiindcă, atunci când ţii o cură de slăbire, partenerul te poate ajuta să rezişti ispitelor culinare. Rezultatele dietelor sunt şi mai bune dacă ţineţi regimul împreună. Explicaţia este simplă: dacă niciunul dintre voi nu mănâncă alimente cu multe calorii şi dacă vă propuneţi să luaţi masa împreună la ore fixe, veţi fi mai puţin tentaţi să vă încălcaţi dieta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole