Vanessa Simmons

Care este valoarea netă a Vanessei Simmons?

Vanessa Simmons este o personalitate de televiziune reality, actriță și antreprenoare, care are o avere netă de 9 milioane de dolari. Vanessa a devenit faimă pentru că a fost prezentată alături de familie și în serialul de realitate MTV „Run’s House”. Ea a participat și la reality show-urile „Daddy’s Girls”, „Project Runway: Threads” și „Growing Up Hip Hop”, printre altele. Între timp, filmele lui Simmons includ „Speed-Dating”, „Boogie Town” și „Dysfunctional Friends”.

Tinereţe

Vanessa Simmons sa născut pe 5 august 1983 în Laie, Hawaii, ca fiica cea mai mare a lui Valerie și Joseph Simmons, AKA „Rev Run”, care avea și o fiică pe nume Angela Simmons și un fiu pe nume Joseph „JoJo” Jr. Când Simmons era În vârstă de 10 ani, părinții ei au divorțat; Tatăl ei sa recăsătorit ulterior cu Justine Jones, dându-i trei frați vitregi în Daniel, Russell și Victoria. Cel din urmă copil a murit la scurt timp după ce a fost născut din cauza unui defect congenital. Mai târziu, părinții lui Simmons au adoptat-o ​​fetiță pe nume Miley.

Revoluție în cariera de televiziune în „Run’s House”

Simmons a obținut pentru prima dată recunoașterea populară în 2005, când a apărut alături de familie și în reality show-ul MTV „Run’s House”. Serialul sa concentrat pe tatăl ei, fostul rapper Run-DMC Joseph Simmons, în timp ce acesta gestiona cariera profesională și viața de familie în Saddle River, New Jersey, unde deține o casă în stil colonial cu șase dormitoare. Toți membrii familii Simmons au fost prezentate în mod proeminent în emisiunea, care a durat șase sezoane până în 2009.

Cariera în continuare în televiziune

În timp ce era în „Run’s House”, Simmons și-a valorificat faima obținând un rol recurent în telenovela „Guiding Light”. După sfârșitul filmului „Run’s House” în 2009, ea a început să joace în serialul spinoff MTV „Daddy’s Girls”. Spectacolul, care a durat 16 episoade în două sezoane, a urmărit-o pe Simmons și pe sora ei Angela în timp ce și-au început noua afacere de marcă de pantofi și s-au stabilit în Los Angeles. După aceasta, Simmons a făcut o apariție în serialul de realitate al fratelui ei „Running Russell Simmons”. Ea a mai apărut în talk-show-urile „The Wendy Williams Show”, „The Mo’Nique Show” și „Anderson Live”. În 2012, Simmons a fost prezentat într-un episod din serialul competițional de realitate Food Network „Cupcake Wars”.

Getty Images

Simmons a avut următorul ei concert major de reality show în 2014, când a găzduit și a servit ca judecător în spinoff-ul „Project Runway” „Project Runway: Threads”. Spectacolul a prezentat creatorii de modă adolescenți talentați concurând pentru a câștiga un pachet de premii în valoare de peste 50.000 de dolari. Lui Simmons i s-au alăturat judecătorii Christian Siriano și Ingrid Nilsen, pe lângă diferiți judecători invitați în diferite episoade. În cele din urmă, programul a fost de scurtă durată, rulând doar opt episod în timpul unui singur sezon. După aceasta, Simmons a avut un rol invitat în serialul de realitate „Growing Up Hip Hop”, o emisiune care cronicizează viețile copiilor legendelor hip-hop-ului. După primul sezon, Simmons a preluat un rol secundar; program cu sezonul trei, ea a devenit un membru principal al distribuției. „Growing Up Hip Hop” o are și pe sora ei Angela, pe lângă personalități precum Romeo Miller, Kristinia DeBarge, Boogie Dash, Egypt Criss și Briana Latrise. În sezonul cinci, serialul la adăugat pe fratele lui Simmons, JoJo.

Cariera de film

Dincolo de televiziune, Simmons a apărut într-o serie de filme de-a lungul anilor. Prima ei, comedia „Speed-Dating”, a apărut în 2010. Ia jucat pe Sley Jonathan, Chico Benymon, Leonard Robinson, Chris Elliott, Clint Howard și Holly Robinson Peete. Apoi, Simmons a jucat în „Talking with the Taxman About Poetry”. În 2012, a apărut în „Boogie Town” și în drama de ansamblu „Dysfunctional Friends”, cu Stacey Dash, Meagan Good, Terrell Owens, Meghan Markle și Reagan Gomez-Preston, printre alții. Alte credite ale lui Simmons au inclus „Hollywood Chaos” și filmele de televiziune „From This Day Forward”, „What Would You Do For Love” și „A Holiday Change”.

Alte Media

În 2018, Simmons a început să joace și să producă executiv serialul web „Monogamy”, care a fost creat de Craig Ross Jr. și soția lui Caryn Ward Ross. Spectacolul prezinta viețile a patru cupluri de căsătorie care folosesc metode de terapie neconvențională pentru a-și crea relații neclintite. Lui Simmons și se alătură în distribuție Jill Marie Jones, Brian J. White, Wesley Jonathan, Blue Kimble și Darius McCrary, printre alții. Primele două sezoane din „Monogamie” au fost difuzate pe Urban Movie Channel, în timp ce la treilea sezon a avut premiera pe ALLBLK. În afara Statelor Unite, serialul a avut premiera pe Netflix.

Pantofi de patiserie

Împreună cu sora ei Angela, Simmons a fondat compania de încălțăminte Pastry. Brandul creează adidași de dans și sa extins și pentru a oferi jambiere, pantaloni scurți, sutiene sport, hanorace, maiouri, genți și diverse accesorii. Simmons este director de creație al Patiseriei.

Viata personala

Simmons are o relație cu iubitul ei de multă vreme, Mike Wayans, din familia show-business-ului Wayans. Împreună, au o fiică pe nume Ava Marie.

Articolul precedentMeghan McCain
Articolul următorEric Wareheim

Related Articles

Ultimele articole