Meghan McCain

Valoare netă și salariu Meghan McCain: Meghan McCain este o scriitoare și personalitate de televiziune americană, care are o avere netă de 10 milioane de dolari. Meghan este fiica regretatului senator al Statelor Unite și fostului candidat la președinție John McCain și a femeii de afaceri Cindy McCain. Ea a atras atenția pentru prima dată cu blogul ei, „McCain Blogette”, în 2007 și la început să scrie pentru „The Daily Beast”, un site web dedicat culturii pop și politicii, în 2009. McCain a fost co-gazdă la Fox Știri. Talk show-ul „Outnumbered” din 2016 până în 2017 și sa alăturat emisiunii „The View” de la ABC ca co-gazdă în octombrie 2017.

Meghan a câștigat trei nominalizări la Daytime Emmy alături de co-gazdele și „The View”: două pentru Gazdă remarcabilă a emisiunii de divertisment și o pentru Gazdă remarcabilă a emisiunii informative. McCain a semnat un contract în șase cifre cu Hyperion Books în 2009 și a publicat „Dirty Sexy Politics” în anul următor. Ea a lansat, de asemenea, „My Dad, John McCain” în 2008 și „America, You Sexy Bitch: A Love Letter to Freedom” (pe care le-a scris împreună cu comediantul Michael Ian Black) în 2012.

În iulie 2021, Megan a anunțat că renunță la „The View”.

Primii ani de viață: Meghan McCain sa născut Meghan Marguerite McCain pe 23 octombrie 1984, în Phoenix, Arizona. Ea a crescut cu tatăl John, mama Cindy și frații mai mici John IV, James și Bridget (care a fost adoptat de familie după ce Cindy a vizitat un orfelinat din Bangladesh). Meghan a studiat la Phoenix Country Day School și la Xavier College Preparatory înainte de a urma Columbia College of Columbia University. McCain a absolvit cu o diplomă de licență în istoria artei în 2007 și a fost stagiat la „Saturday Night Live” și „Newsweek”.

Carieră: În 2007, Meghan a început să documenteze campania prezidențială a lui John pe „McCain Blogette”, precum și să scrie despre cultura pop și modă. În septembrie 2008, ea a lansat „Tatăl meu, John McCain”, o carte pentru copii despre serviciul militar și aspirațiile prezidențiale ale tatălui ei. Cartea a devenit un bestseller, iar o parte din încasări au fost donate Fondului Intrepid Fallen Heroes. Meghan a început să contribuie la „The Daily Beast” la începutul anului 2009, iar în anul următor, și-a lansat memoriile politice „Dirty Sexy Politics”. În această perioadă, ea a început să apară și pe „The View” ca co-gazdă invitată.

În 2011, McCain și Michael Ian Black au petrecut o lună călătorind prin America într-un RV, ducând la cartea „America, You Sexy Bitch: A Love Letter to Freedom”. În acel an, ea a început să apară și ca analist pe MSNBC, iar în 2013, a primit propriul talk show, „Raising McCain”, pe canalul Pivot. Spectacolul a avut loc din septembrie 2013 până în ianuarie 2014, apoi Meghan sa alăturat filmului „TakePart Live” al lui Pivot în mai. În iulie 2015, McCain a devenit un colaborator Fox News și a început să co-găzduiască în mod regulat „Outnumbered” pe rețea în noiembrie 2016. În 2015, sa jucat pe ea însăși într-un episod din serialul Showtime „House of Lies” și a fost a fost numit co-gazdă permanentă a „The View” în septembrie 2017. În august 2019,

Viața personală: Meghan sa căsătorie cu scriitorul Ben Domenech pe 21 noiembrie 2017, la ferma familiei ei Sedona. Cuplul ia întâmpinat fiica Liberty pe 28 septembrie 2020. În iulie 2019, McCain a dezvăluit că anterior a suferit un avort spontan și a scris despre experiența tragică într-un articol „New York Times” intitulat „What I Learned From My Scarriage”. Meghan a fost foarte apropiată de tatăl ei și, din păcate, senatorul McCain a murit de cancer la creier în 2018; în elogiul său, McCain a numit moartea tatălui ei „trecerea măreției americane”.

Meghan a înregistrat ca independentă la vârsta de 18 ani și, deși și-a schimbat afilierea politică la republicană în 2008, susține drepturile homosexualilor și este în favoarea căsătoriei între persoane de sex similar. În 2014, GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) la numit pe McCain în consiliul lor național de administrație, iar ea a fost nominalizată la un GLAAD Media Award pentru episodul remarcabil al talk-show-ului pentru „Raising McCain”. În 2019, a fost onorată cu medalia Lilla Watson a Fundației Harvey Milk pentru munca ei ca avocat al drepturilor LGBT, iar în 2015, a co-gazduit Concert for Love and Acceptance, un eveniment caritabil organizat de GLAAD și cântărețul country Ty Herndon. în Nashville.

Articolul precedentBilly Preston
Articolul următorVanessa Simmons

Related Articles

Ultimele articole