Eric Wareheim

Valoarea netă Eric Wareheim: Eric Wareheim este un actor, comedian, scriitor și regizor american, care are o avere netă de 3,5 milioane de dolari. Eric Wareheim este cel mai bine cunoscut ca jumătate din duo-ul de comedie Tim și Eric. Alături de ceaaltă jumătate, Tim Heidecker, a creat mai multe emisiuni de televiziune, precum „Tom Goes to the Primar”, „Tim and Eric Awesome Show, Great Job!” și „Casa Cărnii”. În plus, Wareheim a lucrat la o serie de seriale web și a avut un rol recurent în seria Netflix „Master of None” în 2015 și 2017.

Viața timpurie și educație: Eric Wareheim sa născut în 1976 în Audubon, Pennsylvania. A mers la Liceul Methacton din Norristown, iar mai târziu sa înscris la Universitatea Temple din Philadelphia. La Temple, Wareheim și-a întâlnit partenerul de comedie Tim Heidecker și a început să producă primele sale filme.

Începutul carierei în televiziune: Cu Heidecker, Wareheim a creat, scris și jucat în serialul animat „Tom Goes to the Primar” de la Adult Swim. Desfășura din 2004 în 2006, programul a prezentat un stil de animație limitat, până la fotografii filtrate ale distribuției vocale. Sa concentrat pe caracterul copilăresc al primarului, exprimat de Wareheim, și pe încercările sale dezastruoase de a face eforturi civice și de afaceri. După aceasta, în 2007, Wareheim și Heidecker au creat serialul de discuții web „Tim and Eric Nite Live!”, care a parodiat emisiunile cu acces public într-un stil demn de cringe. Pe timpul ei scurtă durată, programul a avut invitați precum Zach Galifianakis, Will Forte, Jonah Hill și Bob Odenkirk.

Wareheim și Heidecker au ajuns la un public mai larg cu debutul „Tim and Eric Awesome Show, Great Job!” în 2007. O combinație de animație, sketch, acțiune live și alte elemente suprareale și satirice, spectacolul a devenit un hit de cult pentru public, rulând timp de cinci sezoane între 2007 și 2010. Multe numere de mare profil au apărut în emisiune, inclusiv obișnuite. invitați precum Jeff Goldblum și „Weird Al” Yankovic; au existat, de asemenea, o multitudine de apariții scurte de oameni ca Will Ferrell, Ben Stiller, Ted Danson, Danny Trejo și Josh Groban. La sfârșitul difuzării sale, serialul a difuzat „Chrimbus Special”, un episod de vacanță. În 2017, un alt special a fost difuzat pentru a comemora cea de-a zecea aniversare a serialului.

Alte seriale de televiziune și web: În 2008, Wareheim a apărut într-un episod din serialul special în două părți „Ghidul de istorie al tinerilor” și a creat, scris și regizat spectacolul „Steve și Stephen”. Mai târziu, în 2010, a apărut în șase episod ale emisiunii de comedie sketch „Funny or Die Presents”. În același timp, împreună cu Tim Heidecker și John C. Reilly, a creat „Check it Out! cu Dr. Steve Brule”, un spin-off din „Tim and Eric Awesome Show, Great Job!” Reilly în rolul medical titular din punct de vedere social. După aceasta, Wareheim și-a împrumutat vocea episoadelor din „Bob’s Burgers”, „Jon Benjamin Has a Van” și „The Simpsons” și a avut un rol recurent în patru episod din „The Office” de la NBC în 2013. Tot în acel an, el a co-creat „Dr. Wareheim”, „Sfaturi pentru bucătărie Tim,

Jesse Grant/Getty Images

De Halloween în 2013, Wareheim și Heidecker au debutat serialul lor de antologie de comedie horror „Tim & Eric’s Bedtime Stories”, care și-a continuat difuzarea în Adult Swim timp de 13 episoade. În 2014, Wareheim a jucat în episodul din sitcomul „Community” și din serialul de comedie sketch IFC „The Birthday Boys”. În anul următor, el a co-creat și co-scris special de televiziune „Bagboy” împreună cu Heidecker și Reilly. Tot în 2015, Wareheim a obținut un rol recurent în serialul Netflix „Master of None”. În primele două sezoane ale spectacolului, el la jucat pe Arnold Baumheiser, prietenul alb al indian-americanului Dev Shah, interpretat de prietenul din viața reală a lui Wareheim, Aziz Ansari. Printre creditele TV ulterioare ale lui Wareheim au fost „Hot Package”, „W/ Bob & David” și „Decker”. toate pe care le-a produs executiv. În 2020, a creat împreună „Beef House” împreună cu Heidecker; Având în rol principal perechea, plus actrița Jamie-Lynn Sigler, serialul falsifică sitcom-urile de familie americane din anii 80 și 90.

Cariera de film: Pe film, Wareheim a avut un rol necreditat în comedia din 2006 „Let’s Go to Prison”. Ulterior, a jucat în filmul de comedie din 2008 al lui Ari Gold „Adventures of Power” și a fost prezentat în documentarul „Blood into Wine” în 2010. O parte mai mare a venit în „The Comedy” din 2012, regizat de Rick. Alverson și cu Tim Heidecker în rol principal. pe care Wareheim a jucat rolul secundar al lui Van Harman. Tot în 2012, Wareheim și Heidecker și-au făcut debutul regizoral cu „Tim and Eric’s Billion Dollar Movie”, în care au scris, produs și jucat, de asemenea. inclusiv John C. Reilly, Jeff Goldblum, Bob Odenkirk și Robert Loggia. Wareheim’

Cariera muzicală: În Philadelphia, Wareheim a cântat într-un număr de trupe locale, inclusiv în grupul new wave Twelve Tone System. De asemenea, a cântat pentru scurt timp la chitară ritmică cu duo-ul Adam și Justine în anii ’90 și a fost principalul compozitor pentru The Science Of. Mai târziu, sa implicat în trupa Sola. Dincolo de jocul său, Wareheim a regizat, co-regizat sau a apărut într-o multitudine de videoclipuri muzicale; printre creditele sale se numără „You Don’t Know Me” al lui Ben Folds, „Parisian Goldfish” al lui Flying Lotus, „Pon De Floor” al lui Major Lazer și „Bubble Butt”, „HAM” al lui Mr. Ozio , „Famous” al lui Charli XCX. și „Dripping” al lui Blonde Redhead.

Related Articles

Ultimele articole