Top 3 cele mai populare coafuri pentru mirese în 2017

Multe femei își doresc să își lungească părul în ziua lor specială. Acest lucru se datorează faptului că este mai ușor să coafezi părul lung și există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de coafuri. Cu toate acestea, dacă sunteți cineva căruia îi place să-și păstreze părul scurt și ușor de gestionat, dar doriți o coafură minunată în ziua nunții, puteți conta întotdeauna pe extensii atașate la părul tău. Cine știe, s-ar putea chiar să vă placă și să decideți să le păstrați după nuntă. Iată câteva dintre cele mai bune coafuri de mireasă pentru părul lung:

Coc de nuntă – dacă veți merge pe simplitate și eleganță, cocul este coafura de nuntă perfectă. Este un clasic iubit pe care o mulțime de femei l-au purtat în ziua lor specială, inclusiv regalități și celebrități. Cocul de mireasă este menit să fie foarte elegant și sofisticat pentru a-și păstra aspectul elegant.

coc cocuri

Coadă împletită într-o parte – știm cu toții că împletiturile fac o treabă bună adăugând o atmosferă romantică oricărei coafuri, dar cine ar fi crezut că pot fi folosite ca o coafură de mireasă la propriu? Dacă ai planificat o nuntă pe plajă (sau ceva care nu necesită o coafură formală), poți să alegi o coafură de mireasă împletită. Coada împletită laterală este adesea cea mai populară alegere și este adesea împodobită cu flori sau alte accesorii de păr elegante.

mirese

Coada de cal – coada de cal este coafura de bază pe care o folosesc femeile în mod obișnuit. Este minunată când nu aveți timp să vă coafați părul într-o dimineață foarte ocupată. Coada de cal este adesea gândită ca o coafură perfectă pentru femeile cu părul lung, dar atunci când este îmbrăcată cu bucle și accesorii de păr și un pic de stil, poate fi cea mai bună coafură pentru o mireasă.

coafura mireasa

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole