Sfaturi de sex direct pentru a îmbunătăți viața sexuală

Sexul, poate ați observat, este o parte destul de integrantă a întregii experiențe umane. Dar, de când oamenii au început să facă picturi erotice în peșteri, până astăzi, sexul s-a schimbat. Noi cunoștințe, noi atitudini, noi tehnologii. Indiferent dacă sunteți solo sau într-o relație, ați ajuns la locul potrivit pentru cele mai bune sfaturi sexuale.

Vrem cu toții să avem sex direct excepțional. Lucrul pe care trebuie să vi-l amintiți este că puteți aduce în dormitor cât mai multe trucuri și surprize, dar o mare parte din a face o experiență sexuală incredibilă este să vă asigurați că ea se simte bine. Evident, femeile sunt diferite și au preferințe diferite în dormitor, așa că nu vă putem oferi o soluție rapidă care va funcționa de fiecare dată. Ce putem face este să vă oferim sfaturi și sugestii diferite pentru a încerca, astfel încât să puteți explora ce funcționează.

Plăcerea ei este evident importantă pentru tine, altfel nu erai aici. La fel ca mulți bărbați, probabil că visezi să găsești locul G evaziv. Deși nu toate femeile pot avea orgasm prin stimularea locului G, vă putem oferi sfaturi pentru a naviga în zonă și a vedea cum răspunde. Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți elementele de bază sau să învățați cum să faceți acel lucru nebun despre care ați auzit, suntem aici pentru a vă oferi sfaturi sexuale care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți încrederea. În plus, cititul despre sex direct poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă aduce în dispoziție.

Poziții noi de sex direct. Deși, cu siguranță, nu credem că este greșit să rămâneți la ceea ce vă place (și ce funcționează), credem că merită să vă extindeți orizonturile încercând noi poziții sexuale.

Deși unii bărbați pot vedea jucăriile sexuale ca o amenințare la adresa propriilor lor abilități de iubire, studiile arată că ideea devine mai puțin intimidantă și mai larg acceptată. Jucăriile pe bază de sex direct sunt o modalitate fantastică și accesibilă pentru a-ți îmbogăți viața sexuală fără a vă aventura în afara relației sau pentru a invita o terță parte să se alăture festivităților sexy. Din moment ce ambele metode anterioare de condimente sexuale vin cu propriul set de complicații care pot duce la decesul unei relații, considerăm că jucăriile sexuale sunt o alternativă sigură – literalmente. (Jucăriile sexuale nu vin cu propriul lor set de sentimente, preferințe sau boli cu transmitere sexuală, făcându-le distractive pentru toată lumea.)

 

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole