Todd Chrisley

Care este valoarea netă și salariul lui Todd Chrisley?

Todd Chrisley este un om de afaceri american și o personalitate de televiziune de realitate, care are o netă de 1,5 milioane de dolari. Todd Chrisley a devenit celebru datorită serialului reality USA Network „Chrisley Knows Best”. Spectacolul îl urmărește pe domnul Chrisley și familia lui în timp ce desfășoară viața de zi cu zi. O emisiune spin-off care se concentrează pe copiii lui Todd, Chase și Savannah, numită „Growing Up Chrisley”, a avut premiera pe 2 aprilie 2019.

Tinereţe

Todd Chrisley sa născut pe 6 aprilie 1969 în Georgia și a crescut în Westminster, Carolina de Sud.

Chrisley Asset Management

Todd Chrisley este proprietarul Chrisley Asset Management, o firmă care, potrivit documentelor instanței, se luptă de câțiva ani, chiar dacă domnul Chrisley și familia au continuat să trăiască un stil de viață foarte generos. Un stil de viață care include deținerea unui conac de 30.000 de metri pătrați și cheltuirea de 300.000 de dolari pe an pe haine.

Chrisley Asset Management avea să joace mai târziu un rol principal în problemele legale ale lui Todd și Julie.

Arestare august 2019

Pe 14 august 2019, Todd și Julie Chrisley au fost arestați în Atlanta în baza unui rechizitoriu în mai multe capetele de acuzare. Acuzațiile inițiale au inclus evaziune fiscală, fraudă electronică, fraudă bancară și conspirație. Potrivit rechizitoriului, între aproximativ 2007 și 2012, Todd și Julie s-ar fi folosit de Chrisley Asset Management pentru a căuta împrumuturi bancare care să fie folosite pentru a cumpăra și vinde proprietăți executate silit. Procurorii au susținut că cuplul a furnizat informații false pentru a garanta aceste împrumuturi bancare. Aceste informații false ar fi umflat drastic valoarea netă a cuplului.

Conform rechizitoriului, Todd și Julie:

A conspirat pentru a transmite instituții financiare materiale false, cum ar fi extrase bancare fabricate și situații financiare personale false, pentru a obține împrumuturi de milioane de dolari, dintre care multe le-au folosit în beneficiul lor personal.

Ca un exemplu, rechizitoriul susține că, în noiembrie 2007, Todd și Julie au prezentat unei bănci o situație financiară fabricată. Din rechizitoriu:

Când angajatul băncii a solicitat extrase de cont, co-conspiratorul A [un angajat care se pare că lucrează pentru familia Chrisley] ia trimis lui Todd Chrisley și Julie Chrisley un extras de cont fabricat care arată că Todd și Julie Chrisley aveau 776.509,52 USD în depozit la Merrill Lynch.

Ca răspuns, Todd Chrisley a spus co-conspiratorului său: „Sunteți nebun de genios [sic]!!! Doar fă-o să arate 4 mil+

În realitate, cuplul nu avea la acel moment un cont bancar Merrill Lynch. Când au avut unul mai târziu, acesta nu a conținut mai mult de 17.000 de dolari.

În plus, Todd și Julie s-ar fi eschivat și de facturile fiscale federale. Contabilul lor a fost și el inculpat.

Todd și Julie au susținut într-o postare pe rețelele de socializare că actele ilegale au fost săvârșite de un fost „angajat de încredere” care a furat din familie și a comis crimele fără știrea lor. Ei au fost forțați să se prezinte în instanță și să depună 100.000 de dolari în garanții de apariție negarantate. De asemenea, li sa ordonat să-și restricționeze călătoria în Atlanta și California numai dacă înregistrează emisiunea TV.

În februarie 2022 a fost depus un nou rechizitoriu. Pe lângă acuzațiile specificate anterior de prezentare a documentelor false atunci când solicită împrumuturi, rechizitoriul îi acuză în continuare pe cei doi că au folosit o companie de producție de film pentru a ascunde taxe neplătite datorate IRS în valoare de 2 milioane de dolari. Acea factură fiscală de 2 milioane de dolari ar fi fost legată de câștigurile din emisiunea lor TV pe care cuplul ar fi ascuns într-o companie de producție pe care o controlează, numită 7C’s Productions.

În acest rechizitoriu actualizat, Todd și Julie au fost acuzați amândoi de o acuzație de conspirație pentru a comite fraudă bancară, o acuzație de conspirație pentru fraudarea Statelor Unite, o acuzație de fraudă fiscală și CINCI capetă de acuzare de fraudă bancară. Ei au pledat nevinovați.

Procesul lor penal federal a început în mai 2022.

Cazul de faliment

Todd Chrisley este implicat în prezent într-un caz de faliment de 45 de milioane de dolari care implică un imperiu imobiliar care aparent a dispărut foarte mult. Într-o procedură judiciară recentă, un administrator în cazul falimentului susține că Todd a ascuns active în valoare de milioane de dolari în numele soției sale. Avocatul lui Chrisley neagă aceste acuzații. Chrisley a depus inițial faliment în 2012, când a susținut că are active de 4,2 milioane de dolari și datorii în valoare de 50 de milioane de dolari. În același timp, Todd a susținut că are doar 100 de dolari în număr și 55 de dolari în contul său curent. Chrisley Asset Management a depus faliment corporativ în 2013. Ipoteca lui asupra conacului din Atlanta a însumat 12 milioane de dolari, iar Todd a raportat taxe de întârziere, datorii și penalități IRS de aproape 600. 000 de dolari. Din fericire pentru Todd, soția lui este bogată singură.

Chrisley știe cel mai bine

„Chrisley Knows Best” a avut premiera în 2014 cu un prim sezon de opt episod. Todd a devenit instantaneu infam pentru stilul său de viață luxos bazat pe materialism. Telespectatorii au fost fascinați de cheltuielile sale nesăbuite și scăpate de sub control. Todd și soția lui au dulapuri uriașe de haine scumpe de designer. Conduc mașini foarte scumpe. Ei locuiesc într-un conac din Atlanta care se întinde pe 30.000 de metri pătrați. Lui Chrisley îi place, de asemenea, să le reamintească oamenilor că vecinii săi din cartierul său ultra-exclusiv închis sunt Usher și jucătorul MLB Chipper Jones.

Se știe că Todd controlează și are reguli stricte pentru a-și crește copiii. El monitorizează îndeaproape utilizarea internetului și a mesajelor text pentru ai feri de probleme și are, de asemenea, dispozitive de urmărire în vehiculele lor. În primul episod din „Chrisley Knows Best”, Todd a dezactivat mașina fiului său, Chase, cu o clemă de roată și blocare a volanului, după ce sa furișat pentru a participa la un meci de fotbal din liceu.

Într-un alt episod memorabil, Chrisley a aruncat laptopul fiului său în zonă. De ce? Voia să-i dea o lecție. Și ca să nu crezi că aceste acțiuni sunt exagerate pentru camerele de televiziune, Chrisley te va dezabuza de această noțiune. În mai mult de un interviu, el a subliniat că „Chrisley Knows Best” este o prezentare fidelă a vieții familii sale.

De la momentul scrierii acestui articol, au existat mai mult de 180 de episoade ale emisiunii în nouă sezoane și numărând.” Emisiunea este difuzată în SUA, precum și în Canada, Marea Britanie, Australia și Asia. Serialul a dus la o serie spin-off cu Mutarea lui Chase și Savannah Chrisley de la Nashville la Los Angeles numită „Growing Up Chrisley”.

La camera de filmat, Chrisley se referă la stilul său de viață scump, în special la garderoba sa de haine de designer. Cu toate acestea, este interesant că într-o declarație de faliment, Chrisley a susținut că hainele lui valorează doar 650 de dolari.

În 2016, Chrisley a lansat single-ul country, „Infinite Love”, cu Sara Evans. Cântecul a ajuns pe locul 19 în topul Billboard Country Digital Singles.

În august 2017, USA Network a anunțat că a comandat un spectacol după o jumătate de oră numit  Conform Chrisley . Talk-show-ul a fost găzduit de Todd Chrisley și îl prezintă pe Todd „abordând adevărul despre căsătorie, părinte, sex și relații”. Fiecare episod prezentat, de asemenea, un membru al familiei Chrisley, precum și un invitat celebru. Spectacolul a avut premiera pe 12 septembrie 2017 și a fost anulat după un sezon.

Moses Robinson/Getty Images

Viata personala

Todd Chrisley a fost căsătorită cu Teresa Terry până în 1996. Au doi copii, Lindsie și Kyle. În același an în care a divorțat de Teresa, sa căsătorie cu fosta regină a concursului de frumusețe Julie Hughes, cunoscută acum drept Julie Chrisley. Au trei copii, Savannah, Chase și Grayson. Julie este fiica unui pastor baptist, partenerul de afaceri al lui Todd și cel mai bun prieten.

Todd Chrisley este un germofob și a căuta să evite lucruri precum murdăria și animalele.

Imobiliare

În 2015, Chrisley și-a mutat familia la Nashville, unde nu există impozite pe venit de stat, și și-a cumpărat o casă pentru 1,6 milioane de dolari. În iunie 2019, familia Chrisley a cheltuit 3,4 milioane de dolari pe o casă chiar lângă Nashville. La doar două luni mai târziu, pe fondul presupuselor lor crime financiare, au scos casa pe piață pentru 4,7 milioane de dolari.

Articolul precedentAdam Scott
Articolul următorOlivia Culpo

Related Articles

Ultimele articole