Adam Scott

Care este valoarea netă a lui Adam Scott?

Adam Scott este un jucător de golf profesionist australian care are o avere netă de 50 de milioane de dolari. El joacă în primul rând în PGA și a obținut un clasament mondial de numărul unu în 2014. De-a lungul carierei sale, Scott a câștigat 31 de turnee profesioniste. Poate cea mai notabilă victorie a sa a venit la Turneul Master din 2013, care rămâne singurul său campionat major. În plus, Adam este singurul australian care a câștigat un eveniment Masters.

În afara acestei realizări, Scott a câștigat victoria la Campionatul jucătorilor din 2004, la WGC-Bridgestone Invitational 2011 și la Campionatul WGC-Cadillac din 2016. Adam a ratat, de asemenea, o victorie la Open Championship 2012, pierzând cu o singură dragoste în fața lui Ernie Els, după ce a condus cu patru lovituri cu patru găuri de jucat.

În momentul în care am scris acest articol, Adam a câștigat peste 57 de milioane de dolari numai în poșete. Asta nu include zeci de milioane pe care le-a câștigat din aprobări. În februarie 2020, Adam a câștigat o pungă de 9,3 milioane de dolari câștigând Genesis Open la Riviera Country Club din Pacific Palisades. A fost primul jucător de golf din lume pentru o perioadă, la mijlocul anului 2014.

Tinereţe

Adam Derek Scott sa născut pe 16 iulie 1980 în Adelaide, Australia. La vârsta de nouă ani, sa mutat împreună cu familia la Sunshine Coast, Queensland. Familia sa mutat apoi din nou în 1993, de data aceasta stabilindu-se pe Gold Coast până la vârsta de 12 ani. În timpul anilor de liceu, el și-a perfecționat abilitățile de golf ca parte a sarcinilor sale academice obișnuite și a devenit parte a echipei naționale de golf din Australia. . După ce a absolvit liceul, Scott a urmat Universitatea Nevada din Las Vegas.

Carieră

Adam Scott a devenit profesionist la jumătatea sezonului 2000. În termen de opt starturi ca profesionist, el și-a câștigat cardul pentru turneul european din 2001. În această activitate, a terminat pe locul șase la Linde German Masters. O altă victorie notabilă în acești primi ani a venit la Campionatul Alfred Dunhill din Johannesburg. Acesta a fost primul său titlu profesionist și a încheiat sezonul cu o serie de alte clasamente în top-3.

În 2003, a înregistrat prima sa victorie în PGA Tour la campionatul inaugural Deutsche Bank. În 2004, a continuat cu victoria la Campionatul jucătorilor. Victoria nu a fost ușoară și aproape că a aruncat-o după ce a găsit obstacolul de apă. Cu toate acestea, a ripostat cu un 40 de metri în sus și în jos, inclusiv un de zece picioare pentru un bogey. Acest lucru a fost suficient pentru a câștiga cu o singură iubire. Făcând acest lucru, a devenit cel mai tânăr câștigător al Campionatului jucătorilor la vârsta de 23 de ani. Acest record a fost în cele din urmă bătut de Kim Si-woo.

În 2005, a câștigat Nissan Open și Singapore Open, dar a fost mai puțin în turneul european din 2006 înainte. Concentrându-se pe PGA Tour, el a câștigat în cele din urmă Campionatul Turului în trei lovituri. El a continuat cu o altă victorie în PGA Tour în 2007, pretinzând victoria la Shell Houston Open.

Getty

2008 a fost un sezon dificil pentru Scott, deoarece sa luptat atât cu rănile, cât și cu bolile. Cu toate acestea, a reușit să câștige Qatar Masters și EDS Byron Nelson Championship. Cu toate acestea, a avut un an complet „off” în 2009, ieșind din top 50 în clasamentul mondial și terminând în afara primilor 100 pe lista de bani PGA Tour. Singura lui consolare a fost o victorie la Australian Open.

Totuși, în următorii câțiva ani au venit și alte victorii și a terminat pe locul secund la Open Championship în 2012. În 2014, a atins clasamentul numărul unu. A ocupat această funcție din 19 mai până în august 2014, în total unsprezece săptămâni. În 2020, a câștigat Genesis Invitational la Riviera Country Club din Pacific Palisades. Aceasta a marcat prima sa victorie în PGA Tour după mulți ani de rezultate dezamăgitoare.

Relații

Adam Scott sa întâlnit o dată cu Anna Ivanovic, fostul număr unu mondial în tenis. Cu toate acestea, relația a durat mai puțin de un an. S-au întors împreună în 2011, dar în cele din urmă au ales să se despartă definitiv în 2012. În 2014, Adam sa căsătorit cu un arhitect suedez pe nume Marie Kojzar, o femeie care să se întâlnească la începutul anilor 2000. Deși Marie și Adam s-au despărțit la mijlocul anilor 2000, s-au reunit în 2013 și s-au logodit. În 2015, au primit primul lor copil pe lume. În 2017, au avut un al doilea copil împreună.

Câștiguri din carieră

În momentul în care am scris acest articol, Adam a câștigat peste 57 de milioane de dolari numai în poșete. This sumă nu include zeci de milioane în câștiguri suplimentare din diverse aprobări ale lor de-a lungul întregii. În scopuri fiscale, Adam Scott este oficial rezident al Elveției.

Imobiliare

În 2013, sa raportat că Scott a acceptat o pierdere semnificativă la un apartament din Australia. A încercat pentru prima dată să vândă reședința în 2010, dar să găsească un cumpărător. În 2013, el a acceptat în cele din urmă o ofertă de doar 2,4 milioane de dolari. Acest lucru echivalează cu pierderi de peste 55%. Apartamentul are podea din piatră de calcar italiană, un balcon mare cu vedere la plaja Surfers Paradise, un birou, un bar cu apă și o curte privată cu grădină, cu zonă de spa și grătar. A diferiteonat alte câteva apartamente în zonă și a descărcat un al doilea apartament pentru 5,9 milioane de dolari în 2007.

Un mai târziu, a fost raportat că vinde casa din Abu Dhabi. Casa a fost construită în 2008, iar Scott a fost construită-o de fapt înainte de a fi construită. Planul său a fost să-l folosească ca bază de acasă în timp ce concura în Turul European, dar asta nu sa dovedit cu adevărat. Se pare că a petrecut foarte puțin timp în această casă. A ajuns pe piață cu un preț de 6,2 milioane de dolari. Punctele de atracție includ o piscină, 10.000 de metri pătrați de spațiu de locuit și vederi excepționale la clubul de golf Saadiyat Beach și la ocean.

Articolul precedentGeddy Lee
Articolul următorTodd Chrisley

Related Articles

Ultimele articole