Olivia Culpo

Care este valoarea netă a Oliviei Culpo?

Olivia Culpo este o deținătoare a titlului unui concurs de frumusețe american și influență în rețelele sociale, care are o netă de 7 milioane de dolari. Olivia și-a început cariera câștigând Miss Rhode Island SUA în 2012. Ea a continuat să câștige recunoaștere națională și internațională după ce a câștigat atât Miss SUA, cât și Miss Univers în același an. Dincolo de spectacol, Culpo a strâns o mulțime de urmăritori prin Instagram, Twitter și YouTube și a făcut o serie de apariții la televiziune și film. În momentul în care scriu acest articol, Olivia are peste 5 milioane de urmăritori doar pe Instagram.

Tinerete si educatie

Olivia Culpo sa născut pe 8 mai 1992 în Cranston, Rhode Island, ca mijlocul a cinci copii ai părinților Peter și Susan. Tatăl ei, un restaurator, este coproprietarul mai multor afaceri din Boston. Culpo are o soră mai mare pe nume Aurora, un frate mai mare pe nume Pete, un frate mai mic pe nume Gus și o soră mai mică pe nume Sophia. Sunt de origine italiană și irlandeză.

În tinerețe, Culpo a mers la școala catolică pentru fete St. Mary Academy – Bay View. În clasa a II-a a început să practice violoncelul; cu instrumentul, a cântat în Rhode Island Philharmonic Youth Orchestra și Rhode Island Philharmonic Chamber Ensemble, printre alte grupuri. Timp de două veri, Culpo a participat la Brevard Music Center din Carolina de Nord. Ca adult tânăr, a urmat Universitatea din Boston, dar a ajuns să abandoneze studiile.

Cariera de concurs

Culpo a participat la primul ei concurs de frumusețe, Miss Rhode Island SUA, în 2012. Încoronată câștigătoarea competiției, ea a continuat să concureze în iunie la concursul Miss USA, pe care a câștigat-o și ea. În cele din urmă, în decembrie 2012, Culpo a concurat și a câștigat Miss Univers la Las Vegas, Nevada. În acest proces, ea a devenit a opta reprezentantă a Statelor Unite care a revendicat titlul și prima care a făcut acest lucru de la Brook Lee în 1997. Mai mult, Culpo a fost prima concurentă din Rhode Island care a fost încoronată Miss Univers.

La începutul lui 2013, Culpo a călătorit în Indonezia pentru a ajuta la încoronarea câștigătoarei concursului național de frumusețe Puteri Indonesia. Mai târziu în cursul anului, ea a participat la prezentarea modului Sherri Hill din New York City și a încoronat-o pe Gabriela Isler din Venezuela drept succesoarea ei Miss Univers.

Social Media și modă

Culpo și-a stabilit o carieră de succes în anii de când a câștigat Miss Univers. Ea a devenit o personalitate semnificativă a rețelelor sociale urmăririi sale substanțiale pe YouTube, Twitter și Instagram. În plus, Culpo sa alătura lumii modei influențează prin parteneriatele sale cu semeni precum L’Oréal, Uberliss și Kipling. Ea a apărut și în Sports Illustrated Swimsuit Issue și a ocupat coperta în 2020 cu Kate Bock și Jasmine Sanders.

Getty

Cariera de film

Ca actriță, Culpo și-a debutat cu o scurtă apariție în comedia din 2014 „The Other Woman”, cu Cameron Diaz, Kate Upton, Leslie Mann și Nikolaj Coster-Waldau, printre alții. Ea a fost creditată drept Frumusețea cu părul de corb, una dintre cuceririle romantice ale personajului interpretat de Coster-Waldau. În 2017, Culpo a avut un rol mai important în thrillerul muzical supranatural „American Satan”, interpretând-o pe iubita personajului principal al lui Andy Biersack. Apoi, Culpo a apărut în două filme din 2018. Prima a fost comedia „I Feel Pretty”, cu Amy Schumer, Michelle Williams, Aidy Bryant, Rory Scovel și Emily Ratajkowski. Al doilea, thrillerul de acțiune „Reprisal”, a jucat pe Bruce Willis, Johnathon Schaech și Frank Grillo.

În 2220, Culpo a apărut în „The Swing of Things”. În anul următor, ea a avut cel mai mare rol de film de până acum în drama romantică „Venus as a Boy”, scrisă și regizată de starul său Ty Hodges. În film, Culpo a jucat rolul principal feminin al lui Ruby, o influență celebră care intra într-o relație romantică cu un artist care locuiește în zona Veneției din Los Angeles, California. Alți actori din distribuție includ Bai Ling, Trace Lysette, Estelle, Gilles Marini și Stacy Barthe. „Venus as a Boy” poartă numele single-ului omonim din 1993 al artistului islandez Björk.

Cariera de televiziune

Culpo sa întors la concursul Miss Univers în mai multe funcții de când a fost încoronată câștigătoare în 2012. În 2015, a fost judecător, în timp ce în 2019 a fost corespondent în culise. Pentru Miss Univers 2020, care a avut loc în mai 2021 din cauza pandemiei de COVID-19, Culpo a servit ca gazdă.

Dincolo de Miss Univers, Culpo a apărut ca oaspete într-un episod din 2017 al show-ului concurs de gătit reality „Hell’s Kitchen”. Anul următor, ea a făcut parte din distribuția principală a E! docuserie „Model Squad”; alți membri ai distribuției au inclus Daniela Braga, Hannah Ferguson, Nadine Leopold, Devon Windsor și Ping Hue. Printre celelalte credite de televiziune ale sale, Culpo și-a reluat rolul din filmul „American Satan” din serialul de televiziune Amazon Prime Video „Paradise City”, o continuare a filmului. Serialul a avut premiera în martie 2021.

Viata personala

Culpo a avut o relație cu cântărețul Nick Jonas din 2013 până în 2015. După aceasta, sa întâlnit pentru scurt timp cu fotbalistul Tim Tebow. Din 2016 până în 2019, Culpo sa întâlnit cu un alt jucător de fotbal, Danny Amendola. De atunci, ea are o relație cu Christian McCaffrey, de asemenea fotbalist.

Imobiliare

În 2017, Olivia a cheltuit 1,1 milioane de dolari pentru un apartament în stil loft la Hollywood. În decembrie 2019, a cheltuit 3,5 milioane de dolari pe o casă de 5.400 de metri pătrați în Encino, California.

Articolul precedentTodd Chrisley
Articolul următorBear Grylls

Related Articles

Ultimele articole