Bear Grylls

Averea netă a lui Bear Grylls: Bear Grylls este un aventurier și scriitor britanic care are o avere netă de 25 de milioane de dolari. Bear Grylls este cel mai bine cunoscut pentru serialul său de televiziune Man vs. Wild (o emisiune cunoscută sub numele de Born Survivor: Bear Grylls Regatul Unit, care sa încheiat în 2011). Cunoscut pentru pasiunea lui pentru aer liber și supraviețuirea în sălbăticie, a fost numit cel mai tânăr Cercetaș șef (șeful Asociației Scout) la vârsta de 35 de ani.

Viața timpurie: Edward Michael Grylls sa născut pe 7 iunie 1974, la Londra, Anglia. A crescut în Donaghadee, Irlanda de Nord, până la vârsta de patru ani, când familia sa mutat pe Insula Wight. De mic, tatăl său la învățat să urce și să navigheze. În adolescență, sa apucat de parașutism și a câștigat o doua centură neagră la karate Shotokan.

Grylls a studiat la Eaton House, Ludgrove School și Eton College. A făcut parte din grupul de studenți care a înființat primul club de alpinism al lui Eton. A studiat spaniola și germana la Universitatea de Vest a Angliei și la Universitatea din Londra. A absolvit cu o diplomă de licență în studii hispanice în 2002. După absolvire, a făcut drumeții montane în munții Himalaya din Bengalul de Vest și Sikkim.

Grylls a servit în rezervele armatei britanice din 1994 până în 1997. A fost un soldat antrenat în luptă neînarmată, război în deșert, război de iarnă, explozibili, parașutism, supraviețuire și alpinism. A fost staționat în Africa de Nord de două ori ca instructor de supraviețuire. Timpul său în rezervele armate sa încheiat când a fost într-un accident de parașutism în cădere liberă în Kenya. Parașuta lui nu sa deschis și și-a rupt trei vertebre.

Anthony Devlin/Getty Images

Carieră:   Grylls a intrat în munca de televiziune cu o apariție într-o reclamă pentru deodorant, care prezintă ascensiunea pe Muntele Everest. Grylls a filmat o emisiune TV în patru părți în 2005, numită „Escape to the Legion”, care ia urmat pe Grylls și alți unsprezece „recruți” în timp ce participa la o recreare scurtă a pregătirii de bază în deșert a Legiunii Străine franceze în Sahara.

Grylls a fost invitat la numeroase talk-show- de pe ambele maluri ale iazului, inclusiv „The Oprah Winfrey Show”, „Late Night with Conan O’Brien”, „The Tonight Show cu Jay Leno”, „Late Show with David”. Letterman” și „Jimmy Kimmel Live!”

De asemenea, a mai jucat în alte câteva seriale de realitate, inclusiv „Bear Grylls Wild Weekends”, LBear Grylls: Breaking Point, „Bear Grylls: Mission Service”, „Bear Grylls: Survival School”, „The Island with Bear Grylls” , „ Running Wild with Bear Grylls” și multe altele. De asemenea, a fost producător executiv al serialilor de televiziune Bear Grylls: Mission Service și The Island with Bear Grylls.

Grylls găzduiește un serial intitulat „Born Survivor: Bear Grylls”, (Marea Britanie)/ „Man vs. Wild” (Australia, Noua Zeelandă, Canada, India și Statele Unite)/„Ultimate Survival” (Europa, Asia și Africa) . ) Serialul îl prezinta pe Grylls căzut în locuri neospitaliere, arătându-le spectatorilor cum să supraviețuiască.

În 2012, Grylls a fost concediat de The Discovery Channel după o dispută cu privire la contractul său.

„Running Wild With Bear Grylls” a avut premiera pe NBC în 2014. 2020 marchează cel de-al cincilea sezon al emisiunii. În emisiune, Grylls duce celebrități de top precum Brie Larson, Channing Tatum și Armie Hammer, în aventuri în aer liber care împing celebritățile răsfățate dincolo de zona lor de confort. Recenziile emisiunii au numit-o o încrucișare între „Survivor” și „The Amazing Race”.

În 2020, Amazon Prime a lansat cel mai recent show al lui Grylls intitulat „The World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji”, care documentează cea mai durată cursă din lume din Fiji. Șaizeci și șase de echipe din 30 de țări au concurat non-stop 24 de ore pe zi timp de 11 zile pe 416 mile de teren în Fiji. Bineînțele, Grylls propune să stea afară dintr-un elicopter în timpul spectacolului. Seria de 10 episoade urmărește concurenții în cursă în timp ce fac drumeții, urcă, pedalează, vâslesc și urcă peste munți, prin jungle și mlăștini și peste apele oceanului. La concurs au participat 330 de persoane. Ei concurau pentru un premiu în bani de 100.000 de dolari. Temperatura medie în timpul evenimentului a fost de 82 de grade.

În iulie 2020, Grylls a anunțat că formează o rețea digitală numită The Bear Grylls Digital Network. Acest program să fie lansat în această toamnă. Rețeaua se va concentra pe programe de aventură și stil de viață în aer liber, destinate publicului tânăr. Gryll speră să atragă o nouă generație de telespectatori în stilul său de viață de aventură. Emisiunile vor fi distribuite pe canalele sale de socializare, inclusiv YouTube, Snap, Facebook, Instagram și multe altele.

Carieră de scriitor:  Grylls este autorul a 15 cărți. A scris șase cărți despre aventurile sale extreme. Grylls a scris și o serie de cinci cărți de aventuri pentru copii în seria sa „Misson Survival”. A scris două romane în genul thriller. De asemenea, a scris o carte creștină numită „Soul Fuel”.

Viața personală:  Pe 26 mai 1998, și-a îndeplinit visul de viață de a urcăi pe vârful Muntelui Everest, la doar 18 luni după ce și-a rupt trei vertebre într-un accident de parașutism.

Sora lui mai mare și singurul frate Lara Fawcett i-au dat porecla „Ursul” când avea o săptămână.

Grylls sa căsătorit cu Shara Cannings Knight în 2000. Au doi fii: Marmaduke și Huckleberry.

Grylls, împreună cu dublu amputat Al Hodgson și scoțianul Freddy MacDonald, au stabilit un record mondial Guinness în 2008 pentru cea mai lungă cădere liberă continuă în interior. Recordul anterior a fost de 1 oră și 36 de minute de către o echipă din SUA. Grylls, Hodgson și MacDonald, folosesc un tunel de vânt vertical în Milton Keynes, au doborât recordul cu câteva secunde. Încercarea a fost în sprijinul organizației caritabile Global Angels

Grylls a fost implicat în activități de caritate și a servit ca ambasador pentru The Prince’s Trust.

Imobiliare:  Grylls deține o mică ascunzătoare privată pe insulă în Țara Galilor, Marea Britanie. Are o suprafață de 20 de acri și cinci mile în larg, fără electricitate sau apă curentă. Are un mic departe lângă casă și este înconjurat de stânci uimitoare, foci și delfini.

Articolul precedentOlivia Culpo
Articolul următorBjork

Related Articles

Ultimele articole