Terry Dubrow

Care este valoarea netă a lui Terry Dubrow?

Terry Dubrow este un chirurg plastician american care are o netă de 50 de milioane de dolari. Un chirurg plastician foarte popular din Orange County, Terry Dubrow a început să-și facă un nume în chirurgia plastică, în timp ce era rezident la UCLA School of Medicine. El apare pe E! Reality TV Botched, precum și în The Real Housewives of Orange County alături de soția sa Heather Dubrow.

Viața timpurie și personală

Terry J. Dubrow sa născut pe 14 septembrie 1958, în Los Angeles, California, din Laura și Alvin Dubrow. A avut un frate mai mare, Kevin Dubrow, care a fost cântărețul populare trupe de heavy metal Quiet Riot până la moartea sa din cauza unei supradoze în 2007. Terry a urmat facultatea de medicină la UCLA și a absolvit în 1986. De asemenea, are o diplomă de master la Yale. A continuat să finalizeze un rezidențiat în chirurgie generală și a fost rezident șef la Harbour-UCLA Medical Center și-a încheiat bursa în chirurgie plastică și reconstructivă la Centrul Medical UCLA.

A cunoscut-o pe actrița și starul Real Housewives of Orange County, Heather Paige Dubrow, în anii 1990. S-au întâlnit la o întâlnire la orb, iar Terry sa îndrăgostit de Heather. S-au căsătorit în 1999 și au patru copii: gemeni, Nicholas și Maximillia, precum și fiicele Katarina și Collette. Familia locuiește în Newport Beach.

Carieră

Dubrow și-a creat cabinetul privat, oferind chirurgie plastică estetică și reconstructivă în Newport Beach, California. Înainte de a deveni recunoscut prin apariții sale la televizor, Dubrow a primit recenzii uimitoare și recomandări de la doctor pentru lifting facial, rinoplastie, abdominoplastie, cazuri dificile de revizuire a sânilor și alte proceduri de specialitate.

După ce și-a fondat propriul cabinet, el a fost abordat de producătorii de la Fox în 2004, care i-au cerut să devină chirurgul plastician prezentat în serialul lor de realitate, The Swan. După ce a apărut pe The Swan, lista sa așteaptă pentru lucrările de chirurgie plastică a trecut de la trei luni la șase luni și lista continuă să crească. De atunci, a continuat să apară în mai multe emisiuni, vorbind atât despre beneficiile, cât și despre pericolele chirurgiei plastice.

Începând cu vara anului 2014, dr. Dubrow și colegul soț din Real Housewives, dr. Paul Nassif, au început să apară în propriul reality show de chirurgie plastică pe E! numit Botched. Spectacolul îi prezintă pe el și Nassif în timp ce ajută pe cei care au suferit opera plastică să greșească. Aceasta este departe de prima (sau chiar a doua) sa incursiune in genul reality TV. Anterior a jucat în Bridalplasty. Conceptul emisiunii a fost ca 12 femei să concureze pentru o nuntă și pentru proceduri cosmetice transformatoare. Dubrow a efectuat operațiuni. De asemenea, emisiunea a fost difuzată doar pentru un sezon. A doua emisiune TV a fost Good Work un talk show găzduit de RuPaul, Terry Dubrow și Sandra Vergara. Serialul a fost difuzat doar pentru câteva luni în 2015. În octombrie 2015, seria spin-off de opt episod Botched a fost anunțată intitulată Botched by Nature. Spectacolul a avut premiera pe 9 august 2016, cu Dubrow în rol principal.

Fotografie de Alberto E. Rodriguez/Getty Images

De asemenea, a apărut ca o autoritate în chirurgia plastică, chirurgia reconstructivă și procedurile cosmetice non-chirurgicale la Good Day LA, The Early Show pe CBS, Larry King Live și The View.

Pe lângă activitatea sa în chirurgia plastică, el este și fostul director la Clinicii de Acnee din Newport Beach. A publicat mai multe lucrări în reviste medicale, inclusiv The American Journal of Surgery, Journal of Surgical Research, Plastic and Reconstructive Surgery și este co-autor al lucrărilor The Acne Cure. Dubrow a fost coautor al cărții, Dr. and Mrs. Guinea Pig , împreună cu soția sa Heather Dubrow. Împreună, ei explorează industria anti-îmbătrânire de mai multe miliarde de dolari, oferind o perspectivă unică produselor, procedurilor și tratamentelor care vor lăsa pe oameni să arate și să se simtă mai tineri.

Recenziile lui Dubrow ca medic și pentru biroul său din Newport Beach de pe site-ul healthgrades.com sunt în mare parte proastă, considerând-l nepoliticoși pe el și pe personalul său. O recenzie din 2016 a unui pacient susține că are „… maniere oribilă la noptieră, ma lăsat cu durere, lacrimi și suferință de mai multe ori. A lăsat cicatrici oribile care au trebuit să fie revizuite în mod convenabil de nenumărate ori pe moneda MEA – mulți medici au remarcat că el Mi-am dărâmat abdominoplastia și reconstrucția sânilor.” O altă recenzie spune: „Total fals. Acest tip este o personalitate grozavă de televiziune și un medic groaznic. A trebuit să refacă două operații pe care le-a făcut. Mi-a lăsat o gaură sub sânul drept, care a necesitat 4 luni pentru a se vindeca. tuck. După probleme, el și personalul său evită apelurile, e-mailurile sau mesajele text. Totul este despre bani și nimic despre pacient.”

Getty

În 2018, Heather și Terry Dubrow au publicat cartea The Dubrow Diet, care promovează o dietă fad. Potrivit site-ului lor, dieta se bazează pe știință de ultimă oră și câștigătoare a premiului Nobel, care promite nu doar un control metabolic fără precedent, ci și o întinerire celulară internă cu efecte puternice anti-îmbătrânire. Dieta Dubrow este o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați care folosește postul intermitent pentru a promova pierderea în greutate. Accentuează consumul de proteine ​​​​slabe, grăsimi sănătoase, legume fără amidon și fructe.

Mai recent, Terry și Heather au scris și publicat cartea electronică The Dubrow Keto Fusion Diet. Acest plan combină, potrivit lui Terry și Heather, cele mai bune părți ale keto cu cele mai bune părți ale postului intermitent. Este un plan de stil de viață.

Terry și Heather au o linie de îngrijire a dezvoltată în ultimii 15 ani, numită Consult Beaute.

Imobiliare

În 2013, Heather și Terry și-au vândut conacul pentru suma estimată de 16,4 milioane de dolari și au cumpărat teren într-o nouă comunitate în care se construiesc în prezent noua casă de vis.

Articolul precedentDoug Flutie
Articolul următorMegyn Kelly

Related Articles

Ultimele articole