Megyn Kelly

Care este valoarea netă și salariul lui Megyn Kelly?

Megyn Kelly este o gazdă de televiziune și comentator politic, care are o netă de 45 de milioane de dolari. Megyn Kelly sa bucurat de o carieră lungă și de succes ca corespondent de știri TV, prezentatoare și gazdă. În trecut, Megyn Kelly a lucrat pentru rețele importante de știri prin cablu, cum ar fi Fox News și NBC News. În 2014, revista Time a numit-o drept una dintre cele mai influente 100 de oameni din lume. În perioada petrecută la NBC, reputația ei a fost afectată de controverse, forțând-o pe Kelly să părăsească rețeaua și să opereze exclusiv prin canalele personale de socializare de pe Instagram și YouTube.

Tinereţe

Megyn Marie Kelly sa născut pe 18 noiembrie 1970 în Champaign, Illinois. Crescută într-o gospodărie catolică din Syracuse, Megyn sa mutat în cele din urmă la Albany, New York, împreună cu familia ei, la vârsta de nouă ani. Tatăl ei a predat la Universitatea de Stat din New York din Albany, dar a murit în urma unui atac de cord când Megyn avea 15 ani.

După ce a absolvit liceul, Megyn Kelly a urmat cursurile Maxwell School of Citizenship and Public Affairs de la Universitatea Syracuse. Ea a obținut o diplomă de licență în științe politice ale acestei instituții înainte de a se transfera la Facultatea de Drept din Albany în 1992. După ce și-a obținut doctoratul în drept în 1995, Kelly a lucrat imediat ca asociat la o firmă de avocatură importantă din Chicago. Apoi a lucrat pentru firma internațională de avocatură Jones Day timp de nouă ani.

Carieră

Deși Megyn Kelly a găsit succes în lumea juridică, cariera ei definitorie în televiziune avea să înceapă în 2003. Și-a început cariera cu o filială ABC la Washington, DC. Printre alte povești, Kelly a acoperit alegerile prezidențiale din 2004. Doar un mai târziu, a fost angajată de Fox News, apărând pentru prima dată în emisiuni precum Special Report with Brit Hume . Expertiza ei juridică a făcut-o un plus valori pentru echipa de știri și a găzduit propriul segment numit Kelly’s Court .

Inițial, Megyn Kelly a servit doar ca prezentatoare înlocuitoare și a apărut frecvent ca invitată la The O’Reilly Factor și On the Record . În 2010, Megyn Kelly a început în sfârșitul să găzduiască propria emisiune: America Live . După ce și-a luat concediul de maternitate, Megyn Kelly sa întors în 2013 și a început să găzduiască o nouă emisiune: The Kelly File . Această emisiune ar deveni unul dintre cele mai populare programe ale Fox și a câștigat frecvent cele mai mari evaluări la Fox News.

În 2017, Megyn Kelly a început să lucreze pentru NBC News după ce contractul ei cu Fox a expirat. Ea a câștigat pentru prima dată recunoașterea pentru intervievarea diferitelor figuri, inclusiv lui Vladimir Putin. Ea a lucrat la NBC într-un așa-numit „rol triplu”. Acest rol ar include acționarea ca corespondent, găzduirea propriului talk show numit Megyn Kelly Today și găzduirea unui program special de duminică seara numit Sunday Night With Megyn Kelly . Lucrarea lui Megyn Kelly cu NBC a fost de scurtă durată, deoarece a fost forțată să demisioneze în 2018, după ce a făcut declarații controversate.

Monica Schipper/Getty Images

Controversă

Megyn Kelly nu a fost străină de controverse chiar și în primii ani ai carierei la Fox News. Pe The Kelly File , Kelly sa revoltat după ce sa referit la Moș Crăciun și la Isus ca fiind fără echivoc „albi”. În perioada premergătoarelor alegerilor prezidențiale din 2016, Kelly a devenit faimoasă pentru vânzarea cu Donald Trump. La un moment dat, ea a moderat o dezbatere și la acuzat pe Trump că nu are temperamentul corect pentru a fi președinte.

Cele mai controversate declarații ale lui Kelly au fost de departe cele care au dus la demiterea ei de la NBC. Într-un episod din Megyn Kelly Today , ea a susținut că este acceptabil să poarte chipul negru ca parte a unui costum de Halloween.

Rezervați în avans

În 2016, Megyn Kelly și-a lansat autobiografia, Settle for More . Cartea a fost lansată prin HarperCollins după ce Kelly a semnat un acord cu compania de editură în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Relații

Prima căsătorie a lui Megyn Kelly a fost cu Daniel Kendall în 2001. Cinci ani mai târziu, Megyn Kelly a divorțat de medicul anestezist. În 2008, sa căsătorie cu Douglas Brunt, președinte și CEO al companiei de securitate cibernetică Authentium. Pe căsătorie lor, cuplul a avut trei copii. Brunt a devenit de atunci romancier.

Viata personala

Deși Megyn Kelly și-a exprimat opiniile politice puternice de-a lungul anilor, ea nu sprijină Partidul Democrat sau Partidul Republican. În schimb, ea se identifică ca independentă și a recunoscut că a votat atât pentru președinții democrați, cât și pentru cei republicani în trecut. În plus, Megyn Kelly se identifică ca catolic și a urmat această credință pe toată viața.

Salariu

În perioada petrecută la Fox News, Megyn Kelly a atins în cele din urmă un salariu maxim de 8 milioane de dolari pe an. Acest salariu a făcut-o unul dintre angajații cu cele mai mari câștiguri din rețea, la egalitate cu oameni precum Tucker Carlson.

Cu toate acestea, Megyn Kelly a primit o creștere exponențială a veniturilor după ce a luat decizia de a se muta la NBC. Contractul ei de trei ani valora 69 de milioane de dolari, ceea ce era echivalentul a 23 de milioane de dolari pe an – deși unele rapoarte afirmă că ea a fost plătită de fapt între 15 și 20 de milioane de dolari pe la NBC.

NBC Contact Debacle

Deoarece Kelly a fost eliberată de la NBC la numai după ce sa alăturat în urma declarațiilor sale controversate, mulți au presupus că va renunța la majoritatea acestui contract profitabil.

Din nefericire pentru NBC, Megyn Kelly părea pregătită pentru o bătălie legală majoră după demitere. Rapoartele inițiale au sugerat că NBC a fost pregătită să-i ofere totalitatea de 69 de milioane de dolari din contractul ei de trei ani, pentru ao face „să plece”. Rapoartele ulterioare au afirmat că pachetul de indemnizație al lui Kelly a fost, de fapt, semnificativ mai mic – în pragul de 30 de milioane de dolari.

Oricum, toată această dezamăgire sa dovedit a fi o cauză majoră de protest în comunitatea jurnalistică. În doar un an la NBC, Kelly și-a afectat serios reputația de jurnalist serios, reușind să plece cu cel puțin 30 de milioane de dolari – mai mult decât pot viza mulți jurnaliştilor să câștige într-o viață. În plus, Kelly a reușit să-și iasă dintr-o parte cheie a contractului ei: o clauză care spunea că nu poate accepta oferte de rețelele concurente după ce a părăsit NBC.

Articolul precedentTerry Dubrow
Articolul următorSimone Biles

Related Articles

Ultimele articole