Simone Biles

Care este valoarea netă a lui Simone Biles?

Simone Biles este o gimnastă artistică americană care are o netă de 16 milioane de dolari. Simone este cea mai realizată gimnastă americană din toate timpurile, cu un total de 32 de medalii pe numele ei (atât medalii olimpice, cât și medalii ale Campionatului Mondial). Simone este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria lumii. Mulți cred că Simone Biles este cea mai mare gimnastă din toate timpurile.

Unele dintre cele mai notabile realizări ale ei au avut loc în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2016. La acele jocuri ea a concurat ca parte a echipei americane cunoscute sub numele de „Final Five”. La aceste jocuri, Simone a câștigat auri individuale la sol, sărituri și all-around. Ea a câștigat un bronz la bârnă de echilibru și un alt aur ca membru al echipei SUA.

Din păcate, Simone sa chinuit la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo, care au avut loc în 2021 după o întârziere cauzată de COVID, luând acasă un bronz la bârnă de echilibru și un argint cu echipa. Ea sa retras parțial de la jocuri după un caz de „întorsături”, când o gimnastă pierde temporar conștientizarea echilibrului aerian.

Până la jocurile din 2020 (înainte și după amânare), Simone a fost cu ușurință cel mai vândut sportiv din SUA în ceea ce privește aprobările. Ea a câștigat aproximativ 20 de milioane de dolari din diferite oferte în anii care au precedat jocurile și contractele care se extind în viitor. Mai multe despre aceste oferte mai târziu în acest articol.

Tinereţe

Simone Arianne Biles sa născut pe 14 martie 1997 în Columbus, Ohio. Simone și cei trei frați ai ei au fost în mod constant în centrele de plasament în timp ce ea crește. Bunica ei a început să joace un rol activ în creșterea ei în 2000, iar în această activitate Biles a crescut în suburbiile din Houston, Texas. Crescută într-o casă catolică, Simone și-a menținută rădăcini puternice în Belize în timp ce a crescut, deoarece mama ei este din Belize. Până în prezent, ea deține cetățenia Belizeană.

La o vârstă fragedă, a devenit clar că Simone era destinată unei cariere de gimnastă profesionistă. Ulterior, a fost scoasă din clasă și educată la domiciliu pentru restul educației sale secundare. Acest lucru ia permis să se antreneze cu peste 33% mai mult, și înainte de a merge la universitate, Simone a concurat la Jocurile Olimpice la cel mai înalt nivel.

Carieră

Biles și-a început cariera de gimnastică extrem de devreme, iar la vârsta de 8 ani se antrena cu antrenori precum Aimee Boorman. La vârsta de 14 ani, a concurat în American Classic la Houston. Ea a terminat pe locul trei. În 2012, ea sa clasat pe primul loc la American Classic din Huntsville. În acel an, a fost numită în echipa națională de juniori a SUA. În 2013, ea și-a făcut debutul la nivel internațional la Cupa Americană înainte de a concura la Trofeul City of Jesolo și a ajuta echipa Statelor Unite să câștige o medalie de aur.

O performanță la US Classic 2013 a determinat-o pe Marta Karolyi să o invite pe Simone într-o tabară privată, iar tânăra gimnastă la început să lucreze și cu un psiholog sportiv. Au urmat rezultate mai bune, iar Simone a fost selectată apoi pentru echipa de la Campionatele Mondiale. O altă performanță clară la Campionatele de gimnastică artistică din 2013 a ajutat-o ​​​​și câștigă încă un loc pe primul loc. Până la urmă, tânăra de 16 ani se dovedea deja a fi un talent incredibil și depășea gimnastele internaționale care erau mult mai experimentate.

Lucrurile au început încet în 2014 din cauza uneiări la umăr, dar Biles a revenit cu US Classic la Chicago, câștigând competiția cu o marjă largă. Ea a concurat o dată mai mult la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică, ajutând Statele Unite să obțină o nouă victorie și o medalie de aur. În 2015, ea sa clasat pe primul loc la AT&T American Cup din Arlington, Texas. This performanță a ajutat-o ​​​​sa câștige o nominalizare la premiul James E. Sullivan. Mai multe victorii au venit cu City of Jesolo Trophy, US Classic și US National Championships.

Alături de alte gimnaste americane de mare profil, Biles a reprezentat States Unite la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică din 2014 de la Glasgow, Scoția, câștigând competiția pentru a treia oară consecutiv. Până în acest moment, ea câștigase un total de 14 medalii la Campionatele Mondiale. Un șir de rezultate puternice a continuat în 2016, iar Biles a fost inevitabil selectat pentru a reprezenta Statele Unite la Jocurile Olimpice de vară din acel an, în Brazilia.

Simone a ajutat echipa SUA să se califice pe primul loc la Jocurile Olimpice din 2016 și, de asemenea, sa calificat ca gimnastă de top în patru din cele cinci finale individuale. Ea a câștigat în curând prima ei medalie de aur olimpică la evenimentul pe echipe și a urmat cu o medalie de aur la categoria individuală. Ea a câștigat, de asemenea, bronzul la finala bârnei de echilibru și un alt aur în finala de exerciții la sol pentru femei, pentru un total de patru medalii de aur olimpice. După o scurtă concurență, ea și-a continuat cariera de gimnastică cu rutine să faci pauză cu 2018.

Avize

De-a lungul anilor, Simone Biles și-a suplimentat veniturile din gimnastică cu o serie de susțineri aleși. Înainte de Jocurile Olimpice din 2016, ea a apărut-o reclamă Tide alături de o serie de alte gimnaste.

În 2015, ea a semnat un contract exclusiv, pe termen lung, cu Nike. În același an, ea a semnat și un contract cu GK Elite Sportswear pentru a produce o linie de tricou Simone Biles.

În august 2016, Simone și colegii ei din „Final Five” au apărut pe coperta unei casete Wheaties ediție specială.

După succesul ei la jocurile din 2016, Simon a semnat contract de susținere profitabile cu următoarele semne, pentru a numi doar câteva:

 • liniile aeriene Unite
 • Compania Hershey
 • Procter & Gamble
 • Firma de saltele
 • Spieth America
 • Beats by Dre
 • Atleta
 • Visa
 • Oreo
 • Uber Eats
 • Master-class
 • Facebook Watch

În frunte și în timpul jocurilor din 2020, Simone a fost cel mai bine plătit sportiv olimpic din punct de vedere al aprobărilor. Ea a câștigat cel puțin 20 de milioane de dolari din aprobări din 2019 până în 2021.

În aprilie 2021, cu doar trei luni înainte de Jocurile Olimpice din 2020, Simone a anunțat că a renunțat la Nike și a semnat cu Athleta. În contract a fost inclus un angajament din partea Athleta de aranja o expoziție națională pentru Simone după Jocurile Olimpice, în competiție directă cu o expoziție similară care este organizată în mod tradițional de USA Gymnastics. Simone și Athleta vor produce, de asemenea, o linie de îmbrăcăminte activă.

Se pare că Simeone a părăsit Nike pentru că nu mai simțea compania se potrivește cu valorile ei. Mai exact, ea a fost îngrijorată de istoricul Nike de scandaluri, plângeri din partea angajaților și alte controverse care au afectat compania dominantă de îmbrăcăminte sport în ultimii ani.

(Fotografia de Alex Livesey/Getty Images)

Relații

În 2017, Biles a început o relație cu Stacey Ervin Jr., care este și gimnastă. După trei ani de întâlniri, perechea a scapat în 2020. În acel an, Simone a anunțat că a început să se întâlnească cu fotbalistul profesionist Jonathan Owens.

Larry Nassar

În 2018, Simone sa alăturat multor alți olimpici actuali și trecuti pentru al acuză pe medicul de gimnastică american Larry Nassar de agresiune sexuală. La fel ca mulți dintre coechipierii ei, ea a susținut că USA Gymnastics a jucat un rol direct în a permite abuzului să continue pe o durată lungă de timp și a acuzat, de asemenea, organizația că a încercat să-l mușamalizeze. Ea a decis să nu participe la procesul lui Nassar în 2018, deoarece nu era pregătită din punct de vedere emoțional să-și înfrunte agresorul.

Imobiliare

În 2020, Biles anunțat pe rețelele de socializare că și-a cumpărat o casă nouă și a câteva fotografii cu noi în loc. Nu au fost publicate multe detalii despre noua ei reședință, deși era în mod clar spațioasă și luxoasă, cu imagini care arătați din gresie și alte detalii. În ciuda faimoasă ei frugalitate, se pare că Simone a fost dispus să dea puțin pe imobiliare – o investiție inteligentă. În 2017, Biles anunțat că vinde casa copilăriei Houston, Texas. Reședința a ajuns pe piața imobiliară cu un preț de 289.000 de dolari și se întinde pe o suprafață totală de 3.711 de metri pătrați.

Articolul precedentMegyn Kelly
Articolul următorHarry Styles

Related Articles

Ultimele articole