Tarek el Moussa

Care este valoarea netă și salariul lui Tarek el Moussa?

Tarek el Moussa este un agent imobiliar american și personalitate de televiziune de realitate. Tarek el Moussa are o avere netă de 15 milioane de dolari. Tarek este un agent imobiliar cu sediul în Orange County, California. El este cel mai bine cunoscut pentru emisiunea sa HGTV Flip or Flop cu fosta sa soție Christina el Moussa (cunoscută acum ca Christina Haack).

Viața timpurie și cariera pre-HGTV

Tarek el Moussa sa născut pe 21 august 1981 și a crescut în Long Beach, California. Este de origine arabă/europeană. Este pe jumătate din Orientul Mijlociu. Tatăl său a fost crescut catolic în Orientul Mijlociu, în Liban și apoi în Egipt. Mama lui este din Belgia, iar tatăl meu sa mutat în Europa când era la sfârșitul adolescenței. Tarek sa născut în Statele Unite. Are o soră pe nume Dominique. Tarek are o relație grozavă cu familia sa, inclusiv cu mama, tatal și tatăl vitreg, care locuiesc cu toții în apropiere și dau o mână de ajutor copiilor săi din când în când.

Tarek este un agent imobiliar cu sediul în Orange County, California. Este cunoscut pentru succesul său în cumpărarea de case la licitație, renovarea și vânzarea lor pentru profit. Și-a câștigat licența imobiliară la 21 de ani și a început imediat să schimbe case. Și-a cunoscut viitoarea soție, Christina Haack, prin industria flipping-ului. Au făcut echipă rapid cu Christina concentrându-se pe design, iar Tarek gestionând renovări. Afacerile au crescut crescând când economia sa prăbușit în 2008. În urma prăbușirii, Tarek și Christina au trecut de la a locui într-o casă mare de lux, care costa 6.000 de dolari pe lună, la un apartament mic care costa 700 de dolari pe luna.

Tarek și Christina au condus The El Moussa Group, în Orange County, California, o zonă cu una dintre cele mai mari rate de executare silită din țară în timpul prăbușirii industriei imobiliare. Tarek, Christina și partenerul lor Pete De Best și-au cumpărat prima casă de investiții în Santa Ana pentru 115.000 de dolari. După ce au vândut proprietatea pentru un profit de 34.000 de dolari, cei trei au împărțit bani și au continuat să răstoarne case, extinzându-și afacerea de investiții imobiliare în Arizona și Nevada.

Tarek și Christina s-au căsătorit în 2009 și în cele din urmă au avut doi copii împreună, o fată pe nume Taylor Reese și un băiat pe nume Brayden James.

HGTV și Rise to Fame

Pe măsură ce economia globală și-a revenit, la fel și afacerile imobiliare ale lui Tarek și Christina. În 2011, dintr-un capriciu, Tarek ia cerut unui prieten să-i filmeze pe el și pe Christina răsturnând o casă de la început până la sfârșit, cu scopul de a edita într-o casetă de audiție. Caseta, împreună cu pagina de Instagram a Christinei, a atras atenția producătorilor de la Pie Town Productions și HGTV. Christina și Tarek au semnat un acord cu HGTV în 2012, iar show-ul lor Flip or Flop a avut premiera în aprilie 2013. fie competitivă pe piață. , iar apoi revând-o. Tarek se ocupă de renovare, în timp ce Christina se ocupă de proiectare și de menținerea lor la timp. Între 2013 și 2017, Christina și Tarek au filmat 92 de episod în șapte sezoane. Cuplul a devenit extrem de popular.

În 2020, noua emisiune a lui Tarek, Flipping 101 cu Tarek El Moussa, a fost anunțată de HGTV. Spectacolul îl prezintă pe Tarek în timp ce îndrumă pe novicii în domeniul imobiliar pentru a ajuta să învețe secretele unui flip de succes.

Diagnosticul cancerului

În 2013, Ryan Reade, o asistentă medicală și fan al serialului, a scris companii de producție a programului. Ea a sugerat ca un medic să examineze un nodul care era vizibil pe gâtul lui Tarek, pe care îl văzuse în timp ce se uită la Flip sau Flop. Sa dovedit a fi cancer. Tarek a fost diagnosticat cu cancer testicular și cancer tiroidian. Asistenta ia salvat probabilitatea vieții lui Tarek, permițându-i să caute tratamentul înainte ca acesta să devină o problemă majoră. După ce Reade a contactat producătorii, The El Moussas ia mulțumit lui Reade într-un videoclip care poate fi văzut pe HGTV.com.

Cât câștigă Tarek el Moussa din HGTV ?

În primele sezoane ale show-ului, Christina și Tarek au câștigat un total relativ mic de 10.000 de dolari pe episod. Asta a ajuns la aproximativ 130.000 de dolari pentru sezon. Până în sezonul trei, plata lor pe episod a fost ridicată la 40.000 USD în total, aproximativ 600.000 USD pe sezon.

Getty

Divorț de Christina

Din păcate, în mai 2016, Tarek și Christina s-au despărțit. Despărțirea lor a avut loc la scurt timp după un incident în care poliția a fost chemată la ei acasă după ce Tarek a fugit de acasă după o ceartă și se pare că sa sinucis. Tarek a susținut că nu sa sinucis niciodată și a mers pur și simplu la o plimbare cu o armă pentru a se proteja de animalele sălbatice. În ianuarie 2017 au cerut divorțul. Odată cu divorțul, viitorul show-ului lor și agenția lor imobiliară coproprietă The El Moussa Group a fost incert. Divorțul lor a fost finalizat în ianuarie 2018. Ei au reușit să filmeze cel de-al optulea sezon din Flip or Flop după divorț și par să aibă o relație destul de amiabilă după divorț și co-parenting. În urma divorțului, The El Moussa Group a fost dizolvat și acum este condus sub numele de Tarek and Associates.

Christina sa căsătorie cu prezentarea de televiziune engleză Ant Anstead în 2018. Au un fiu pe nume Hudson Anstead, născut pe 6 septembrie 2019. În perioada căsătoriei lor, au cumpărat o casă de 4,1 milioane de dolari în Newport Beach, California, la doar două străzi distanță.

Relația cu Heather Rae Young din Selling Sunset

Tarek și Heather Rae Young, un agent imobiliar al grupului Oppenheim din Los Angeles, prezentat în emisiunea Netflix Selling Sunset, se întâlnesc din iulie 2019. Heather este sigură cel mai distras dintre agenții imobiliari din Selling Sunset, dar poate să fie datorat faptului. că imobiliare nu este concertul ei principal; este agitația ei laterală. Heather este un model pentru furnizarea EMG. Are peste 600.000 de urmăritori pe Instagram. Ea a fost Playboy Playmate a lunii în februarie 2010. La fel ca Tarek, Heather este originară din California de Sud. Ea și-a început cariera ca model profesionist la 18 ani. Ca agent imobiliar, ea se specializează în profil și bogați, inclusiv celebrități, muzicieni și sportivi. Heather este pasionată de drepturi animalelor. Ea este devotată să se mențină în formă și să mănânce sănătos. Îi place să alerge pe plajă cu cei trei câini ai ei Sebastian, Baxter și Brandy. În sezonul doi din Selling Sunset, Heather nu se poate să vorbească despre Tarek, despre relația lor, cât de mult îl iubește pe el și pe copiii lui și despre cum o pe fiica lui Taylor una dintre cele mai bune prietene ale ei. .

Imobiliare

La sfârșitul lui aprilie 2020, Tarek a dezvăluit că se mută de la casa pe care a cumpărat-o după ce sa despărțit de fosta sa soție în favoarea unui nou loc în Newport Beach cu Heather – cu toate acestea, au ajuns să renunțe la acea. ofertă din cauza defect cu casa. Fosta locuință a lui Tarek se vânduse deja, așa că au găsit o altă variantă: o casă șic, modernă, pe plajă, la doar un bloc de ocean, pe care plănuiesc să o închirieze pentru cel puțin un an. Heather are un apartament și în West Hollywood, mai aproape de biroul pe Sunset Strip.

Articolul precedentJoe Frazier
Articolul următorMick Mars

Related Articles

Ultimele articole