Mick Mars

Care este valoarea netă a lui Mick Mars?

Mick Mars este un muzician american care are o netă de 70 de milioane de dolari. Mick Mars este cel mai cunoscut pentru că a fost co-fondator și chitaristul principal al trupei Motley Crue.

Cu colegii de trupă Tommy Lee, Nikki Sixx și Vince Neil, grupul a vândut 75 de milioane de albume în lume. Mick a scris sau co-scris mai multe dintre cele mai de succes cântece ale lui Motley Crue, inclusiv „Dr. Feelgood”, „Same Old Situation” și „Girs, Girls, Girls”.

Mick Mars a fost diagnosticat cu spondilită anchilozantă la sfârșitul adolescenței și a dus la multe probleme de sănătate care i-au îngreunat turneele cu trupa în ultimii ani. De asemenea, Mars a colaborat cu o serie de alți artiști de-a lungul carierei sale, inclusiv John LeCompt, Crashdiet, Hinder și Black Smoke Trigger.

Primul început de viață și începutul carierei

Mick Mars sa născut ca Robert Alan Deal în anii 1950 în Terre Haute, Indiana. La scurt timp după aceea, sa mutat cu familia în Huntington, Indiana, iar mai târziu în Garden Grove, California. După ce a abandonat liceul, a început să cânte la chitară într-o serie de trupe blues rock fără succes de-a lungul anilor 70. Printre trupele cu care a cântat a fost Whitehorse, al lor vocalist Micki Marz ia inspirat schimbarea ulterioară a numărului. . Obosit de scena muzicală din California, Mick Mars a decis să se reinventeze și-a vopsit părul în negru. În 1980, a publicat o reclamă în ziarul The Recycler din Los Angeles, în care se descrie pe sine ca un „chitarist zgomotos, nepoliticos și agresiv”. Muzicienii Tommy Lee și Nikki Sixx, care erau în mijlocul formării unei trupe, au văzut anunțul și au contactat Marte. După ce l-am auzit cântând,

Motley Crue

În 1981, Motley Crue și-a lansat albumul de debut, „Too Fast for Love”, care a dat naștere single-urilor „Stick to Your Guns” și „Live Wire”. În ciuda faptului că a ajuns doar pe locul 77 în topul Billboard 200, a câștigat în cele din urmă statutul de platină în SUA. Albumul adevărat al trupei, „Shout at the Devil”, a apărut în 1983; vânzând 200.000 de exemplare în primele două săptămâni de la lansare, a stabilit Motley Crue drept unul dintre cele mai importante grupuri de heavy metal din anii ’80. Trupa a trecut la un stil mai glam metal cu al treilea album de studio, „Theatre of Pain”, care includea hiturile „Smokin’ in the Boys Room” și „Home Sweet Home”. Mai mult, albumul a ajuns pe locul șase în topurile din SUA și a devenit certificat cvadruplu de platină în 1995. Succesul ulterioare a venit cu albumele „Girls, Fete, fete” și ” Dr. Feelgood”, cel din urmă fiind cel mai bine vândut album al trupei. După ce a semnat un contract de 25 de milioane de dolari cu Elektra Records, Motley Crue a lansat un album omonim, care a fost apoi urmat de „Generation Swine „. În anii 2000, trupa a lansat „New Tattoo” și „Saints of Los Angeles”.

Mick Mars și ceiilalți membri ai Motley Crue și-au câștigat o reputație pentru stilurile lor de viață decadente și personalități androgine. Trupa a fost, de asemenea, cunoscută pentru spectacolele sale live elaborate, care include adesea truse de tobe tip rollercoaster, chitare cu aruncătoare de flăcări și pirotehnică grea. În general, Motley Crue a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, nouă albume ajungând în top 10 al Billboard 200.

Frazer Harrison/Getty Images

Alte Colaborări

Dincolo de Motley Crue, Mick Mars a colaborat cu o multitudine de alți artiști muzicali în diferite capacități. El a contribuit la compunerea de cântece pentru fostul membru al trupei Evanescence, John LeCompt, precum și pentru trupa suedeză Crashdiet. Pe cel de-al doilea album al trupei din urmă, „The Unattractive Revolution”, Mick Mars a co-scris două melodii. Între timp, în calitate de chitarist, a contribuit la piesa de titlu a albumului lui Hinder din 2008 „Take it to the Limit”. Mars a contribuit, de asemenea, cu solo-uri la chitară la albumul din 2009 al lui Papa Roach „Metamorphosis” și albumul de debut al Dilanei în SUA „Inside Out”.

În 2010, Mick Mars a co-scris o melodie pentru albumul eponim al lui Escape the Fate. În anul următor, el a co-scris melodia lui Pop Evil „Boss’s Daughter” și a făcut, de asemenea, o apariție în videoclipul său. Printre celelalte colaborări ale sale, Mars a fost prezentat în piesa lui Black Smoke Trigger „The Way I’m Wired” și în hitul single al lui Cory Marks, „Outlaws & Outsiders”.

Echipament muzical

La începutul carierei sale, Mick Mars a folosit în principal chitare Kramer și alte Superstrat. Ocazional, a folosit o Gibson Les Paul neagră și un BC Rich. Alte echipamente pe care le-a folosit au inclus Fender Stratocasters, pickup-uri JM Rolph și un sistem de pod Floyd Rose licențiat.

Viața personală și sănătatea

Mick Mars sa căsătorie cu prima sa soție, Sharon Deal, în 1970; au divorțat trei ani mai târziu. În 1990, Mars sa căsătorit cu Emi Canyn, de care a divorțat în 1993. Mai târziu, în 2007, sa întâlnit și la început să se întâlnească cu modelul elvețian Seraina Fai Schonenberger, care este mai mică cu 33 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și locuiesc în Nashville, Tennessee.

Marte sa luptat cu o forma cronica, inflamatorie de artrita pentru cea mai mare parte a carierei sale profesionale. Diagnosticată inițială când avea 17 ani, afecțiunea afectează pelvisul și coloana vertebrală și afectează mișcarea. În plus, a provocat scolioză care a dus la faptul că Marte este cu trei centimetri mai scurt decât era în liceu. În 2004, Marte a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire a șoldului pentru a rezolva problema.

Citează-l pe Mick Mars

„Fii cât mai nepoliticos posibil și nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum să trăiești”. – Mick Mars

„Când devin răutăcios, devin răutăcios”. – Mick Mars

„Cheltuim o mulțime de bani în plus pe care nu trebuie să îi faci, știi, pentru fani, doar pentru ca ei să poată face din asta mai mult o experiență decât un concert”.

Articolul precedentTarek el Moussa
Articolul următorAnn Wilson

Related Articles

Ultimele articole