Sms-uri romantice – Mesaje frumoase de dragoste

Sms-uri romantice – Mesaje frumoase de dragoste

Uneori imi doresc sa te uit cu totul, sa imi ramana doar ideea de tine, doar frumusetei clipelor trecute, sa nu mai zgarie nimic altceva. Mi s-a spus sa te caut, nu sa te gasesc!

Absenta ta nu doare. E numai o forma abstracta de singutate. Si trista, incredibil de trista… Sa vina o vreme a timpului trecut in care chipul tau se va fi amestecat in chipul tuturor trecatorilor indiferenti.

Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Şi prietenia începe cu tine şi cu mine.

Am primit o scrisoare de la Romtelecom. de la Electrică. de la Primărie. dar nu şi de la tine. Păcat. pentru că scrisorile de la tine le apreciez cel mai mult.

Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca e o sarutare trimisa din partea mea.

Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.

Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

Tu vei fi mereu lângă mine. timpul ce trece va sta. Şi răsăritul cu apusul…poate. se vor săruta.

Sunt langa tine, tu esti in inima mea, mereu, aici, doua batai impreuna si doua surasuri dimineata.

Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile. Si toate apele si muntii dintre noi sunt numai felul meu de a-ti spune te iubesc in fiecare zi.

Ce poate fi mai frumos decat ‘iubirea’? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem sa visam sa supravietuim…

A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

Atunci când cerul este acoperit de nori. nu putem vedea soarele. dar ştim că există. Aş vrea să fie la fel şi cu noi doi. Nu ne vom putea vedea întotdeauna. dar vom exista întotdeauna unul pentru celălalt.

Pentru a trai am nevoie de batai de inima.Pt asta,am nevoie de o inima.Pt o inima am nevoie de fericire.Pt fericire,am nevoie de tine.

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune “uite asta”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole