Urari de Revelion – Sms-uri frumoase de Anul Nou 2011

Urari  de Revelion – Sms-uri frumoase de Anul Nou 2011

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. “La Multi Ani!”

„Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / LA ANUL SI LA MULTI ANI!”.

In anul ce vine, sa ai un drum al tau, propriu, pe care sa mergi cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu te lasi ispitit de carari ce te ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate sa-ti dea macar o crenguta pentru incununarea vietii tale!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

Cu ocazia Anului Nou , iti doresc multa sanatate , fericire si belsug alaturi de cei dragi ! La multi ani !

Iti doresc un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! La multi ani.

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
„La Multi Ani!”

„Inchide ochii si gandeste-te la tot ce te-a facut sa razi in acest an, uita restul. Iti doresc ca aceste zambete sa se inmulteasca cu 2011…”

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
„La Multi Ani!”

Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze „cerul” senin al vietii!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. “La Multi Ani!”

Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole