Shawn Michaels

Care este valoarea netă a lui Shawn Michaels?

Shawn Michaels este o fostă personalitate americană de lupte profesioniste, care are o avere netă de 10 milioane de dolari. Michaels este cunoscut pentru cariera sa de lupte de 30 de ani, timp în care a evoluat în principal cu WWE (cunoscută oficial ca WWF). Fanii îl cunosc sub diferite porecle, cum ar fi „Heartbreak Kid”, „The Showstopper” și „Mr. Wrestlemania”. Din păcate, Shawn sa luptat cu răni considerabil de-a lungul carierei sale, inclusiv o accidentare la spate care la determinat să se retragă în 1998. Mai târziu să întors la lupte încă câțiva ani înainte de a se retrage definitiv în 2010. Cu toate acestea acestea, Michaels a reușit să performeze pentru ultima dată în 2018 înainte de a părăsi ringul cu totul. După a doua pensionare, Shawn a lucrat ca antrenor.

Michaels a fost un cap de afiș pentru diferite evenimente WWE, ajutând organizația să aducă sume considerabile prin evenimentelor Pay-Per-View. De asemenea, a fondat D-rația X și a câștigat mai multe titluri, inclusiv patru mondiale. Meciul său împotriva lui John Cena din 2007 este considerat unul dintre cele mai bune evenimente de lupte din istorie.

Tinereţe

Michael Shawn Hickenbottom sa născut pe 22 iulie 1965 în Chandler, Arizona. Crescut alături de patru frați mai mari într-o gospodărie catolică, ca „bărășă militar”, Michael a petrecut timp în Reading, Anglia, în timp ce crește. Familia sa militară sa mutat apoi în San Antonio, unde și-a petrecut o altă activitate a copilăriei. La un moment dat, Michael a dezvoltat o antipatie pentru prenumele său și ia cerut familii să-i spună „Shawn”. Shawn apoi o considerabilă de timp trăind în diferite părți ale Statelor Unite, datorită pe carierele militare a tatălui său.

La vârsta de 12 ani, Hickenbottom a decis că vrea să devină un profesionist luptător. În cele din urmă, a efectuat o rutină de luptă la spectacolul de talent al liceului său. În această perioadă, Shawn a fost și un sportiv pasionat, jucând fotbal încă de la vârsta de șase ani. În cele din urmă, a jucat ca linebacker și a devenit căpitanul echipei sale de liceu.

După ce a absolvit liceul, Shawn a urmat Universitatea de Stat din Southwest Texas. Cu toate acestea, a devenit imediat deziluzionat de viață de facultate și a renunțat pentru a urma o carieră de luptător profesionist.

Carieră

Hickenbottom și-a început cariera cu National Wrestling Alliance în 1984, după ce sa antrenat cu luptătorul mexican Jose Lothario. Apoi a petrecut câțiva ani la Texas All-Star Wrestling și la American Wrestling Association înainte de a-și face debutul cu WWF în 1987. Aceasta a fost într-o perioadă în care Shawn a fost asociat cu Marty Jannetty pentru a forma The Midnight Rockers . Din păcate, The Midnight Rockers au fost concediați de la WWF din cauza unui „incident în bar”, făcându-i să se întoarcă la AWA.

(Fotografia de Ethan Miller/Getty Images)

Cu toate acestea, în cele din urmă s-au întors la WWF în 1988. Până în 1992, Shawn și-a creat propria identitate unică ca Heartbreak Kid. Până în 1995, era un favorit al fanilor și a fost asociat cu The Kliq. În 1996, a câștigat primul său campionat WWF. Din păcate, o accidentare la genunchi la făcut să renunțe la acest titlu la scurt timp după aceea. Până în 1998, rănile sale au devenit atât de gravă a fost forțată să se pensioneze. Cu toate acestea, acest lucru sa dovedit a fi mai mult o pauză, deoarece sa întors în 2002 la ceartă cu Triple H.

Între 2005 și 2007, sa reunit cu D-Generation X. În următorii câțiva ani, a fost implicat în diverse cearte în timp ce a câștigat alte campionate. A doua retragere a avut loc în 2010 și a fost încheiată cu o serie de meciuri finale foarte așteptate.

Din păcate, decizia sa de a reveni pe ring după ce a fost retras timp de opt ani a fost critică pe scară largă de fanii luptei. A revenit la Crown Jewel în 2018, cu o performanță care a fost considerată de mulți drept cel mai prost meci al anului. Alții l-au numit un „dezastru total”.

Chiar înainte de pensionare, credința larg răspândită printre fani era că Michaels a fost unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor. A fost lăudat în special pentru o serie de meciuri, inclusiv cele împotriva lui Steve Austin, Ric Flair, Bret Hart și mulți alții. În special, rivalitatea sa cu Bret Hart a fost celebrată ca una dintre cei mai mari din istoria luptei.

Peter Kramer/Getty Images

Abuz de substanta

Pe la mijlocul anilor 80, Shawn se lupta cu probleme grave de abuz de substanțe. Prietenii săi cei mai apropiați nu l-au putut ajuta să evite această spirală descendentă și, în cele din urmă, a rupt legăturile cu mulți dintre ei ca urmare. La un moment dat, la sfârșitul anilor 80, Hickenbottom chiar și-a gândit să se sinucidă. Tipar a continuat până la Acest sfârșit anilor 90, moment în care Shawn a recunoscut psihologul că era necesară o intervențieică. Propria soție a lui Hickenbottom a sugerat că acesta avea de-a face cu sentimente de auto-ura și autodistructivitate.

În cele din urmă, o combinație de factori la ajutat pe Shawn să facă față problemelor sale legate de abuzul de substanțe. În primul rând, și-a dat seama că nu vrea să aibă o influență negativă asupra fiului său. În al doilea rând, a găsit sprijin în credința creștină.

Relații

Shawn sa căsătorit mai întâi cu o femeie pe nume Theresa Wood, deși perechea a decis rapid să divorțeze. Despărțirea lor a fost pe cale amiabilă. În 1999, sa căsătorit cu Whisper, o fostă Nitro Girl WCW. Căsătoria lor a avut loc în Las Vegas, iar singura persoană prezintă a fost un imitator al lui Elvis. În 2000, cei doi și-au întâmpinat primul copil pe lume. Patru ani mai târziu, au avut un al doilea copil.

Alte Venturi

Michaels este cunoscut pentru că găzduiește o emisiune de televiziune în aer liber numită „Shawn Michaels’ MacMillan River Adventures”. Acest spectacol îi prezintă pe Shawn și prietenul său vânând animale de vânat mare în lume, inclusiv tabară originală MacMillan Adventures din Yukon, Canada. Această emisiune este difuzată pe CarbonTV.

În 2015, Hickenbottom și-a lansat autobiografia, „Wrestling for My Life: The Legend, the Reality, and the Faith of a WWE Superstar”. Acesta a fost scris împreună cu David Thomas.

Articolul precedentAdam Neumann
Articolul următorDe ce am ales sa lucrez in chat

Related Articles

Ultimele articole