Sean Kingston

Valoare netă Sean Kingston: Sean Kingston este un rapper jamaicano-american care are o avere netă de 500 de mii de dolari. El este cel mai bine cunoscut pentru piese precum „Beautiful Girls”, „Fire Burning” și „Eenie Meenie”. Cariera lui Sean a început când a fost descoperit pe MySpace la mijlocul anilor 2000. După ce a obținut un contract de înregistrare, Kingston a lansat o serie de piese și albume care s-au clasat bine atât în ​​​​SUA, cât și în Marea Britanie. A continuat să lanseze muzica în 2020.

În afară de realizările sale muzicale, Kingston este cunoscut pentru problemele sale financiare și juridice. În ciuda faptului că este un muzician popular, Sean sa luptat cu gestionarea averii de-a lungul anilor. Documentele instanței au dezvăluit în cele din urmă că el sa aflat într-o situație gravă într-o viață cuprinsă între 2016 și 2017.

Prima viață: Kisean Paul Anderson sa născut pe 3 februarie 1990 în Miami, Florida. Crescut alături de doi frați, Kisean sa mutat în cele din urmă la Kingston, Jamaica, cu familia sa, la vârsta de 6 ani. În adolescență, a urmat liceul Ocho Rios din Jamaica înainte de a se muta înapoi în Statele Unite. Anderson sa născut într-o familie muzicală, deoarece tatăl a fost renumitul producător de reggae Jack Ruby.

Cariera: La mijlocul anilor 2000, Kingston a fost descoperit pe Myspace și ulterior a semnat un contract de înregistrare cu Beluga Heights și Sony. În perioada următoare, lui Sean i sa spus să facă rap-mai „melodic”, astfel încât să atragă un public mai larg. În 2007, a lansat prima sa piesă revoluționară, „Beautiful Girls”. Piesa a ajuns în fruntea topurilor nu doar în Statele Unite, ci și în întreaga lume. Pe tot restul anului 2007, Sean a făcut turnee cu artiști precum Kelly Clarkson și Gwen Stefani.

Kingston a urmat în 2009 albumul „Tomorrow”, care a prezentat artiști precum Wyclef Jean și RedOne. Piese precum „Fire Burning” și „Face Drop” au ajutat albumul să obțină laude din partea criticilor. În această perioadă, a colaborat cu artiști precum Jason Derula și Sugababes. Următorul său album conținea hitul „Eenie Meenie”, care îl prezintă pe Justin Bieber.

Sean a continuat cu un mixtape numit „King of Kingz”. În 2012, a făcut un turneu cu Jason Derulo și Bow Wow. În următorii câțiva ani, Kingston a colaborat cu artiști precum Vybz Kartel, Giusy Ferreri și Tory Lanez. În 2020, Sean a anunțat că creează „Professional Rapper Boxing League”.

(Fotografia de Michael Kovac/Getty Images)

Accident de schi cu jet: în 2010, Sean Kingston aproape și-a pierdut viața în timp ce mergea cu jet-ski în largul coastei Miami. După ce a suferit răni, a fost transportat de urgență la spital. În timp ce în cele din urmă și-a revenit, rapperul sa confruntat cu consecințe pentru ceea ce ce poliția din Miami a numit „operațiune neglijentă” a unui jet ski. A fost amendat cu 180 de dolari și nu a putut să meargă cu jet ski până în 2018.

Probleme financiare: În martie 2014, Kingston a stârnit zvonuri că avea probleme cu banii când SUV-ul său Mercedes Benz Clasa G a fost reținut după ce a rămas în urmă cu trei luni în ceea ce a găsit plățile. O săptămână mai târziu, Bentley-ul a fost reținut în afara unui hotel de la Hollywood. Pe 28 iulie 2014, Lamborghini-ul lui Sean a fost reținut după ce la parcat pe stradă, lângă Hollywood și Vine. Se pare că Kingston nu a făcut o plată pentru Lambo timp de șase luni.

Problemele sale financiare au continuat. O serie de bijutieri au venit în curând cu acuzații că Kingston nu a reușit să le plătească pentru articole. Un bijutier din New York, cunoscut sub numele de „Aqua Master”, a încercat un proces împotriva lui Kingston, iar un judecător ia dat dreptate, ordonându-i lui Sean să-i plătească peste 300.000 de dolari. Aqua Master a susținut că Kingston nu a plătit pentru nouă bijuterii. În timp ce Sean a depus un depozit de 1.000 de dolari, el nu a plătit suma rămasă, a susținut Aqua Master.

Kingston a fost dat în judecată anterior de un bijutier din Florida, care la acuzat pe Sean că nu a plătit articole în valoare de 48.000 de dolari. În 2015, a fost dat în judecată de un alt bijutier din New York, numit Avi Da Jeweler. Kingston a fost obligat să plătească lui Avi 356.000 de dolari daune după ce nu a plătit pentru un număr de ceasuri. Avianne Jewelers l-ar fi blocat pe Kingston într-o mașină și la condus într-o zonă îndepărtată înainte de a arunca afară fără ceremonie, după ce a refuzat să plătească întreaga sumă pentru un ceas de lux. Bijutierii au luat înapoi ceasul în timpul acestui incident înainte ca Sean să facă acuzații de răpire.

Cel puțin unul dintre acești bijutieri nu a putut primi daunele legale de la Kingston din cauza situației sale financiare groaznice. Drept urmare, au apărut rezultatele care sugerau că redeven muzicale ale lui Sean ar putea fi confiscate pentru a plăti suma de peste 300.000 de dolari pe care o datorează cel puțin unui bijutier. Din păcate, Kingston nu a reușit să-și plătească avocații în timpul întregului calvar. După luni de zile în care și-a negat public problemele financiare și juridice, a fost forțat să recunoască în 2017 că era într-adevăr strict. Acest lucru a venit după ce o persoană a încercat să-și etaleze să aibă pe rețelele de socializare prin aplicarea aparentă a unei case și a unei mașini noi.

Deși Sean nu a declarat public pe rețelele de socializare că nu sunt bani în totalitate, el a depus documente în instanță care susțineau că are doar 500 de dolari în conturile sale bancare. Un avocat a ajuns în cele din urmă la un acord cu Kingston care a implicat plăți intermitent de 20.000 de dolari. Cu toate acestea, Kingston nu a reușit să efectueze aceste plăți și, prin urmare, a încălcat acordul. Acest lucru la adus pe Sean înapoi în instanță. Când rapperul nu a reușit să completeze un formular financiar, el a fost reținut în judecată.

În acest moment, Kingston a pretins că locuiește cu mama sa. În plus, el a susținut că nu deține nicio proprietate sau automobile. Multe dintre conturile sale aveau un sold negativ și singurul venit pe care părea să-l facă era dintr-o plată unică de 2.000 de dolari.

În decembrie 2020, a fost emis un mandat de arestare a lui Sean pentru o taxă presupusă neplătită, care a condus la acuzații de furt major. Potrivit TMZ, Kingston nu a plătit pentru câteva piese noi de bijuterii pe care le-a livrat.

Related Articles

Ultimele articole