Sabrina Carpenter

Valoarea netă a Sabrina Carpenter: Sabrina Carpenter este o cântăreață, compozitoare și actriță americană care are o netă de 4 milioane de dolari. Sabrina Carpenter și-a jucat rolul revoluționar pe Maya Hart în serialul Disney Channel „Girl Meets World”. Ea a mai jucat în filme precum „Horns”, remake-ul „Adventures in Babysitting” și „The Hate U Give”. Ca artist de înregistrări, Carpenter și-a lansat EP-ul de debut, „Can’t Blame a Girl for Trying”, în 2014.

Începutul vieții timpurii și al carierei: Sabrina Carpenter sa născut în 1999 în Lehigh Valley, Pennsylvania, din părinții Elizabeth și David. Are trei frați mai mari: Sarah, Shannon și sora vitregă Cayla. În tinerețe, Carpenter a fost școlar acasă. La vârsta de 10 ani, a început să posteze videoclipuri cu ea cântând pe YouTube. Într-un concurs de cânt din 2010 condus de Miley Cyrus, Carpenter a ajuns pe locul trei.

Carpenter și-a făcut debutul în actorie în 2011 în serialul NBC „Law & Order: Special Victims Unit”, jucând o tânără victimă a violului. În această perioadă, ea a cântat și la Hunan Broadcasting System din China pentru festivalul Gold Mango Audience, cântând o interpretare a clasicului „Something’s Got a Hold on Me” al Ettei James. Ulterior, Carpenter a obținut un rol recurent în sitcomul Fox „The Goodwin Games”. De asemenea, a avut roluri în episoadele pilot din „Gulliver Quinn” de la Disney Channel și „The Unprofessional” de la ABC.

Revoluție și carieră în televiziune: După ce și-a împrumutat vocea în serialul animat „Sofia the First” și a apărut în episodul „Orange is the New Black” și „Austin & Ally”, Carpenter a avut rolul ei de revoluție ca Maya Hart. în serialul de comedie „ Fata intalneste lume.” Serialul, care a fost difuzat pe Disney Channel din 2014 până în 2017, a fost un serial spin-off al popularului show de la ABC din anii ’90 „Boy Meets World”. serialului, Carpenter a jucat și în filmul de televiziune Disney Channel „Adventures in Babysitting”, un remake al filmului cu același nume din 1987. Din 2016 până în 2019, ea a exprimat rolul principal al Melissei Chase în serialul animat „Legea lui Milo Murphy”. ”, care îl prezintă pe „Weird Al” Yankovic ca personaj principal.

Printre creditele TV suplimentare ale lui Carpenter se numără telenovela argentino-mexicană „Soy Luna”, serialul pentru copii „Mickey and the Roadster Racers” și serialul muzical de comedie web „Royalties”.

Cariera cinematografică: Pe mare ecran, Carpenter a apărut pentru prima dată în filmul de comedie din 2012 „Noobz”. Ea a urmat asta cu un mic rol în comedia de groază „Horns”, cu Daniel Radcliffe și Juno Temple. În 2018, a avut un rol secundar în „The Hate U Give”, bazat pe romanul pentru tineri adulți de Angie Thomas. Acesta a fost urmat de „The Short History of the Long Road”, în care Carpenter a avut primul și rol principal în film. Ea a jucat rolul lui Nola, o adolescentă care duce o viață nomade pe drum cu tatăl ei. Printre alte credite cinematografice ale lui Carpenter se numără comedia pentru adolescenți „Tall Girl”, comedia muzicală de în „Work It”, drama biografică „Clouds” și thrillerul de comedie „Emergency”.

Cariera muzicala:În 2014, Carpenter a semnat un contract de cinci discuri cu Hollywood Records. Ulterior, ea și-a lansat single-ul de debut, „Can’t Blame a Girl for Trying”, care a avut premiera la Radio Disney. Cântecul a devenit piesa de titlu a EP-ului ei de debut mai târziu în cursul anului. În 2015, Carpenter a lansat „Eyes Wide Open”, albumul ei de debut; a fost precedat de single-ul „We’ll Be the Stars”. În anul următor, Carpenter a lansat single-urile „Smoke and Fire” și „On Purpose”, din urmă fiind single-ul principal al celui de-al doilea album al ei, „Evolution”. Mai târziu, în 2018, Carpenter a lansat single-urile „Alien”, cu Jonas Blue, și „Almost Love”, care au apărut pe treilea album al ei, „Singular: Act I”. A doua parte a albumului, „Singular: Act II”, a apărut în 2019; a prezentat single-urile „Pushing 20”, „Exhale” și „In My Bed”.

Dincolo de propriile albume și single-uri, Carpenter și-a contribuit cu vocea la o serie de alte proiecte. În 2013, a cântat piesa „Smile” din albumul „Disney Fairies: Faith, Trust, and Pixie Dust”. În anul următor, ea a interpretat piesa „Stand Out” în filmul de televiziune Disney Channel „How to Build a Better Boy”, iar în 2017, a înregistrat piesa tematică pentru serialul de familie „Andi Mack”. Tot în 2017, Carpenter a colaborat cu Vamps și Mike Perry la single-ul „Hands”; a fost prezentat pe single-ul Lost Kings „First Love”; și a cântat „You’re a Mean One, Mr. Grinch” pe albumul de vacanță al lui Lindsey Stirling „Warmer in the Winter”. Mai târziu, ea a înregistrat piesa „Let Me Move You” pentru filmul „Work It”, în care a jucat și ea.

Influențe muzicale: Printre artiștii care i-au influențat stilul muzical, Carpenter le-a citat pe Adele, Rihanna și Christina Aguilera. Ea a fost, de asemenea, inspirată de Etta James, Whitney Houston și Taylor Swift.

Cariera pe scenă: Pe lângă toate celelalte lucrări ale ei, Carpenter a avut o carieră în plină dezvoltare pe scenă. În decembrie 2015, ea a jucat-o pe Wendy în producția din Pasadena Playhouse „Peter Pan and Tinker Bell: A Pirate’s Christmas”. În martie 2020, ea și-a făcut debutul pe Broadway interpretând Cady Heron în „Mean Girls”; cu toate acestea, alergarea ei a fost redusă din cauza pandemiei de COVID.

Articolul precedentNaomi Campbell
Articolul următorLuther Campbell

Related Articles

Ultimele articole