Ric Flair

Valoare netă Ric Flair : Ric Flair este un luptător profesionist american și manager de lupte, care are o avere netă de 500 de mii de dolari. Luptător profesionist din 1972, Ric Flair este în general considerat unul dintre, dacă nu CEL mai bun luptător profesionist al tuturor timpurilor. Cariera sa a durat 40 de ani. El a fost inclus în Wrestling Hall of Fame în 2008 și în prezent luptă ca parte a ligii WWE Legends.

Tinereţe: Ric sa născut Richard Morgan Fliehr pe 25 februarie 1949, în Memphis, Tennessee. Flair a fost adoptat și se crede că numele său de naștere este Fred Phillips. Unele documente se referă la el ca Fred Demaree sau Fred Stewart. Când a fost adoptat, tatăl și-a adoptat termină rezidențiatul în obstetrică și ginecologie în Detroit, Michigan. Mama lui adoptivă, Kathleen, lucrare pentru ziarul Star Tribune. La scurt timp după ce a fost adoptat, el și noua familie s-au stabilit în Edina, Minnesota. Flair a urmat liceul la Academia Wayland din Beaver Dam, Wisconsin. A fost în echipa de lupte, a jucat fotbal și a alergat. A urmat pentru scurt timp Universitatea din Minnesota, unde intentiona sa calce pe urmele tatalui sa adoptiv si sa studieze medicina. Cu toate acestea, a renunțat pentru a deveni un luptător profesionist.

Carieră:  Flair, care poartă și porecla „The Nature Boy” a fost introdus pentru prima dată în afacerea de lupte atunci când este cunoscut pe legendarii frați Vachon. Flair și-a făcut debutul în lupte profesionale pe 10 decembrie 1972, alături de „Scrap Iron” George Gadaski. El și-a petrecut primele câteva luni ale carierei la clubul de box și lupte din Minneapolis al lui Gagne, înainte de a se muta la Charlotte, Carolina de Nord, unde a devenit un obișnuit pentru Jim Crockett Promotions. În 1981, Ric a câștigat primul său titlu mondial NWA. De atunci sa bucurat de o carieră de lupte extrem de prolifică. Mai târziu în cariera sa, a lucrat atât pentru World Championship Wrestling, TNA Wrestling, cât și pentru WWE (World Wrestling Entertainment) și lui Vince McMahon.

Flair a fost o mare atracție pay-per-view de-a lungul carierei sale. El a făcut titlul Starrcade de 10 ori. El a fost, de asemenea, titularul omologul WWF, WrestleMania, în 1992. Royal În același timp, a câștigat Rumble. A fost Luptătorul Anului PWI de opt ori. El este primul membru al WWE Hall of Fame care a fost inclus în Hall of Fame de două ori. Prima dată a fost în 2008 pentru cariera sa individuală și în 2012 pentru rolul din The Four Horsemen. Flair este, de asemenea, în NWA Hall of Fame, Professional Wrestling Hall of Fame și Wrestling Observer Newsletter Hall of Fame.

Flair este de 16 ori campion mondial (de 8 ori campion mondial la categoria grea NWA, de 6 ori campion mondial la categoria grea WCW și de două ori campion WWF). El a fost primul deținător al Campionatului Mondial WCW la greutatea grea și al Campionatului Mondial WCW la greutatea grea. El a devenit prima persoană care a completat Triple Crown WCW la primul ca campion mondial la categoria grea WCW. El a continuat să câștige Campionatul Intercontinental, după ce a deținut deja Campionatul WWF și Campionatul Mondial pe echipe. Flair este singurul bărbat din lumea luptei care deține toate cele patru versiuni ale titlului.

Paul Kane/Getty Images

Viața personală:   Pe 28 august 1971, Flair sa căsătorie cu Leslie Goodman. Au avut o fiică pe nume Megan și un fiu pe nume David. Au divorțat în 1983.

Flair sa căsătorie cu Elizabeth Harrell pe 27 august 1983. Au avut și doi copii – o fiică pe nume Ashley și un fiu pe nume Reid. Flair și Harrell au divorțat în 2006.

Pe 27 mai 2006, Flair sa căsătorie cu Tiffany VanDemark. Este o concurentă de fitness. În 2008, ea a cerut divorțul. Divorțul lor a fost definitiv în 2009.

Lui Flair trebuie să-i placă mult să fie căsătorit pentru că, pe 11 noiembrie 2009, sa foarte căsătorit cu Jackie Beems în Carolina de Nord. Flair a cerut divorțul de Jackie în 2012 și a fost definitiv în 2014.

Flair sa căsătorie pentru a cincea oară pe 12 septembrie 2018, cu Wendy Barlow, alias Fifi the Maid la WCW, în Florida.

Fiul lui Flair, David, a fost un luptător profesionist, ca și tatăl său. David a lucrat pentru WCW din 1999 până în 2001. Celălalt fiu al lui Flair, Reid, a fost un luptător de liceu decorat și a semnat un contract de dezvoltare cu WWE în 2007.

În 2004, Ric Flair a devenit bunic când fiica sa Megan a născut primul ei copil, o fiică pe nume Morgan Lee Ketzner.

Cealaltă fiică a lui Flair, Ashley, a semnat cu WWE sub numele de scenă Charlotte Flair în 2012.

Fiul lui Flair, Reid, a murit din cauza unei supradoze de droguri din combinația de heroină, Xanax și un relaxant muscular în martie 2013.

Flair a făcut o serie de afirmații scandaloase de-a lungul anilor, inclusiv faptul că se presupune că sa culcat cu 15.000 de femei și a beat 15 băuturi pe zi.

În iunie 2020, Flair și-a apărat fiica Charlotte de fanii care s-au plâns că este supraexpusă la lupte. Într-un interviu, el a spus: „Sunt atât de supărat din cauza asta – un semn după altul, „Ne-am săturat să o vedem”. Bine, urmăriți-o la televizor într-un alt eveniment. Ea este milionară – poate face ceea ce vrea să facă. Și este milionară din cauza companiilor; iată.”

Probleme financiare : Ric Flair a avut o serie de confruntări cu IRS, datând de la începutul anilor 1990. În 2000, IRS la lovit cu o garanție de peste 870.000 de dolari în taxe neplătite. IRS a început să obțină câștigurile WWE ale lui Flair în 2005. El a pus probleme pe seama cheltuielilor nenorocite ale celor de-a doua soții, Elizabeth.

Potrivit documentelor legale publicate în 2019, Ric nu și-a plătit sumele integrale ale impozitului pentru câștigurile sale între 2016 și 2018. Dosarul a arătat că datora guvernului federal 240.000 USD și statul Georgia 40.000 USD. Tot în 2019, Rick sa confruntat cu o urgență medicală care a necesitat o intervenție chirurgicală pe inimă, care la lăsat cu o factură medicală raportată de 1,8 milioane de dolari, neacoperită de asigurare.

Related Articles

Ultimele articole