Guy-Manuel de Homem-Christo

Avere netă Guy-Manuel de Homem-Christo: Guy-Manuel de Homem-Christo este un muzician, producător, compozitor și DJ francez, care are o netă de 90 de milioane de dolari. Guy-Manuel este cel mai bine cunoscut pentru această jumătate din legendarul duo francez Daft Punk. Împreună cu Thomas Bangalter, a creat unele dintre cele mai memorabile piese de muzică electronică din memoria recentă și a atins niveluri uimitoare de succes mainstream. În afara activităților sale cu Daft Punk, Homem-Christo a început o casă de discuții numită Crydamoure împreună cu coproprietarul Eric Chedeville.

La începutul lui 2021, și Bangalter au anunțat că se depart după mulți ani împreună ca Daft Punk. Se presupune că perechea urma să se pensioneze după ce și-au încetat activitățile împreună. În timpul petrecut cu Daft Punk, Guy-Manuel a devenit faimos pentru că sa îmbrăcat ca robot. Foarte rar arată fața când cânta, iar de-a lungul întregii sale cariere cu Daft Punk muzica și direcția artistică păreau să urmeze o estetică și un stil foarte „robotic”.

Prima viață: Homem-Christo sa născut pe 8 februarie 1974 în Neuilly-sur-Seine, Franța. Crescut la vest de Paris, Guy-Manuel a crescut într-o familie cu rădăcini artistice. Bunicul său a fost faimosul poet portughez Homem Cristo Filho. El este, de asemenea, stră-strănepotul unui celebru lider militar portughez. La vârsta de șapte ani, Homem-Christo a început să-și exploreze abilitățile muzicale după ce a primit cadou sau chitară de jucărie și o tastatură. Până la vârsta de 14 ani, i se dăduse sau chitară electrică. De-a lungul carierei sale, Homem-Christo a folosit inițial o chitară electrică pentru a scrie muzică.

Cariera: Cariera muzicală a lui Homem-Christo a început serios când la cunoscut pe Thomas Bangalter în perioada în care era student la liceu. Ambii băieți erau obsedați de muzica din anii 60 și 70 și le-au plăcut, de asemenea, filme precum „Easy Rider”. Ambii băieți erau, de asemenea, talentați din punct de vedere muzical și s-au întâlnit adesea cu alți studenți pentru a înregistra demonstrații. În cele din urmă, Bangalter și Homem-Christo au făcut echipă cu o treilea băiat, Laurent Brancowitz. Împreună, în format un trio indie-rock numit Darlin’.

Homem-Christo a cântat la chitară cu acest grup rock și la început să capete o notorietate moderată. Cu toate acestea, nu toate feedback-urile au fost amabile. O recenzie negativă sa referit la Darlin’ ca făcând un „punky thrash nebun”. Numele a rămas. Bangalter și Homem-Christo au decis să se aventureze mai mult spre muzica electronică de după ce au vizitat un club de noapte la începutul anilor ’90 și sa născut Daft Punk.

Cu Brancowitz urmărind noi oportunități în scena indie rock, Homem-Christo și Bangalter au fost liberi să se arunce cu capul întâi în muzica electronică. Duo-ul a experimentat cu tobe și sintetizatoare, formulând sunetul care va ajunge să le definească. De asemenea, au început să participe la mai multe rave și s-au întâlnit cu proprietarul casei de discuri Stuart Macmillan, oferindu-i o casetă demo. Această casetă demonstrativă conține baza primului lor single, „The New Wave”. This piesă a fost ulterior remixată în forma sa finală, o melodie numită „Alive”.

În 1995, Homem-Christo și Bangalter au înregistrat „Da Funk”. Aceasta s-ar dovedi a fi prima lor sursă principală de succes și a găsit imediat un manager înainte de a semna cu Virgin Records. În urma succesului lor timpuriu, Daft Pun a făcut turnee în întreg lume, inclusiv în Statele Unite. În 1997, erau gata să lanseze primul lor album, intitulat „Teme”. albumul conținea piese anterioare precum „Alive” și „Da Funk”, dar Acest lucru conține și hitul masiv „Around the World”.

În 2001, Daft Punk și-au lansat următorul album, intitulat „Discovery”. Acest album conținea hituri precum „Digital Love și „Harder, Better, Faster, Stronger.” În 2003, Daft Punk a lansat și un lungmetraj animat intitulat „Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem.” Filmul a fost creat. în colaborare cu legendara figura anime Leiji Matsumoto.

În 2007, Daft Punk a continuat cu al treilea album, „Human After All”. Din păcate, acest album nu a primit recenzii puternice din partea criticilor. După un turneu extins, duo-ul părea să se concentreze pe alte proiecte. În 2009, au colaborat îndeaproape cu producția filmului „Tron: Legacy”, contribuind cu 24 de piese la coloana sonoră a filmului. În 2013, Daft Punk a lansat un alt album intitulat „Random Access Memories”, care conține un alt hit intitulat „Get Lucky”. Acest cântec îi prezintă pe Pharell Williams și Rodgers. Până în 2016, productivitatea lui Daft Punk a scăzut considerabil, deși au continuat să lucreze cu artiști precum Kanye West și The Weeknd.

În afară de muncă sa cu Daft Punk, Guy-Manuel a făcut echipă cu Eric Chedeville pentru a forma grupul Le Knight Club și casa de discuri Crydamoure. În 2008, la ajutat pe Sebastien Tellier să producă albumul său „Sexuality”. În 2010, a lucrat cu SebastiAn pentru a produce piesa lui Kavinsky „Nightcall”. El a lucrat din nou cu Tellier de mai multe ori. Atât Bangalter, cât și Homem-Christo au colaborat destul de intens cu artiști precum Parcels și The Weeknd.

În 2017, Guy-Manuel a lucrat cu Charlotte Gainsbourg la al cincilea album de studio. A mai lucrat la piesa „Hurt You” de The Weeknd și Gesaffelstein în 2018. Cu toate acestea, până în 2019 Homen-Christo devenise relativ inactiv pe scena muzicală. În 2021, el și Bangalter au anunțat că Daft Punk nu mai este împreună și că ambii artiști se gândesc să se pensioneze.

Viața personală: La fel ca fostul său omolog Daft Punk, Guy-Manuel a evitat în mod intenționat „să devină o celebritate”, preferând în schimb să trăiască într-un relativ anonim. El dă rar interviuri, când o face niciodată nu vorbește despre viața lui personală. Acestea fiind spuse, Homem-Christo a fost departe de a fi un pustnic izolat în timpul petrecut cu Daft Punk. Duo-ul a lucrat frecvent cu alți artiști – deși aparent au fost foarte atenți cu cine au decis să colaboreze. Există puține detalii despre viața lui Guy-Manuel, dar se spune că ar avea doi copii.

Articolul precedentMichael Nesmith
Articolul următorRic Flair

Related Articles

Ultimele articole