Potriviti-va financiar!

Acum ai un nou criteriu pentru a-ti alege iubitul. Cel financiar! E un fapt cunoscut  ca una din 20 de relatii se termina din cauza nepotrivirii financiare. De multe ori o relatie ideala presupune si o coordonare perfecta din punct de vedere material. Citeste si afla cum sa-ti gasesti iubitul.
shopaholic-girl-in-the-green-scarfCheltuitoare de profesie caut iubit asemenea!
Amuzanta, frivola, ador sa cumpar lucruri care imi fac viata mai frumoasa sau cadouri pentru cei dragi. Traiesc clipa si cheltuiesc dintr-o suflare banii pe care ii muncesc din greu. Caut pe cineva pe care sa-l pot rasfata si care sa ma rasfete la randul lui.

Potrivire financiara perfecta – ai nevoie de un tip amuzant, care sa fie si un cunoscator fin al finantelor. Sa inteleaga ca iubesti sa fii apreciata de cei din jur si faci eforturi pentru a-i impresiona. Baiatul perfect te va invata cum sa economisesti, insa nu se va opune daca vrei sa cheltuiesti mai mult pentru ocazii speciale.
Intalnirea ideala – nerabdator si impulsiv, va decide singur sa te duca in cel mai nou club exclusivist in care sa te simti minunat. In plus, va face astfel incat sa intri pe gratis.

Extremele se atrag si din punct de vedere financiar!
Independenta, strangatoare caut barbat pentru distractie si planificare financiara. Mi se intampla sa fiu spontana si sa cheltuiesc mai mult pe anumite lucruri de care am mare nevoie, dar rareori am datorii si stiu sa economisesc, chiar si in situatiile cele mai dificile.
Potrivire financiara perfecta – iubitul ideal ar trebui sa fie un planificator prin definitie, obisnuit sa gandeasca inainte de a cheltui. Esti de obicei calculata, insa poti fi uneori impulsiva. Ai nevoie de o persoana care sa vada latura practica a lucrurilor, care sa stie sa-ti indrepte obiceiurile risipitoare.
Intalnire ideala – baiatul la care visezi te va scoate la o cina romantica doar dupa ce a cautat restaurantele cele mai bine cotate. Va sti si nota de plata chiar inainte de a o vedea.

Articolul precedentDescopera-ti muschii ascunsi!
Articolul următorVara te vrea sexy

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole