Vara te vrea sexy

Cum te descurci pe caldura asta? Alunga moleseala cu o limonada rece, un dus, orice, numai nu incetini ritmul. Trebuie sa fii sexy! Trebuie sa-l tii si pe el in priza, altfel o sa se tarasca undeva sub o umbrela de soare si o sa zaca acolo cu cinci beri de gat. Nu trebuie sa faci lucruri senzationale.
on-the-beachStruguri on the rocks
Intr-una din zilele toride de la mare, cand trebuie sa topai pe nisip ca sa nu iei foc, invita-l langa tine pe cearsaf si mancati impreuna un ciorchine de struguri reci. Serveste-l tu pe el, bob cu bob.

N-ai nimic pe sub fustita? Esti la mare, deci ai dreptul sa umbli cat mai lejer cu putinta. Cand plecati de la plaja, bineinteles ca nu suporti nisipul din costumul de baie. te dezbraci pe sub prosop, iti pui bluzita, fustita, dar chiloteii, nu! Si-ti iei iubitul de mana spre terasa. Acolo te asezi pe piciorul lui si il inviti sa se convinga, pe furis, ca n-ai urma de slip pe tine.

Alt fel de scrisoare de dragoste. Spre seara, cand toata agitatia a trecut, cand poti privi spre cer fara sa faci ochii mici de soare, nu fugiti de pe plaja. Ramaneti acolo, intinsi pe cearsaf si incercati un joc care va va apropia mult. Scrieti-va mesaje imaginare in aer, cu varful degetelor. Incercati: “Esti hitul verii mele”, “Te vreau acum, pe nisip.”

Inghetata prajita. Specialitate chinezeasca si nu numai. Cand ati intrat in camera hotelului si el s-a intins pe pat cu spinarea rosie in sus, nu-l lasa in pace, chiar daca s-a panicat cand te-a vazut venind : “Aoleu, sa nu ma atingi!” ia un cub de gheata si plimba-te cu el pe corpul lui, de la ceafa pe sira spinarii, apoi pe picioare, pana la glezna si la talpa. La inceput o sara ca un ars ce e, dar o sa ii placa la nebunie daca vei continua.

Articolul precedentPotriviti-va financiar!
Articolul următorAre si el un ego!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole