Are si el un ego!

Cand iti propui sa ii temperezi orgoliul, nu reusesti decat sa il intarati si mai mult. In schimb, daca stii sa ii gadili ego-ul, devine ca lutul in mainile tale. Vrei sa fii tu mai isteata ca el? happy-lovers-man-and-woman-run-thumb13467840Fii geloasa din cand in cand. Chiar daca toate prietenele tale se intreaba ce-oi fi gasit la el, tu trebuie sa ii dai de inteles, pe alocuri, ca e baiat dragut. Daca ti-e greu sa i-o spui de-a dreptul, incearca un: “Mama, ai vazut ce se uita blonda aia topless la tine?” apoi, asuma-ti toate riscurile.

Pune-l la treaba. Dar treaba usoara, ca altfel protesteaza. De exemplu, sa-ti schimbe un bec la veioza, sa relgeze sonorul la combina audio, sa-ti puna baterie la ceas. Multumeste-i si saruta-l. o sa se umfle atat de mult in pene, ca o sa dea si cu aspiratorul din proprie initiativa.

Nu ii alimenta complexele pe care le are deja. Ce daca are urechile ciulite? Nu ii da doua agrafe sa si le prinda, ca nu o sa guste gluma decat aparent. Dar nici nu ii spune :” Lasa, ca pentru mine sufletul conteaza in primul rand.” O sa-l ranesti si mai tare. Declara-i ca fara urechile alea nu ar mai fi el, nu l-ai mai iubi la fel de mult, n-ar mai semana cu idolul tau ( printul Charles).

Despre sex numai de bine. Mai ales cu prietenele in preajma. Simte-te libera sa faci aluzii referitoare la talentele lui, la dimensiunile lui. Sexul e un capitol la care ajunge o lauda ( “Lover machine ce esti!”), iar performantele lui se vor imbunatati cu 20% in ce directie vrei tu. Si ajunge un repros ( “Asta a fost tot?”) ca sa ii intre la apa tot libidoul. Lasa capacul la toaleta ridicat din cand in cand chiar daca numai gandul  te face sa explodezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *