Iti place mai mult sa daruiesti sau sa primesti?

Cine vine cu ideea sa faceti sex? Cine sugereaza pozitii noi? Poate sa depinda de starea de moment sau de obisnuinta. Cei care ofera tot timpul vad sexul ca pe o ultima legatura emotionala si se simt responsabili pentru a crea si mentine acea legatura.

sex_la_birou__da__multumesc__33db2d11Grija lor continua sa le faca pe plac partenerolor si sa nu-i dezamageasca. Presiunea este mare si prin urmare se vor simti nesiguri si, cel putin din cand in cand, nemultumiti. Cei care asteapta sa li se ofere mereu, se simt indreptatiti sa nu fie expresivi si creativi in pat pentru ca sunt foarte activi in alte domenii. In acest caz se mentinemotional la distanta si se limiteaza sa nu ia initiative.

Cel mai mare puls in timpul actului sexual. Masuratori precise in timpul actului sexual sunt putine. Media inregistrata atat la femei cat si la barbati, este de 150 de batai pe minut. Cam aceeasi valoare ca atunci cand mergi pe bicicleta sau alergi la un sprint. In exercitii solicitante barbatii pot ajunge la 200 de batai pe minut.

Cel mai lung ooooorgasm. Un exemplu de inegalitate intre sexe. Orgasmul masculin tipic dureaza intre 3 si 8 secunde, dar e posibil ca prin exercitii regulate sa ajunga la 10 secunde. Nu numai ca femeile sunt capabile de orgasme multiple fara sa se odihneasca, dar si durata lor este mai mare. Incep de la 2-4 secunde si pot dura pana la 20-60 de secunde.

Orgasmul de lunga durata este de obicei rezultatul autostimularii, dar poate fi produs si de un iubit priceput.
Cea mai frecventa activitate sexuala. Cuplurile intre 21 si 25 de ani fac sex de maximum 29 de ori pe saptamana. La varsta de 50 de ani. Frecventa maxima scade pana la 14 ori pe saptamana. Exista si maratonisti fericiti, nu mai batrani de 40 de ani, care reusesc sa faca sex de 4 ori pe zi, in fiecare saptamana.

Articolul precedentAre si el un ego!
Articolul următorLingvistul

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole