Lingvistul

Sexul insotit de vorbe te poarta catre un cu totul alt nivel erotic.

sex-and-the-city-533E inutil sa ceri lucruri ambigue: “Vreau sa ma faci sa ma simt bine”. Nu va sti daca este cazul sa-ti faca un masaj sau sa-ti sarute clitorisul. Trebuie sa fii foarte directa. Folosirea unor cuvinte puternice atunci cand te referi la organele tale genitale poate avea un efect surprinzator asupra partenerului si chiar asupra ta.

Intr-o relatie puteti inventa nume originale (dar nu alintaturi simpatice) pentru partile voastre intime – care vor da o foarte mare savoare discutiilor voastre din dormitor.

Deasemenea, barbatilor le plac aprecierile despre marime, cum ar fi: “Te simt atat de mare” sau “Ma umpli toata”.
Discutiile dimensionale il aduc pe partenerul tau aproape de extaz. Atunci cand simti ca este aproape sa termine ii spui: “Te simt atat de mare…de imens acum…”. O sa ii placa la nebunie si faptul ca o spui cu voce tare o sa te excite si pe tine. Auzind ce rostesti, te incarci emotional foarte puternic. Soptind cuvintele obraznice, femeile se excita si pe ele insele, nu numai pe partenerul lor.

Daca au existat discutii prealabile, sau daca v-ati impartasit unul altuia fanteziile sexuale, incearca sa-ti amintesti ce si-ar fi dorit el, care dintre scenariile imaginate atunci ar merge aplicat sau ce cuvinte ti-a spus ca l-ar face sa se aprinda.

Alina marturiseste ca prietenul ei este, in general, foarte tacut, cu exceptia momentelor cand o roaga sa schimbe pozitia si sa treaca el deasupra. “Deseori imi cere sa-l calaresc. M-am simti un pic penibil, dar odata l-am intrebat eu prima: <<Vrei sa te calaresc?>>. Nu a ras. Era chiar foarte serios si i-a placut foarte mult faptul ca am luat initiativa”.

Nu intotdeauna insa discutiile de pat functioneaza asa cum ti-ai dori. Poti strica o fraza perfect carnala, cum ar fi “As vrea sa ma iei pe la spate”, daca o rostesti cu timiditate, putin prea nesigura. Gandeste-te la vocea ta ca la aceea a unei jucarii care vibreaza si geme, incearca sa-ti formezi o voce speciala, sexy, care sa fie timbrul tau sexual personal.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole