Pete Rose

Care este valoarea netă și salariul lui Pete Rose?

Pete Rose este un jucător de baseball și manager pensionat, care are o netă de 3 milioane de dolari. Cunoscut și sub numele de „Charlie Hustle”, Pete a fost un lovitor care a condus MLB în lovituri. Cu 4.256 de accesări, acesta rămâne un record din toate timpurile. El este, de asemenea, liderul din toate timpurile MLB în jocuri jucate, la bâte, simplu și ieșiri. În carierei sale de jucător, a câștigat trei World Series, precum și un premiu MVP, un Rookie of the Year Award și două Mănuși de Aur.

După retragerea sa de la baseball, Rose a devenit manager pentru Cincinnati Reds. Acest lucru sa încheiat într-o controversă când Pete a fost interzis definitiv după ce a fost prins jucând la jocuri de baseball în timpul mandatului său ca manager. Ulterior a recunoscut că a pariat pe propria echipă. Incidentul a dus la excluderea lui Rose din Baseball Hall of Fame.

Tinereţe

Peter Edward Rose Sr. sa născut pe 14 aprilie 1941 în Cincinnati, Ohio. Crescut alături de trei frați, Pete a fost încurajat de părinții săi să participe la sportul de vârstă fragedă. În anii de liceu, a jucat atât fotbal, cât și baseball. Notele sale nu erau cele mai bune din lume și a fost reținut la un an după al doilea an.

Deși a avut ocazia să urmeze școala de vară și să treacă în următoarea clasare, tatăl lui Pete a simțit că este mai important pentru el să joace baseball în timpul verii. Când a ajuns în ultimul an, Rose juca baseball amator. Unchiul a ajutat apoi să semneze un contract cu Cincinnati Reds, după ce Pete a absolvit liceul.

Carieră

Rose a debutat în 1963, când jucătorul obișnuit al lui Red a fost forțat să se retragă după o accidentare la nivelul inghinului. Pete a intervenit și mai târziu și-a câștigat porecla „Charlie Hustle” după ce a sprintat la prima bază, în ciuda faptului că a făcut o plimbare. Debutul său în liga majoră a avut loc mai târziu, în 1963, împotriva piraților din Pittsburgh. Prima sa lovitura a venit mai tarziu in acel an si a incheiat sezonul cu o medie la bataie de .273. După acest sezon, Rose a intrat în rezervele armatei Statelor Unite pentru a putea continua să joace în jocurile Roșilor.

Pete a început cu adevărat să-și arate potențialul în 1965 și a condus liga în lovituri în această activitate. Au urmat performanțe puternice și a câștigat un loc în jocul All-Star din 1970. De-a lungul anilor 70, Roșii și-au câștigat porecla „The Big Red Machine” și au devenit una dintre cele mai mari de succes echipe din istoria MLB. În acest moment, Rose a luat poziția de a treia bază. În 1975, Roșii au câștigat primul lor campionat din 1940 și au repetat această ispravă în 1976.

În 1979, Pete a semnat un contract de 3,2 milioane de dolari ca agent liber cu Philadelphia Phillies. În timpul petrecut în Philadelphia, Rose sa mutat la prima bază și a ajutat să câștige o Seria Mondială. După un pasaj la Montreal Expos, Rose sa întors la Reds în 1984 și a devenit „The Hit King”, doborând recordul lui Ty Cobb în 1985, înainte de a se retrage în 1986.

Salariile și câștigurile din carieră

În carierei sale de jucător și de manager, Pete Rose a câștigat un total de 7,1 milioane de dolari în timpul salariilor. Anul cu cele mai mari câștiguri a fost 1986, când Cincinnati Reds i-au plătit lui Rose 1 milion de dolari pentru conducerea echipei. Cel mai mare contract al său ca jucător a venit în 1979, când Pete a semnat un contract de patru ani și 3.225 milioane de dolari cu Roșii. Acest contract ia plătit lui Rose 905.000 de dolari în 1979, 805.000 de dolari în 1980, 705.000 de dolari în 1981 și 910.000 de dolari în 1982. în prezent cu aproximativ 1 milion de dolari pe lună. ).

(Fotografia de Ethan Miller/Getty Images)

Relații

Prima soție a lui Pete Rose a fost Karolyn Englehardt și s-au căsătorit în 1964. Au avut doi relații lor, au avut copii înainte de a divorța în 1980. Cu doi ani înainte, Rose a fost numită tatăl lui Morgan Erin Rubio într- un proces de paternitate. Pete sa căsătorie din nou în 1984 cu Carol J. Woliung. Cei doi au avut împreună doi copii înainte de a divorța în 2011.

Documentele instanței eliberate în timpul procedurilor de divorț au dezvăluit că Rose încerca să intre în posesia tuturor suvenirelor sale, care reprezentau bunuri de mare valoare. După ce sa despărțit de a doua sa soție, Pete a început o relație cu Kiana Kim, un model „Playboy”. Această relație a declanșat crearea unui reality show numit „Pete Rose: Hits & Mrs”. În 2011, Rose și Kim s-au logodit.

Jocuri de noroc

Rose a negat inițial acuzațiile că ar fi pariat pe jocuri de baseball în timp ce acționa ca manager. După o investigație, mulți dintre asociații lui Pete au fost intervievați. Acestea au inclus casele de pariuri și participanții la pariuri. În cele din urmă, anchetatorii au întocmit o relație detaliată a activităților de jocuri de noroc ale lui Rose în cursul anului 1987. au susținut că acest număr era de fapt mai aproape de 2.000 de dolari.

Deși Pete a continuat să nege acuzațiile, el a acceptat în cele din urmă că MLB îl plasează pe „listă neeligibilă”. Aceasta a însemnat că a fost interzis de la toate formele de baseball profesionist în viitor. MLB a fost de acord să nu încheie formală din investigația lor, iar Pete a intrat în terapie pentru dependența de jocuri de noroc.

Probleme financiare

În 1990, Pete Rose a fost acuzat de evaziune fiscală după ce a devenit clar că a depus declarații false de impozit pe venit. El a neglijat să arate IRS că a câștigat o sumă semnificativă de venituri din vânzarea de autografe și suveniruri. În plus, nu a reușit să contabilizeze veniturile pe care să le câștige din pariurile pe cursele de cai. După ce a pledat vinovat pentru două căpete de acuzare de evaziune fiscală, Rose a fost condamnat la 5 luni de închisoare și o amendă de 50.000 de dolari. A fost eliberat în 1991, după ce a plătit înapoi peste 350.000 de dolari în taxe înapoi și i sa cerut să efectueze 1.000 de ore de muncă în folosul comunității.

Imobiliare

În 2014, sa raportat că Pete Rose și-a vândut casa din Sherman Oaks, California, pentru 1,96 milioane de dolari. Construită în 1999, casa de 4.719 de metri pătrați sunt șase dormitoare, o zonă/spa și o terasă acoperită. El listase în proprietatea pentru 2,15 milioane de dolari în 2011, deși au urmat 3 scăderi de preț. Rose a doritonat inițial reședința împreună cu soția sa în 1999 pentru 913.500 USD.

Articolul precedentCamille Cosby
Articolul următorTionne T-Boz Watkins

Related Articles

Ultimele articole