Tionne T-Boz Watkins

Valoare netă Tionne T-Boz Watkins: Tionne T-Boz Watkins este o cântăreață, compozitoare, dansatoare, actriță și autoare americană care are o netă de 1,5 milioane de dolari. Deși este probabil cel mai faimoasă pentru că face parte din grupul muzical TLC, ea a continuat să se bucure de o carieră ca artist solo și producător executiv. În perioada petrecută cu TLC, a câștigat patru premii Grammy.

Viața timpurie: Tionne Tenese Watkins sa născut pe 26 aprilie 1970 în Des Moines, Iowa. Tionne a avut o copilărie grea din cauza unui diagnostic precoce de anemie falciformă. Drept urmare, ea a intrat și ieșit din spital. Părinții ei erau interpretați profesioniști, iar ea și-a imaginat că într-o zi le va urca pe urme. Au divorțat când Tionne avea trei ani. La vârsta de nouă ani, sa mutat cu familia în Atlanta, Georgia.

Carieră: După ce sa legat cu Perri Reid printr-un prieten comun, Tionne a fost invitată la o audiție pentru grupul care avea să devină TLC. Soțul lui Perri, Antionio, era șeful LAFace Records, compania care avea să reprezinte în cei din următorul grup. Watkins a fost ales alături de Crystal Jones și Lisa „Left Eye” Lopez. În cele din urmă, Jones a fost înlocuit de Rozonda „Chilli” Thomas”, iar grupul a apărut în 1991 ca TLC. Au fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale ale generației lor, vânzând peste 65 de milioane de discuri și devenind un simbol al culturii pop la anii ’90.

În timpul petrecut cu TLC, Watkins se impunea deja ca artist solo. Ea a început prin a contribui cu o serie de cântece la coloanele sonore ale filmelor. Single-ul ei „Touch Myself” a apărut în filmul „Fled” din 1996, iar piesa ei „My Getaway” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului din 2000 „Rugrats in Paris: The Movie”.

De asemenea, a colaborat cu artiști precum Da Brat, Society of Soul, Keith Sweat, Raphael Saadiq și Paula Cole pe piese precum „Ghetto Love”, „Changes”, „He Say She Say”, „Different Times” și „Be Cineva”. .” După o pauză lungă, ea a lansat și un single intitulat „Champion” în 2013, încasările fiind destinate cercetărilor celulelor falciforme. În 2017, a lansat single-ul „Dreams”.

Televiziune și film: Pe lângă cariera ei muzicală, Tionne Watkins a devenit și o actriță de succes. Primul ei rol în film a fost în filmul „Belly” în 1998. Apoi a apărut într-o serie de episod pentru emisiunea „Living Single” și a făcut o apariție ca invitată în emisiunea „The Real Housewives of Atlanta”. În 2016, a obținut un rol recurent ca deținută de închisoare în emisiunea „Days of Our Lives”. Ea a revenit apoi la spectacol în 2017 și 2018 ca un personaj complet diferit.

În 2017, ea sa impus ca actor vocal cu un rol în filmul de animație „Trollz”. De asemenea, a lucrat ca actor vocal în serialul animat „Black Dynamite”. În plus, i sa oferit propriul ei reality show numit „Totally T-Boz”, deși a rulat doar patru episod. În 2016, ea a apărut într-un episod din „Lip Sync Battle”. Tionne este, de asemenea, un producător executiv care a lucrat la film precum „ATL” din 2006.

În următoarea perioadă, grupul a lansat o serie de album de succes, vânzând peste 65 de milioane de discuri. Tionne a cântat adesea ca solistă a grupului și a ajutat TLC să câștige patru premii Grammy în perioada sa de glorie.

Relații: În 2000, Watkins sa căsătorie cu rapperul Mack 10. Au avut un copil împreună la scurt timp după căsătorie. Patru ani mai târziu, Tionne a cerut divorțul și un ordin de restricție împotriva lui Mack 10. Cu toate acestea, cuplul a devenit mai târziu amiabil până în punctul în care Watkins sa mutat din Atlanta în Los Angeles, pentru ca copilul să fie mai târziu. aproape de tată. În 2016, ea a adoptat un copil numit Chance.

Probleme de sănătate: Tionne Watkins sa luptat cu o serie de probleme de sănătate de-a lungul vieții. De la vârsta de șapte ani, a fost internată în mod repetat pentru anemie falciforme. Ea nu și-a dezvăluit suferința până în 1996. De atunci, sa luptat cu mai multe apariții ale bolii.

În 2009, Watkins a dezvăluit public că a avut de-a face cu o tumoare pe creier în ultimii trei ani. Ea a dezvăluit, de asemenea, că creștea îi amenința viața și că era un neurom acustic benign, de mărimea unui struguri. Creșterea îi interfera cu echilibrul, auzul, vederea și mușchii feței, provocând și alte probleme. Pentru a înrăutăți situația, anemia ei cu celule falciforme a făcut dificilă operare. Cu toate acestea, un chirurg din Los Angeles a acceptat în cele din urmă să efectueze sau să procedeze care să îndepărteze creșterea.

(Fotografia de Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Falimentul TLC: În 1995, lumea privea cu nedumerire când TLC, unul dintre mai multe grupuri muzicale cu cele mari încasări ale acelei epoci, a depus faliment. În acel an, Watkins și colegii săi membri TLC au declarat datorii de aproximativ 3,5 milioane de dolari și au depus faliment la capitolul 11. La început, acest lucru nu avea absolut niciun sens – mai ales având în vedere faptul că TLC a avut. o lungă istorie de lansare a albumelor de platină cu milioane de vânzări de discuri. Ei au lansat, de asemenea, albumul „CrazySexyCool” imediat înainte de a declara falimentul, iar acel album a vândut 14 milioane de copii în lume și a determinat un turneu incredibil de profitabil în jurul globului.

Când membrii TLC au fost presați pentru detalii, ei au dezvăluit că contractul lor cu producătorii și managerii lor a fost incredibil de nedrept. Nu numai că echipa lor de conducere ia lăsat membrul cu câștiguri anuale de doar 50.000 de dolari, dar la început și să taxeze femeile pentru călătorii, hoteluri, îmbrăcăminte și chiar cheltuielile cu mâncarea în timpul turneului. Cu cât făceau mai multe turnee, cu atât erau obligate să plătească din propriul buzunar.

Chiar și vânzările de album au fost rapid rupte de companii de management și producție. Când totul a fost spus și făcut, cei trei membri ai TLC împărțeau doar 56 de cenți pentru fiecare album vândut. Directorii studioului și angajații managementului au luat restul. Când iei în considerare toate acestea, declarația de faliment a TLC nu este deloc surprinzătoare.

Faliment personal: la 16 ani după ce a depus faliment cu alți membri ai TLC, Watkins a depus faliment personal în 201. Documentele instanței au arătat că cântăreața avea datorii în valoare de aproape 1 milion de dolari și că a câștigat aproximativ 12.000 de dolari pe lună. , din care 1.200 de dolari proveneau din redevențe. Ea a susținut, de asemenea, că cheltuielile ei lunare se ridică la 9.000 de dolari pe lună și că plătea un credit ipotecar de 768.000 de dolari pentru o proprietate de 1,2 milioane de dolari.

Întrebată despre lecțiile financiare pe care le-a învățat din această experiență, Rozonda a spus mai târziu ziarului The Guardian următoare:

Am învățat pe calea grea: semnează-ți propriile cecuri, asigură-te că impozitele tale sunt în formă și indiferent de companie ta, este întotdeauna bine să o faci auditată. Dacă nu ai nimic de ascuns, nu este o grijă.

În același interviu, Watkins a transmis:

Nu este personal. Este o afacere. Toată lumea din această industrie are o agendă. Contabilii, avocații, oamenii pe care credeți că îi cunoașteți vor continua să ridice factura. Trebuie să vă păziți spatele la fiecare colț.

Articolul precedentPete Rose
Articolul următorDoctorul Seuss

Related Articles

Ultimele articole