Paula Barbieri

Care este valoarea netă a Paulei Barbieri?

Paula Barbieri este un model și actriță americană care are o netă de 2,5 milioane de dolari. În apogeul carierei sale de model, Paula Barbieri a pozat pentru ședințe de modă Victoria’s Secret și Vogue, dar este cunoscută pentru că sa întâlnit cu OJ Simpson în timpul uciderii fostei sale soții.

Tinereţe

Paula Barbieri sa născut pe 31 decembrie 1966 în Panama City, Florida, din părinții Marianne și Vincent Barbieri.

Ea a început să modeleze de o vârstă fragedă și, în adolescență, a trăit în Europa, trezind pistele de la Paris la Milano. În această stare, se pare că a avut o scurtă aventură cu regizorul filmului mult mai în vârstă, Roman Polanski. Mai târziu sa întâlnit cu actorul Dolph Lundgren și cântărețul Michael Bolton.

Succes

La sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, ea a evoluat către lumea actoriei. Primul ei credit oficial al filmului a fost ca un „furcator de piscine” într-un episod din 1992 din serialul erotic „Red Shoe Diaries”. Apoi a preluat câteva roluri în filme directe. Unele dintre celelalte filme și credite TV ale ei includ „Double or Nothing”, „The Watcher”, „The Dangerous”, „The Misery Brothers”, „Night Eyes 4: Fatal Passion” și „Red Shoe Diaries 5: Weekend Pass. „

Paula Barbieri a avut un pictorial în numărul din octombrie 1994 la revistei „Playboy”.

Getty Images

OJ Simpson Relație

La bine și la rău, Paula poate fi amintită cel mai bine pentru că era iubită lui OJ Simpson în timpul morții lui Nicole Simpson, pe 12 iunie 1994.

S-au întâlnit din când în când cu aproximativ doi ani înainte de moartea lui Nicole. Se pare că OJ a fost atrasă de Paula din cauza asemănării ei trecătoare cu Julia Roberts.

OJ și Paula s-au întâlnit prin prietenul său, Marcus Allen. Paula și Marcus s-au întâlnit de câteva ori de-a lungul anilor și apoi s-au conectat într-o zi, în timp ce ea intra pe aleea blocului ei. Marcus a sunat-o curând pe Paula și a invitat-o ​​​​să petreacă cu el și cu un prieten care trece printr-un divorț greu. Prietenul acela era OJ Simpson. După cum avea să povestească mai târziu în cartea ei, în prima noapte când s-au întâlnit cu Paula, să plâns că are o durere la umăr. OJ sa oferit voluntar să-i frece umărul cu un balsam pe care la folosit pentru rănile sale. În curând au vorbit la telefon de mai multe ori pe săptămână și în cele din urmă au devenit un cuplu.

Barbieri a fost cu Simpson cu o noapte înainte ca Nicole să fie găsită ucisă. În dimineața crimei, Paula și OJ au avut o ceartă aprinsă după ce el a informat-o că nu poate participa la recitalul fiicei sale, Sydney. Paula a ieșit cu furtună și a lăsat un mesaj vocal de 15 minute pe robotul telefonic al lui OJ, în care sa despărțit furioasă de el și a anunțat că va călători la Las Vegas în acea dimineață pentru a participa la un concert de Michael Bolton și , eventual, chiar și pentru a petrece noaptea cu cântăreața. Paula la cunoscut pe Michael cu doar câteva luni mai devreme, în februarie 1994, când a fost ales ca vedeta videoclipului muzical al piesei sale „Completely”, pe care o puteți urmări aici:

În perioada dintre moartea lui Nicole și celebra urmărire cu mașina lui OJ, Paula și Simpson au petrecut câteva zile împreună dormind la casa prietenului său de multă vreme și avocatul lui Robert Kardashian, tatăl lui Kim/Khloe/Kourtney. Când a venit inițial să stea cu Simpson la casa lui Kardashian, Paula a adus pașaportul și câteva mii de dolari în număr.

Paula avea să câștige un nivel de infamie în timpul procesului penal și civil pentru crimă ale fostului star NFL. La procesul civil, avocații care familie Goldman au încercat să-l înfățișeze pe Simpson ca să fie într-o stare de furie din cauza mesageriei vocale a Paulei. Simpson a susținut că nu a ascultat niciodată mesajul vocal. La procesul civil, Paula a depus mărturie prin feed video. Ea a susținut că nu a fost niciodată abuzată de Simpson și nu la auzit niciodată vorbind de rău despre fosta lui soție.

Ea a continuat să facă titluri de ziare vizitându-l pe Simpson în timp ce era închis. Odată achitat, Simpson a fost fotografiat vizitând Barbieri de mai multe ori în Panama City, deși relația lor sa încheiat în 1995.

Ofertă de carte

În ianuarie 1997, Little Brown and Co. a anunțat că a ajuns la o înțelegere pentru ai plăti Paulei 3 milioane de dolari pentru a scrie o carte despre viață și vremurile ei cu Simpson. În octombrie 1997, a lansat „The Other Woman: My Years with OJ Simpson, A Love of Love, Trust, and Betrayal”.

Într-un interviu cu Larry King la CNN în 1997, când a fost întrebată despre vinovăția lui OJ, Paula a răspuns:

Aleg să nu mă uit mai departe în luarea unei decizii într-un fel sau altul și cer oamenii pentru asta.

Ea nu a vorbit public despre OJ sau despre proces de multi ani.

Viața personală azi

În aprilie 2000, Barbieri sa căsătorit cu judecătorul din Florida Michael Overstreet. Are o fiică dintr-o relație anterioară.

Articolul precedentAnthony Cumia
Articolul următorKeith Hernandez

Related Articles

Ultimele articole