Keith Hernandez

Keith Hernandez Valoare netă: Keith Hernandez este un fost jucător profesionist de baseball american și actual analist de baseball pentru emisiunile de televiziune ale Mets, care are o valoare netă de 16 milioane de dolari. Hernandez a devenit un loc binecunoscut al MLB după o lungă carieră cu mai multe echipe notabile, inclusiv St. Louis Cardinals și New York Mets. El a atins o serie de realizări semnificative în anii săi de joc, inclusiv cinci titluri All-Star, un premiu MVP și două titluri World Series. În plus, a câștigat premiile Mănușile de Aur în 11 sezoane consecutive, ceea ce este mai mult decât orice alt jucător de la prima bază din istorie.

Hernandez și-a câștigat o reputație de lovitor de contact cu un nivel solid de productivitate a loviturilor, iar ratele carierei sale au fost cu mult peste media ligii. De asemenea, era cunoscut pentru munca sa defensivă, care a dus la numărul său incredibil de premii Mănuși de Aur. Astăzi, el este considerat de mulți experți cel mai bun jucător defensiv la prima bază din istoria baseballului.

După ce sa retras la începutul anilor 90, Keith a gravit către o carieră de succes în radiodifuziune. Astăzi, fanii de baseball îl cunosc ca un emițător de televiziune pentru SportsNet și WPIX, acoperind în principalele jocurile Mets. De asemenea, este analist de studio pentru MLB pe Fox, funcție de îngrijire a deținerii din 2017.

Câștiguri MLB : În timpul carierei sale de baseball, Keith Hernandez a câștigat doar aproximativ 17 milioane de dolari în salariu. După ajustarea pentru inflație, este la fel cu aproximativ 40 de milioane de dolari în dolari actuali.

Viața timpurie: Keith Hernandez sa născut pe 20 octombrie 1953 în San Francisco, California. Din cauza numărului său de familie, mulți oameni presupun în mod incorect că Keith este mexican. De fapt, el este de moștenire spaniolă și britanică castiliană. Crescut în Pacifica și Millbrae, Keith a urmat două licee în timpul tinereții sale și a excelat atletic în ambele instituții. Și-a dovedit rapid potențialul ca o viitoare vedetă a baseballului și a jucat alături de viitorul pitcher MLB Bob McClure.

În ciuda potențialului său, Keith era predispus la ceea ce antrenorii săi descriau drept „probleme de atitudine”. O singură ceartă cu un antrenor la determinat să refuze să joace pe tot anul superior, dar putea continua să cariera de ball fără probleme după absolvire. A urmat colegiul din San Mateo și a jucat pentru echipa școlii înainte de a fi selectat de St. Louis Cardinals.

Cariera: După ce a fost recrutat ca tânăr de Cardinals în 1971, Keith și-a făcut debutul profesionist în ligile minore cu Tulsa Oilers. În timp ce a jucat pentru acest Cardinals Affiliate, a înregistrat o medie de la bataie de .333 cu cinci home run-uri. Media sa de bătaie a crescut constant până când a debutat în liga majoră împotriva San Francisco Giants în 1974. Era clar că Hernandez va juca un rol major în viitorul echipei.

În 1975, a jucat parțial pentru Tulsa Oilers și parțial pentru Cardinals. Deși media sa de bataie să-și crească de-a lungul anilor, capacități sale defensive au fost întotdeauna cea mai bună putere a sa. El a câștigat prima dintre multe Mănuși de Aur în 1978. Acestea fiind spuse, media lui de bătaie a crescut la o impresionantă .344 în 1979, o performanță care a făcut să conducă liga. În acel an, el a împărțit premiul MVP cu Willie Stargel. A fost prima și singură dată în istorie când doi jucători au primit exact număr de puncte ale Baseball Writers’ Association of America.

Hernandez nu și-a lăsat niciodată să scadă sub .300 din acel moment și ia ajutat pe Cardinals să câștige World Series în 1982. Din păcate, timpul său la St. Louis avea să se încheie nu mult după aceea. Keith și personalul de conducere au avut mai multe certuri de-a lungul anilor, managerul Whitey Herzog chiar și-a spus referindu-se la el drept „cancer” la restul echipei. Hernandez a recunoscut mai târziu că consumul excesiv de cocaină a fost probabil motivul eventualului său concediere și chiar a declarat că a jucat un joc în timp ce se află sub influența drogului.

Craig Barritt/Getty Images

După ce a fost schimbat către Mets, Keith ar fi încetat să mai consume cocaină. Echipa era într-o situație dificilă când a sosit și sa angajat să-și demonstreze criticii greșit și să realizeze lucruri grozave la New York. În cele din urmă, sa impus ca căpitan de echipă și a condus câțiva jucători tineri către înălțimi mai mari. În perioada petrecută cu Mets și-a consolidată reputația de cel mai mare jucător de la prima bază care să trăiască vreodată. Echipe au fost aproape instantanee atunci când a jucat împotriva Mets, mai ales au capacitatea de a nebunește a lui Keith de a se apăra împotriva butorilor.

Cu toate acestea, în 1985, reputația lui Hernandez pentru abuzul de cocaină la ajuns din urmă. După ce un traficant de droguri a fost judecat în Pittsburgh, Keith sa numărat printre șapte jucători care au fost implicați în consumul și distribuirea de cocaină. Ulterior, Hernandez a fost suspendat pentru un sezon întreg, dar sentința a fost comutată după ce a acceptat să dozeze zece la sută din salariul programelor de abuz de droguri. Keith a declarat mai târziu că nu a distribuit niciodată cocaină și că a folosit-o doar în scopuri recreaționale.

În 1986, Hernandez și-a revendicat al doilea titlu în Seria Mondială alături de Mets. În 1988, a câștigat ultimul său premiu Mănușa de Aur. În acel an, Mets au ratat de puțin timp să revanșeze un alt titlu de World Series și era clar că cariera lui Keith se apropia de final. Media sa de bataie a scăzut considerabil în următorii câțiva ani, iar contractul său nu a fost prelungit de Mets în 1989. Și-a încheiat cariera cu un singur sezon pentru Cleveland Indians, retrăgându-se după un sezon plin de accidentări în 1990.

După Baseball: După ce sa retras, Hernandez a urmat o carieră de succes în divertisment. A apărut în spectacol precum „Seinfeld”, „Law & Order” și „Ghostwriter”. De asemenea, a apărut în film precum „The Scout” și „The Yards”.

Redevențe Seinfeld : În 2018, Keith a postat o fotografie a unui cec de drepturi de autor pe care la primit pentru celebrul său episod „Seinfeld”. Într-un interviu, Keith a dezvăluit că încă mai câștigă în jur de 3.000 de dolari pe an din redevențe de sindicat de la „Seinfeld”.

Articolul precedentPaula Barbieri
Articolul următorJerry Jones

Related Articles

Ultimele articole