Anthony Cumia

Care este valoarea netă și salariul lui Anthony Cumia?

Anthony Cumia este o personalitate de radio și radiodifuzor american, cu o netă de 5 milioane de dolari. Anthony Cumia este cel mai bine cunoscut pentru că a fost unul dintre co-gazdatorii emisiunii radio provocatoare „Opie și Anthony”, care a fost difuzată din 1995 până în 2014. Emisiunea sa dizolvat după ce SiriusXM a concediat-o pe Cumia pentru o serie de tweet-uri încărcate rasial către o femeie de culoare. După ce a fost concediat, Anthony a început un podcast audio și video numit „The Anthony Cumia Show”, care a fost difuzat de atunci.

Tinereţe

Anthony Cumia sa născut pe 26 aprilie 1961 în Queens, New York. Anthony a fost crescut alături de o frate mai mare și o soră mai mică într-o gospodărie italo-americană, iar familia locuia în diferite locații din oraș. Părinții lui Cumia s-au separat în timpul adolescenței sale, iar el a locuit cu tatăl său în California de Sud înainte de a se întoarce la New York. Anthony a instalat sisteme HVAC înainte de a intra în radio. În anii săi de formare, Cumia a găsit influențe în oameni precum Don Imus și Howard Stern.

Carieră

Anthony Cumia și-a început cariera în 1994, după ce a trimis o melodie parodială a lui OJ Simpson la un concurs susținut de Gregg „Opie” Hughes la emisiunea sa de radio „Nighttime Attitude”. Hughes și Cumia au lansat în cele din urmă emisiunea „Opie and Anthony” în 1995 la WAFF din Boston. În 1998, WAFF a concediat perechea pentru că a indus în eroare publică în timpul unei farse a lui April Fool. Ulterior, emisiunea „Opie și Anthony” a sărit între posturi de radio până când a obținut o poziție pe XM Satellite Radio în 2004.

În 2014, SiriusXM la concediat pe Anthony pentru o serie de tweet-uri rasiste, pline de ură împotriva unei femei de culoare care l-ar fi agresat în Times Square. Convocarea Cumiei a pus capătului emisiunii „Opie și Anthony”, care începuse să se stingă din cauza relațiilor tensionate. La momentul concedierii, Opie și Anthony câștigă fiecare 5 milioane de dolari pe an.

După ce a fost acordat, Cumia a început un podcast audio și video numit „The Anthony Cumia Show”. În 2018, Anthony a publicat un memoriu intitulat „Suspendat definitiv: Ascensiunea și căderea… și Rise Again of Radio’s Most Notorious Shock Jock”, care a primit recenzii căldice printre câțiva critici.

Cindy Ord/Getty Images

Relații

Anthony Cumia sa căsătorit cu Jennifer Cumia în 1989, la doar șapte luni după ce Jennifer sa despărțit de fratele lui Anthony, Joe. Cuplul a rămas căsătorit până în 2002. Anthony a declarat mai târziu că căsătoria cu Jennifer a fost cea mai mare greșeală din viața lui.

Din 2002, Cumia a avut mai multe relații de scurtă durată, o terminare-se cu el pledând vinovat pentru acuzații de agresiune de gradul trei. Pentru reuniunea sa de liceu, Anthony a adus o fată de 18 ani ca întâlnire.

Controversă

Anthony Cumia este responsabil pentru nenumărate dispute publice. În aprilie 1998, împreună cu co-gazda Gregg Hughes, Anthony a fost concediat de la WAFF Boston pentru că a susținut în mod fals că primarul Bostonului, Thomas Menino, a fost ucis într-un accident de mașină în timp ce trafica cu o tânără. prostituată din Haiti.

În 2002, spectacolul „Opie and Anthony” a fost anulat de WNEW din New York City pentru a convinge cuplurile să facă sex în public, ducând la arestarea unui cuplu din Virginia găsit copulând în interiorul Catedralei St. James.

Emisiunea „Opie și Anthony” a fost suspendată de XM în 2007, după ce Cumia și Hughes au invitat la emisiune un bărbat fără adăpost care și-a exprimat dorința de a le violă pe Condoleezza Rice și Laura Bush. În 2014, SiriusXM la concediat pe Anthony pentru că a lansat o serie de tweet-uri cu acuzații rasiale împotriva unei femei de culoare, unde el a numit-o „porc animal” și „animal sălbatic, ilegal, violent”.

În 2015, după o ceartă cu iubită sa, Cumia a fost arestat de județul Nassau sub acuzația de strangulare, agresiune, răutate penală și închisoare ilegală. Ulterior, Anthony a pledat vinovat pentru agresiune de gradul la treilea și obstrucție penală a respirației.

Imobiliare

În 2006, Anthony Cumia a plătit 2,9 milioane de dolari pentru o casă de 4.589 de metri pătrați în Roslyn Heights, New York. Casa include cinci dormitoare, cinci băi complete, plus două jumătate de băi. Începând cu octombrie 2020, casa lui este scoasă la vânzare pentru 3,1 milioane de dolari și „se mândrește cu toate facilitățile de îngrijire și le puteți imagina”, potrivit listării. În cele din urmă, el a acceptat 2,492 milioane de dolari pentru casă în septembrie 2021.

Related Articles

Ultimele articole