Pat Benatar

Care este valoarea netă a lui Pat Benatar ?

Pat Benatar este un cântăreț american care are o avere netă de 40 de milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soțul ei de peste 30 de ani, Neil Giraldo . Benetar a produs 14 single-uri din Top 40, inclusiv următoarele hituri din Top 10: Hit Me with Your Best Shot, Love Is a Battlefield, We Belong și Invincible. Fiind un cântăreț premiat și preferat de public, Pat Benatar a devenit unul dintre cei mai jucați artiști în primele zile ale MTV. Benatar este o mezzo-soprană apreciată și una dintre cele mai importante vocaliste rock din lume.

Tinereţe

Sa născut Patricia Mae Andrzejewski pe 10 ianuarie 1953, în Greenpoint, Brooklyn, New York City. Mama ei, Mildred, era cosmeticiană, iar tatală ei, Andrew, lucrător în tablă. Familia sa mutat la Lindenhurst, New York, un sat din orașul Babilon din Long Island. Cântând primul ei solo la vârsta de opt ani, o melodie numită „It Must Be Spring” la Daniel Street Elementary School, Benatar și-a interesat pentru teatru și la începutul lecțiilor de voce foarte devreme.

Ani mai târziu, ea și-a etalat puterea vocii sale de 4,5 octave la departamentul de teatru muzical al liceului Lindenhurst, unde a participat la producția școlare. Avea planuri să meargă la Julliard, dar a decis să urmeze educația pentru sănătate la Universitatea Stony Brook. Cu toate acestea, după doar un an la Stony Brook, Pat ia luat pe toată lumea prin surprindere, căsătoriaindu-se cu iubita ei de liceu Dennis T. Benatar, un soldat, cu care sa mutat în Virginia, unde fusese staționat. Apoi a lucrat ca casier de bancă în Richmond, Virginia, deschis cu 1973.

Carieră

Nu în curând, Pat sa săturat de viață obositoare de gospodină și funcționar de bancă și și-a părăsit slujba pentru un concert de cântare a unui Holiday Inn și a angajatului ca chelneriță cântărea la un club de noapte numit The Roaring Twenties. Acolo sa întâlnit și a format un duo cu pianistul Phil Coxon, care sa extins în curând la o trupă lounge formată din zece persoane numite Coxon’s Army.

Trupa a crescut în popularitate și după ce Dennis a fost eliberat din armată, cuplul sa mutat în New York City în mai 1975 pentru Benatar pentru a-și continua cariera de cântăreț solo. Interpretarea ei a piesei „Rock-a-Bye Your Baby With a Dixie Melody” de Judy Garland ia atras atenția de la Rick Newman, care a devenit managerul ei. A fost o interpretă obișnuită în următorii trei ani la clubul Catch a Rising Star. Între aparițiile pe scenă, ea a înregistrat jingle-uri comerciale pentru Pepsi Cola și o serie de locație. În 1978, Pat a semnat cu Chrysalis Records. Pat și Dennis au divorțat la scurt timp după, dar ea și-a păstrat numele de familie.

Mark Davis/Getty Images

Albumul de debut al lui Pat Benatar „In the Heat of the Night” a fost lansat în august 1979 și a atins apogeul pe locul 12 în SUA în martie 1980. Albumul a fost certificat platină în decembrie 1980. Benatar și-a lansat al doilea LP, „Crimes of Passion”. ” în august 1980. „Hit Me With Your Best Shot” a fost primul ei single care a trecut în Top 10 din SUA și a vândut peste un milion de exemplare în SUA. Benatar a câștigat primul Grammy pentru „Cea mai bună interpretare vocală rock feminină” în februarie 1981. Al treilea ei LP „Precious Time” a ajuns pe locul 1 în topul LP-urilor din SUA în august 1981 și am câștigat al doilea Grammy. 1983 a fost unul dintre cei mai mari hituri ale carierei ei, „ Dragostea este un câmp de luptă”.

În august 1984, Benatar și-a lansat cel de-al cincilea album de studio „Tropico”, care nu a ajuns la fel de bine. Cu toate acestea, single-ul „We Belong” a devenit un alt hit de top 10 în SUA și la nivel internațional. Benatar a lansat încă șase albume de studio. În apogeul faimei sale, ea a făcut multe turnee în întreaga lume.

Începând cu „Innamorata” din 1997, Benatar a lansat un singur album cu material nou, „Go” din 2003, care a ajuns pe locul 187 în SUA. Ea a înregistrat și a lansat un cântec de vacanță în noiembrie 2015, „One December Night”. În ianuarie 2017, Benatar a înregistrat melodia „Shine” pentru a susține Marșul Femeilor din 21 ianuarie 2017. Aceasta este prima și înregistrarea originală fără sărbători din ultimii 10 ani. Mai târziu în acel an, Benatar a făcut echipă cu producătorul Linda Perry pentru a crea „Dancing Through the Wreckage” pentru coloana sonoră a documentarului „Served Like a Girl”. În octombrie 2017, cântecul a intrat în Billboard Adult Contemporary Chart, ajungând în cele din urmă pe locul 22 în noiembrie. „Dancing Through the Wreckage” a primit și o nominalizare pentru cel mai bun cântec dintr-un documentar de la Critics’

Viata personala

În prezent, ea se dedică în mare parte strângerii de fonduri pentru cauze caritabile, alături de soțul ei, Neil Giraldo, cu care are două fiice. Ea și Neil sunt căsătoriți din 1982, iar cuplul locuiește în Los Angeles, California.

Neil Giraldo și Pat Benatar Real Estate

În 2017, Pat și Neil și-au vândut casa de mult timp din Maui pentru 3,2 milioane de dolari. Situate pe puțin mai mult de un acru, ei au deținut anterior și terenul gol alăturat, care a fost vândut cu 400.000 de dolari. În 2007, cuplul a cumpărat mai puțin de 10 acri de teren nedezvoltat în Malibu, California, pentru 1,675 milioane de dolari. Aceștia au transformat această proprietate într-o reședință principală mare, care astăzi valorează probabil 10 milioane de dolari. Ei au deținut cel puțin alte două proprietăți în Malibu, inclusiv una pe care au vândut-o în 2003 pentru 4,5 milioane de dolari și alta pe care au vândut-o în 1999 pentru 3 milioane de dolari. În total, portofoliul imobiliar Benatar/Giraldo valorează probabil cel puțin 10-15 milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole