Brock Osweiler

Care este salariul net al lui Brock Osweiler și câștigurile din carieră?

Brock Osweiler este un jucător de fotbal american pensionat, care are o avere netă de 20 de milioane de dolari. Brock Osweiler a jucat timp de șapte sezoane în NFL. El a început cu Denver Broncos, servind ca titular în timpul sezonului câștigător al echipei Super Bowl 2015, iar apoi sa alăturat echipa Houston Texans. După aceea, Osweiler sa întors în Broncos, iar apoi și-a jucat ultimul sezon cu Miami Dolphins.

Câștiguri din carieră

Brock Osweiler sa retras din NFL în octombrie 2019. În timpul carierei, a câștigat un total de 41.396.679 USD. Cu un record de 15-15, el a câștigat în esență 2,75 milioane de dolari per victorie. Nu a început niciodată un sezon întreg. A aruncat 37 de aterizări și 3 interceptări. El a câștigat un Super Bowl ca Bronco în 2015, servind drept rezerva pentru Peyton Manning.

Tinerete si educatie

Brock Osweiler sa născut pe 22 noiembrie 1990 în Coeur d’Alene, Idaho, de Kathy și John și a fost crescut în Kalispell, Montana. Are un frate mai mare pe nume Tanner. În Montana, Osweiler a mers la Flathead High School, unde a jucat atât fotbal, cât și baschet. În acest moment, el a mers și în stat vecine pentru a juca pentru echipele de baschet Amateur Athletic Union din Oregon și Washington. Ca absolvent de liceu, Osweiler a fost numit Jucătorul Gatorade al anului.

Cariera colegiala

Respingând oferte de burse din statul Washington și Stanford, Osweiler a ales să meargă la Universitatea de Stat din Arizona. Acolo, a devenit primul boboc adevărat care a început un joc Sun Devils din 1993, când Jake Plummer a avut această onoare. Osweiler a încheiat sezonul cu 24 din 55 de pase pentru 249 de metri cu două touchdown-uri. În al doilea an, a completat 62 din 109 pase pentru 797 de yarzi cu cinci touchdown-uri. În cele din urmă, ca fundaș titular în anul său de juniori, Osweiler a încheiat sezonul cu 4.036 de yarzi și 26 de touchdown-uri.

Denver Broncos

În 2012, Osweiler a semnat un contract pentru începători pe patru ani cu Denver Broncos; Ulterior și-a făcut debutul în NFL într-un joc din săptămâna 4 împotriva Oakland Raiders, pe care Broncos l-au câștigat cu 37-6. Mai târziu, în săptămâna 17, Osweiler a aruncat prima sa pasă într-o victorie în fața Kansas City Chiefs. În al treilea sezon cu Broncos în 2014, el a aruncat primul său touchdown în carieră într-un joc împotriva Raiders. În sezonul următor, Osweiler a început în locul unui accidentat Peyton Manning și a completat 20 din 27 de pase pentru 250 de metri cu două touchdown-uri într-o victorie asupra lui Chicago Bears. Pentru performanța sa, a fost numit Jucătorul ofensiv al săptămânii AFC. Doar câteva săptămâni mai târziu, Osweiler a condus Broncos la o victorie în prelungiri împotriva New England Patriots, neînvinși atunci.

În decembrie 2015, Osweiler și-a început la cincilea joc consecutiv împotriva lui Pittsburgh Steelers. El a completat 21 din 44 de pase pentru 296 de yarzi și trei touchdown-uri. Mai târziu, Osweiler a început la șaselea joc consecutiv împotriva Cincinnati Bengals, completând 27 din 39 de încercări pentru 299 de metri și un touchdown într-o victorie în prelungiri. Osweiler a încheiat sezonul 2015 cu 170 de completări din 275 de încercări. În plus, el sa repezi pentru 61 de metri la 21 de încercări pentru un nou touchdown. Osweiler a continuat să fie un fundaș de rezervă activ în timpul Super Bowl 50, care a fost câștigat de Broncos cu 24-10 în fața Carolina Panthers.

Justin Edmonds/Getty Images

Houston Texans

În martie 2016, Osweiler a semnat un contract pe patru ani cu Houston Texans. El și-a făcut debutul în septembrie, pasând pentru 231 de metri și două touchdown-uri într-o victorie cu 23-14 în fața lui Bears. Cu toate acestea, Osweiler sa luptat în jocurile următoare. În săptămâna 15, a fost pus pe bancă pentru Tom Savage în urma interceptărilor consecutive din prima repriză. Două săptămâni mai târziu, Osweiler a jucat în locul lui Savage și a completat 21 din 40 de pasă pentru 253 de metri și un touchdown. El a încheiat sezonul 2016 cu 2.957 de metri de trecere, 15 aterizări și 16 interceptări.

Din cauza accidentării continue a lui Savage, Osweiler a început jocul playoff-ului din runda Wild Card al texanilor. Terminând 14 din 25 de pasă pentru 168 de metri și un touchdown, el a ajutat echipa să câștige cu 27-14 în fața Raiders. Trecând la runda Diviziei, Osweiler a completat 23 din 40 de pase pentru 198 de yarzi și un touchdown, cu trei interceptări.

Cleveland Browns și Broncos se întorc

Osweiler a fost schimbat la Cleveland Browns în 2017; cu toate acestea, a fost eliberat mai târziu în anul când echipa la numită pe debutantul DeShone Kizer ca titular.

După ce a fost eliberat din Browns, Osweiler a semnat un contract pe un an cu vechea sa echipă, Denver Broncos. El a început jocul echipei din Săptămâna 9 în locul lui Trevor Siemian, terminând cu 208 de yarzi de trecere, un touchdown și două interceptări într-o înfrângere în fața Philadelphia Eagles. Osweiler a continuat să joace bine de-a lungul sezonului, inclusiv într-un joc din Săptămâna 15 în care la scutit pe Siemian accidentat.

Miami Dolphins și pensiuni

Osweiler a semnat cu Miami Dolphins în 2018. În săptămâna 6, a început împotriva Bears și a trecut pentru 380 de metri, trei touchdown-uri și două interceptări într-o victorie cu 31-28 în prelungiri. Ca urmare a acestui fapt, Osweiler a înregistrat un record de 4-0 în carieră în jocurile de prelungiri, un procent de câștig care este un record NFL. El a încheiat sezonul după ce a jucat în șapte jocuri și a postat 1.247 de metri de trecere, șase aterizări și patru interceptări.

În mijlocul sezonului 2019, Osweiler și-a anunțat oficial retragerea din NFL.

Viata personala

Osweiler sa căsătorie cu Erin Costales în februarie 2015; au avut primul copil, o fiică pe nume Blake Everly, în aprilie 2017. Doi ani mai târziu, au mai avut o fiică. Familia locuiește în Arizona.

Articolul precedentSam Walton
Articolul următorPat Benatar

Related Articles

Ultimele articole