Nikki Sixx

Care este valoarea netă a lui Nikki Sixx ?

Nikki Sixx este un muzician, compozitor, autoare, designer de modă, gazdă radio și fotograf american. Nikki Sixx are o avere netă de 45 de milioane de dolari. Sixx este cel mai bine cunoscut ca co-fondator, basist și principal compozitor al trupei Motley Crue. De asemenea, are o carieră solo de succes.

Tinereţe

Nikki Sixx sa născut Frank Carlton Serafino Feranna, Jr. pe 11 decembrie 1958, în San Jose, California. Tatăl său a părăsit familia când Nikki era tânără. A fost crescut de mama lui, Deana Richards, până când aceasta la abandonat. Sixx a fost crescut apoi de bunicii lui. După ce a avut necazuri când era adolescent – ​​​​inclusiv a fost expulzat din școală pentru vânzarea de droguri – a fost trimis să locuiască cu mama sa în Seattle. Nikki nu a fost mult timp cu mama lui, dar a fost suficient de mult pentru a învăța să cânte la chită. Și-a cumpărat prima chită bas cu banii pe care ia câștigat vânzând o chitără pe care o furase.

Când avea 17 ani, Sixx sa mutat în Los Angeles. A avut o serie de locuri de muncă, inclusiv a lucra la un magazin de băuturi alcoolice și a vândut aspiratoare la telefon. Aceste locuri de muncă i-au dat lui Si timp să audieze pentru trupe. Sa alăturat trupei Sister după ce a răspuns la un anunț dintr-un ziar local. Trupa a înregistrat un demo și nu după mult timp, Sixx a fost concediat din trupă. La sfârșitul anilor 1970, și-a schimbat numele legal în Nikki Sixx.

Carieră

Sixx a fondat Motley Crue în 1981 împreună cu bateristul Tommy Lee. Mai târziu l-au adăugat pe chitaristul Mick Mars. Vince Neil sa alăturat lui Motley Crue credea Lee. Cei doi au mers la același liceu. Motley Crue și-a auto-înregistrat albumul de debut, „Too Fast for Love”, în 1981. A fost lansat pe casa de discuri a trupei Leathur Records în noiembrie 1981. Albumul a fost relansat în 1982, după ce trupa a semnat cu Înregistrări epice. Sixx și Motley Crue au înregistrat apoi „Shout at the Devil” în 1983. „Shout at the Devil” a fost un hit masiv. Motley Crue a lansat încă trei albume în anii 80, „Theatre of Pain” din 1985, „Girls, Girls, Girls” din 1987 și „Dr. Feelgood” din 1989. Dr. Feelgood este cel mai mare succes album al lui Motley Crue. A fost în topurile albumelor timp de 114 săptămâni.

Motley Crue a lansat trei albume cu doi cântăreți în anii 1990. „Decade of Decadence” a fost lansat în 1991. Vince Neil a părăsit grupul, a fost înlocuit de John Corabi, iar Motley Crue a lansat „Motley Crue” în 1994. Carabi a fost concediat în 1996, iar Neil sa alăturat trupei. În 1997, Motley Crue a lansat „Generation Swine”.

În 2000, Motley Crue a lansat „New Tattoo”, cu Randy Castillo (Ozzy Osbourne) în spatele setului de tobe, în locul lui Tommy Lee. Lee a părăsit trupa în 1999.

Motley Crue sa reunit în 2004, timp în care Sixx a dezvăluit că este treaz. În 2006, Motley Crue a pornit într-un turneu de reuniune cu cei patru membri originali ai trupei. În același timp, au plecat într-un turneu de co-headliner cu Aerosmith. În 2007, Sixx și-a lansat autobiografia, „The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star”. În iunie 2008, Motley Crue a lansat al nouălea și ultimul album, „Saints of Los Angeles”. Nikki Six este creditată ca scriitoare sau co-scriitoare pe toate piesele. Motley Crue sa pensionat în 2015.

Sixx a lansat linia de îmbrăcăminte „Royal Underground” în 2006 împreună cu muzicianul Kelly Gray, fost co-președinte și model de casă St. John. La început a inclus doar îmbrăcăminte pentru bărbați, dar în cele din urmă sa extins și la ținuta feminină.

În 2010, Nikki Sixx și Kerri Kasem au găzduit programele radio rock/alternative sindicalizate la nivel național „Sixx Sense” și „The Side Show Countdown” prin intermediul Premiere Radio Networks, ambele cu sediul în Dallas, Texas.

În 2020, Motley Crue a anunțat un turneu de vară pe stadion cu Poison, Def Lepard și Joan Jett and the Blackhearts. Turul a fost amânat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

(Fotografia de Ethan Miller/Getty Images)

Viata personala

În timpul petrecut cu Motley Crue, Sixx era dependent de heroină. El a spus că a supradozat „de aproximativ o jumătate de duzină de ori”. Pe 23 decembrie 1987, Sixx a făcut o supradoză de heroină. Se pare că a fost declarat mort clinic timp de două minute înainte ca un paramedic să-l revină cu două seringi pline cu adrenalină.

Sixx sa căsătorit cu Playboy Playmate Brandi Brandt în 1989. Au trei copii: Gunner sa născut în 1991, Storm sa născut în 1994 și Decker sa născut în 1995. Sixx și Brandt au divorțat la sfârșitul anului 1996.

La doar o lună după ce Sixx și Brandt au divorțat, sa căsătorie cu Playboy Playmate și actrița Donna D’Errico. Au o fiică, Frankie-Jean, născută în 2001. S-au despărțit și s-au împărțit de mai multe ori înainte de a divorța în vara anului 2007.

Sixx sa căsătorie cu Courtney Bingham în martie 2014. Au o fiică, Ruby, născută în 2019.

Sixx practică Meditația Transcendentală.

În timpul comenzilor de ședere la domiciliu legat de pandemia Covid-19 din 2020, Sixx, Bingham și Ruby au fost depistați în Wyoming.

Imobiliare

În iulie 2014, Sixx și soția sa au cumpărat un conac în suburbia Westlake Village din Los Angeles pentru 4,125 milioane de dolari. Casa de 10.300 de metri pătrați, cu un singur etaj, este amplasată pe 1,2 acri, într-un club exclusivist de țară, numit North Ranch Country Estates. Casa are tavane înalte, camere mari mari, un bar cu cameră de familie și loggii extinse care fac casa ideală pentru divertisment. Un centru spa se află lângă zonă, iar un alt este lângă suita principală. Cabana de la piscină are băi, o zonă acoperită și un duș în aer liber. Există un total de șase dormitoare și opt băi. În octombrie 2020, a lista această casă spre vânzare pentru 5,699 milioane USD. El a vândut casa în septembrie 2021 pentru 5,18 milioane de dolari.

La scurt timp după ce a cumpărat cu Westlake Village, Sixx și-a listat fosta sa casă din Calabasas spre vânzare pentru 2.399 milioane de dolari. Situată într-o comunitate închisă pe o treime dintr-un teren de colț, casa are patru dormitoare, cinci băi, podele din lemn, un birou cu încorporat, o mansardă, o sală de muzică/home theater, o piscină, spa și grătar. . centru cu seminu si cuptor pentru pizza. El a cumpărat casa în 2011 pentru 1,89 milioane de dolari.

Articolul precedentRobin Thicke
Articolul următorBirdman

Related Articles

Ultimele articole