Louis Tomlinson

Valoarea netă a lui Louis Tomlinson : Louis Tomlinson este un cântăreț englez care are o netă de 70 de milioane de dolari. A devenit faimos pentru prima dată ca membru al grupului de cântări One Direction.

Viața timpurie: Louis Tomlinson, cunoscut și sub numele de Louis Troy Austin, sa născut în Doncaster, South Yorkshire, Anglia, la 24 decembrie 1990, din Johannah Poulston și Troy Austin. S-au despărțit când Louis era doar un copil mic și încă este înstrăinat de tatăl său. Mai târziu și-a luat numele de familie al tatălui său vitreg Mark Tomlinson. Are șase frați jumătate. A urmat cursurile Hall Cross School și Hayfield School și sa luptat, pisând primul la nivel A la Hayfield School și trebuind să o ia de la capăt. A lucrat o serie de slujbe ciudate de-a lungul anilor sai de adolescență, inclusiv la cinema Vue și la un stadion de fotbal ca ospătar.

Cariera timpurie și One Direction: A început să cânte în muzicale în copilărie și a apărut, de asemenea, în roluri mici în emisiuni de televiziune precum „Fat Friends”, „If I Had You” și „Waterloo Road”. A urmat o școală de actorie în Barnsley, Anglia, și a continuat să cânte la muzicale și în părți mici la televizor.

În cele din urmă, a decis să facă o audiție pentru „The X Factor” în Marea Britanie, inspirat după ce a jucat rolul principal al lui Danny Zuko în producția muzicianului „Grease”. Nu a ajuns la casele arbitrilor ca concurenți în Divizia de băieți. Cu toate acestea, a fost invitat să se alăture unui grup cu colegii băieți concurenți, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne și Harry Styles. Cei cinci cântări și-au petrecut două săptămâni pregătindu-se pentru a rula finală de audiții și-au dat numele One Direction.

One Direction a devenit unul dintre cele mai populare trupe produse vreodată de un serial reality. De la formare în 2010, grupul a vândut peste 20 de milioane de albume în lume. În momentul scrierii acestui articol, grupul a lansat cinci albume de studio de succes comercial. Între iunie 2013 și iunie 2014, grupul a generat venituri de 75 de milioane de dolari. Între iunie 2014 și 2015, grupul a generat venituri de 130 de milioane de dolari. Turneul lor „Where We Are” a generat 282 de milioane de dolari, care este al doilea cel mai mare încasări pentru un grup vocal din istorie. Trupa lor este deținută de o corporație numită 1D Media care a fost înființată în 2010 și este deținută în mod egal de cei cinci membri.

Membrul trupei Zayn Malik a părăsit grupul în 2015. One Direction este adesea descris ca „noua invazie britanică” din Statele Unite, vânzând peste 35 de milioane de discuri în lume. Realizările lor includ șapte BRIT Awards, șapte American Music Awards și patru MTV Video Music Awards.

Trupa a intrat într-o pauză planificată în ianuarie 2016 și fiecare membru a urmat ulterior cariere solo care au avut un succes surprinzător. Toți cei cinci membri ai One Direction au lansat cântece solo care s-au clasat în Top 40 din Statele Unite. Sunt unul dintre puținele exemple de act de grup în care artiștii individuali au găsit succes în afara grupului.

(Fotografia de Christopher Polk/Getty Images)

Carieră solo: Tomlinson a lansat single-ul „Back to You” cu Bebe Rexha și Digital Farm Animals în iulie 2017. A ajuns pe locul 8 în clasamentul single-urilor din Marea Britanie și pe locul 40 în Billboard Hot 100 Chart. Apoi a fost anunțat că a semnat un contract de înregistrare cu Epic Records. În octombrie 2017 a lansat un single promoțional, „Just Like You”, care a ajuns pe locul 99 în topurile din UK. Al doilea său single solo a fost „Miss You”, care a atins un vârf pe locul 39. A fost anunțat în iulie 2018 că Tomlinson va apărea alături de Simon Cowell, Robbie Williams și Ayda Field pentru a judecă sezonul 15 din „The X”. Factor”. El a fost egalat cu mentorul Dalton Harris, care a câștigat ulterior spectacolul, făcându-l pe Tomlinson primul fost concurent care a obținut o victorie ca mentor câștigător.

Tomlinson a anunțat în februarie 2019 că a colaborat cu Arista Records. Prima sa lansare sub eticheta a fost „Two of Us”, lansat pe 7 martie 2019. Și-a anunțat al doilea single sub eticheta, „Kill my Mind”, în septembrie 2019. Luna următoare, a lansat „We Made It”. și a anunțat că se va lansa într-un turneu mondial care se va întinde pe cinci luni și în 20 de țări diferite. În noiembrie 2019, a lansat al patrulea single de pe albumul său de debut, „Don’t Let It Break Your Heart”.

Pe 17 ianuarie 2020, a lansat cel de-al cincilea și ultimul single de pe album, „Walls”, iar două săptămâni mai târziu, a fost lansat în sfârșitul albumului solo de debut „Walls”. A debutat pe locul 4 în UK Albums Chart și pe locul 9 în topul Billboard 200, făcându-l primul album nou pentru Arista Records în nouă ani care a ajuns în primele 10 topuri. Era programat să plece în turneu aproape tot anul 2020, dar a fost nevoit să amâne în fiecare zi din cauza pandemiei de COVID-19. El a anunțat date reprogramate pentru 2021 și că a început să scrie următorul album.

Viața personală: Tomlinson a început să se întâlnească cu studenta de atunci, Eleanor Calder, în noiembrie 2011. Perechea sa despărțit în martie 2015, dar sa reunit la începutul lui 2017. În iulie 2015, zvonurile apariției în presă că Tomlinson așteaptă un copil cu stilista Briana Jungwirth. O lună mai târziu, într-un episod din Good Morning America, știrile au fost confirmate. Au primit un fiu, Freddie Reign, în ianuarie 2016. Tomlinson a avut o relație cu actrița Danielle Campbell în perioada noiembrie 2015-decembrie 2016.

Tragedia a atins viața personală a lui Tomlinson când mama lui a murit de leucemie în decembrie 2016 și din nou în martie 2019, când sora sa mai mică Felicite Tomlinson a murit din cauza unei supradoze accidentale.

În martie 2017, Tomlinson a fost implicat într-o altercație pe Aeroportul Internațional Los Angeles când sa ciocnit cu un paparazzo și cu fani agresivi care îl așteptau. El a fost reținut de securitatea aeroportului și inițial a fost acuzat de contravenție, plătind cauțiune la scurt timp după. Problema a fost rezolvată până în aprilie 2017 și acuzățiile împotriva lui au fost renunțate, invocând filmările evenimentelor capturate de un alt paparazzo și că Tomlinson era nevinovat. Sa relatat că paparazzii l-ar fi provocat și au provocat altercația din aeroport.

Imobiliare : În octombrie 2016, Louis a plătit 7,3 milioane de dolari pentru un conac impresionant din Hollywood Hills. Aproape exact patru ani mai târziu, în octombrie 2020, el a vândut casa pentru 6,4 milioane de dolari, o pierdere de 900.000 de dolari. În afara SUA, el deține o casă în suburbiile Londrei.

Related Articles

Ultimele articole