Faye Resnick

Care este valoarea netă a lui Faye Resnick?

Faye Resnick este o vedetă americană de reality TV, designer de interior și model care are o netă de 4 milioane de dolari. Faye Resnick a devenit pentru prima dată proeminentă în timpul procesului pentru omor a lui OJ Simpson. Resnick era prieten cu fosta soție a lui OJ Nicole Brown Simpson și, prin urmare, a fost chemat să depună mărturie în timpul procesului secolului.

Unul dintre efectele secundare neașteptate ale procesului OJ Simpson a fost de a oferi un tip foarte ciudat de celebritate unor figuri precum Resnick. Resnick și-a folosit faima pentru a scrie o carte despre proces și chiar a pozat nud în revista Playboy.

În ultimii ani, Resnick și-a găsit faima datorită unui rol recurent în serialul de realitate „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Charley Gallay/Getty Images

Tinereţe

Sa născut Faye Denise Hutchison pe 3 iulie 1957. Din întâmplare, sa născut într-un oraș din nordul Californiei numit Brentwood, care nu trebuie confundat cu cartierul din Los Angeles care avea să devină celebru în mare parte lui OJ Simpson în anii 1990.

Tatăl lui Faye, care a abandonat familia când era tânără, era afro-american. Faye a susținut că mama ei era de origine italo-spaniolă sau columbiană. Prietenii din copilărie ai lui Faye susțin că mama ei era portoricană.

Carieră

Mama ei sa recăsătorit în cele din urmă, dar, din păcate, Faye a susținut mai târziu că tatăl ei vitreg a fost abuziv fizic. În anii 1970, mama lui Faye devenise o Martoră a lui Iehova fanatică, care era convinsă că lumea se va sfârși în 1975. Pe atunci Faye avea 18 ani și credea că predicția mamei ei ar putea fi adevărată, așa că sa grăbit și și- a pierdut virginitatea. Când și-a dat seama că mama ei devenise nerezonabilă, Faye sa mutat la o mătușă în orașul Hayward din Bay Area. În Hayward, ea a început să facă modeling local și chiar a fost încoronată „1975 Maid of Hayward”, ceea ce a adus fotografia în ziar.

Cariera de model a lui Faye a zbuciumat, așa că sa înscris momentan la colegiul comunitar, unde a urmat cursuri juridice pentru a putea urma o carieră ca avocat. Ea a renunțat imediat și a plecat să lucreze pentru achiziția de modele John Robert Powers. Ea a lucrat și ca manichiuristă într-un salon de înfrumusețare.

Relații

Timp de un an, din 1978 până în 1979, Faye a fost căsătorită cu un bărbat pe nume Rick Barnett.

În 1984, sa căsătorie cu un milionar excentric pe nume Fadi Halabi, în timp ce locuia la Londra și lucra ca model. Au avut o fiică pe nume Francesca. Faye și Fadi au divorțat în 1986.

anii 1990

În 1987, Faye sa căsătorit cu un antreprenor din LA pe nume Paul Resnick. Resnick și-a câștigat averea în industria de renovare a hotelurilor.

La începutul anilor 1990, Paul și Faye au plătit 1,3 milioane de dolari pentru o casă în Beverly Hills, care fusese deținută anterior de CEO-ul Disney, Michael Eisner. Fiica ei, Francesca, sa înscris la școala elementară locală din Beverly Hills, iar Faye a lucrat la PTA.

Din păcate, începutul anilor 1990 este și momentul în care Faye a devenit dependentă de droguri, în special de cocaină. Mai târziu va fi dezvăluit că între 1988 și 1994 Faye a trebuit să se vadă la mai multe programe de dezintoxicare.

Nicole Brown Simpson

Faye a cunoscut-o pentru prima dată pe Nicole Brown Simpson în 1990, deși nu s-au apropiat decât în ​​​​1992 sau 1993. Avocatul apărării Robert Kardashian avea să dezvăluie mai târziu că Nicole și Faye se cunoștea cu adevărat de aproximativ un an și jumătate înainte de Uciderea lui Nicole. Nicole, al cărei divorț de Simpson a fost finalizat în 1992, și-a găsit un prieten de petrecere dornic și entuziasmat în Faye Resnick. Au plecat împreună în vacanță în Mexic și, în general, au sărit în jurul cluburilor și restaurantelor din Brentwood și Hollywood.

În acest timp, Nicole la sunat pe Paul Resnick pentru a-și exprima îngrijorarea că consumul de cocaină al lui Faye „scăpa de sub control”. Pe 9 iunie 1994, Nicole a organizat o intervenție pentru Faye la apartamentul ei din Brentwood. Mai târziu, în acea zi, Faye a intrat în Centrul de Recuperare Exodus din Malibu. Nicole și Ron Goldman au fost uciși trei zile mai târziu.

Cărți

În urma crimei și a procesului ulterior, Faye a devenit infamă. Echipa de apărare a lui Simpson a prezentat teoria neplauzibilă conform căreia Nicole ar fi fost ucisă de traficanții de droguri columbieni care o căutau de fapt pe Faye după ce nu a reușit să-și ramburseze sau datorie pe care și-a luat-o pentru a deschide o cafenea Starbucks.

Faye a lansat prima carte despre Nicole și OJ. Cartea ei „Nicole Brown Simpson: The Private Diary of a Life Interrupted” a fost tipărită rapidă și lansată în timpul procesului. Cartea a fost o astfel de bombă, judecătorul Lance Ito a fost forța să suspende cazul, astfel încât ambele părți să poată citi conținutul pentru a determina dacă ar putea avea un impact negativ asupra procesului sau ar putea influența juriul. Resnick a primit un avans de șase cifre pentru carte, care a vândut 750.000 de exemplare la prima ediție și câteva milioane în total.

Cartea lui Faye conține o serie de bombe, inclusiv:

  • Că ea și Nicole ar trebui să verifice de obicei tufișurile lui Nicole când se întorceau acasă dintr-un club pentru a se asigura că OJ nu îi spiona.
  • Că ea și Nicole au făcut sex într-o singură ocazie.
  • Faye a popularizat termenul „Brentwood salut”, care era un eufemism pentru a oferi unui tip surpriză sex oral.

Adevărate gospodine din Beverly Hills 

Fanii The Real Housewives of Beverly Hills o cunosc ca pe o componentă recurentă a unora dintre cele mai memorabile scene ale serialului. Ea a fost menționată de un membru al distribuției drept „corupta moral Faye Resnick”. Depinde de viitorii istorici să stabilească dacă Faye Resnick este nu „coruptă din punct de vedere moral”, dar nu este probabil ca fanii bizarului să înceteze să-i mai urmărească bufoniile în curând.

Astăzi, Resnick deține propria firmă de design interior, care a lucrat cu celebrități precum Nick Lachey, Paris Hilton și Kevin Connolly.

Vezi și: Valoarea netă a tuturor gospodinelor reale din Beverly Hills

Articolul precedentAndre uriașul
Articolul următorLouis Tomlinson

Related Articles

Ultimele articole