Locuri de munca noi la Targul de joburi – mii de joburi pentru tine

Locuri de munca noi la Targul de joburi – mii de joburi pentru tine

Bucureştenii şi nu numai s-au înghesuit de dimineaţă 31 octombrie 2009, pentru a pune mâna pe cele peste 1.000 de locuri de muncă oferite persoanele cu experienţă dar şi începătorilor de cele mai mari companii din România.
 locuri-de-munca-noi-la-targul-de-joburi-mii-de-joburi-pentru-tine
Joburile sunt scoase la Târgul Angajatorilor de Top care se desfăşoară astăzi şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00 la Sala Palatului.

Reprezentanţii evenimentului spun că jumătate dintre locurile de muncă sunt oferite pentru cei care au până la şapte ani de experienţă, iar cealaltă jumătate pentru cei fără experienţă. Ofertele salariale se discută doar în particular, dar sumele vehiculate pentru o funcţie de conducere sunt în jur de 1.500 de euro pe lună.

„Tinerii care nu au lucrat în facultate sau nu au practică din voluntariate sau colaborări îşi vor găsi foarte greu de muncă. Mi se pare că abia cu ocazia crizei se vede care este competent şi care nu. Este mai greu pentru cei care nu şi-au dat interesul să caute ceva de muncă“, a mai spus Dragoş Gheban.

El a adăugat că cei care vor reuşi să se angajeze imediat sunt carieriştii care au câţiva ani de experienţă şi care au evoluat rapid la locurile anterioare de muncă. „Tinerii cu rezultate bune la joburile anterioare şi cu un CV bogat vor fi preferaţii firmelor care caută manageri buni“, a mai spus reprezentantul târgului.

Organizatorii aşteaptă ca peste 20.000 de persoane să viziteze cea de-a şaptea ediţie a tîrgului. „Deja au venit peste 1.500 numai într-o oră de la deschiderea târgului”, a spus Dragoş Gheban, organizator.

Reprezentanţii evenimentului susţin că cele mai căutate joburi sunt în domeniile IT&C, economic, consultanţă şi inginerie. „În cele şase ediţii care au avut loc până acum, 5.800 de oameni şi-au găsit un loc de muncă iar aşteptările sunt ca în toamna aceasta să se angajeze peste 2.000 de persoane“, a mai spus organizatorul. Domeniile in care sunt oferite cele mai multe locuri de munca sunt IT&C, economic, consultanţă şi inginerie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole