S-a deschis cel mai mare mall din Europa – AFI Palace Cotroceni Mega Fun – Mall Cotroceni din 29 octombrie

S-a deschis cel mai mare mall din Europa – AFI Palace Cotroceni Mega Fun – Mall Cotroceni din 29 octombrie

Joi dimineata, joi lucratoare, 29 octombrie 2009. Niciun imprediment insa pentru cateva mii de bucuresteni care la prima ora se aflau in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare mall din Romania si ultimul pe lista deschiderilor din acest an.

Agitatie mare in fata intrarii in hipermarketul Real, unde cumparatorii formau cozi semnificative la casele de marcat, potentiali cumparatori in ms-a-deschis-cel-mai-mare-mall-din-europa-afi-palace-cotroceni-mega-fun-mall-cotroceni-din-29-octombrieagazinele cele mai cunoscute, foarte multi vizitatori si angajati care incercau sa puna la punct ultimele detalii ale magazinelor proaspat deschise – sau care urmeaza sa se deschida in perioada urmatoare.

Acesta era tabloul general din AFI Palace Cotroceni Mega Fun care cu o suprafata inchiriabila de 76.000 de metri patrati a devenit cel mai mare mall de pe plan local. „Avem 250 de spatii din care am inchiriat 215. Acum au deschis 180 iar in urmatoarele zile si in urmatoarele doua saptamani vor fi deschise si restul”, spune Israel Visel, directorul centrului comercial si al diviziei de centre comerciale din cadrul AFI.

Managerul este increzator ca pana la finalul anului va inchiria intreaga suprafata a mall-ului, gradul de inchiriere fiind in acest moment de peste 90%. „Desi este o perioada de criza, o suta de contracte au fost semnate in acest an”, a mai adaugat Israel Visel.

AFI Palace Cotroceni Mega Fun a atras nume importante ca Real – care va avea program non-stop, Domo, Inditex (detinatorul brandurilor Zara si Bershka), C&A sau New Yorker. Mall-ul are 2.500 de locuri de parcare, primul IMAX din Romania, care va fi deschis luna viitoare, restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 de metri patrati. un perete de escalada, un lac artiftcial, un teren de joaca pentru copii, o pista de rolafi20palace20cotroceni1e, bowling si snooker.

Finalizarea AFI Palace Cotroceni Mega Funl va face ca in zona sa existe cea mai mare concurenta din Bucuresti intre centre comerciale, avand in vedere recent inauguratul Militari Shopping Center, centrul comercial Plaza Romania finalizat de Anchor Grup in 2005, dar si galeriile comerciale si hipermarketurile detinute de Carrefour si Cora, care se afla in top in retelele mondiale ale retailerilor in ceea ce priveste vanzarile anuale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole