Mall Cotroceni, al zecelea mall din Capitala cu peste 5.000 de locuri de munca

Mall Cotroceni, al zecelea mall din Capitala cu peste 5.000 de locuri de munca  – 82.500 de vizitatori in prima zi la Afi Palace Cotroceni.

Vizitatorii Mega Fun pot gasi aici mixuri foarte bune de branduri, atractii si oportunitati de petrecere a timpului liber.
AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru coafi-palace-cotrocenimercial din Estul Europei, a fost vizitat ieri de 82.500 bucuresteni care au ales sa faca cumparaturi si sa se distreze in acelasi timp, chiar daca au avut la dispozitie doar 10 ore pentru a acoperi suprafata totala a mall-ului, de peste 215.000 mp.

“Am fost intotdeauna extrem de increzatori in proiectul Mega Fun, dar nu ne-am asteptat ca ziua deschiderii sa atraga atat de multi vizitatori. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa raspundem foarte bine nevoilor vizitatorilor, fiind evident ca acestia aprecieaza proiectul nostru. Chiar daca unii dintre retaileri nu au reusit sa finalizeze amenajarea spatiilor comerciale pana ieri, pe 10 noiembrie, data la care este programat evenimentul de lansare, toate magazinele vor fi deschise. In ceea ce priveste zonele de distractie, acestea urmeaza sa fie deschise pe parcurs, incepand chiar din prima zi”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Vizitatorii Mega Fun pot gasi aici mixuri foarte bune de branduri, atractii si oportunitati de petrecere a timpului liber.

Amplasat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera: 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp – cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, prima arena de laser tag din tara, bowling, snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente, un loc unde se poate fuma narghilea, un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj, si care va fi livrat in aprox. 2 saptamani, precum si un hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania ce s-a deschis la sfarsitul lunii octombrie pe data de 29 – 2009, a creat peste 5.000 de noi locuri de munca permanente, incepand cu anul acesta, majoritatea acestora fiind furnizate de retaileri.

Activitatile de administrare a mall-ului – intretinere, securitate, curatenie – vor furniza peste 500 de locuri de munca. In ceea ce priveste Real Hypermarket, deschis 24 de ore din 24, acesta va avea disponibile 300 de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Intrucat faza de constructie a proiectului nostru este foarte aproape de a se finaliza, am demarat deja o noua etapa la fel de importanta: recrutarea personalului. Alaturi de retailerii nostri ne concentram pe selectarea celor mai potriviti candidati”, a declarat managerul Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni Mega Mall, Israel Visel.

La finele lunii septembrie 2009, AFI Europe s-a deschis in Bucuresti AFI Palace Cotroceni – cea mai mare investitie a companiei din Europa si in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania. Investitia totala este estimata la 300 milioane de euro.

AFI Palace Cotroceni Mega Mall este situat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara si are o suprafata totala construita de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de 76.000 mp.

Related Articles

2 COMENTARII

  1. am mers la Humanic si mi-am luat pantofi. aratau normal, ca orice pantofi. la prima purtare au luat apa si s-au desprins. m-am dus la magazin, sa-mi dea banii inapoi.
    surpriza, nu vor sa faca asta. mi-au spus ca nu stiu eu cum e cu incalatamintea, intrucat „toti pantofii cusuti iau apa, dar problema e ca nu se comunica si lumea nu stie”. asta mi-a zis probabil o sefa de pe acolo, evident cu foarte mult tupeu. deci, inteleg ca daca iti cumperi pantofi cusuti de la Humanic,trebuie sa-i folosesti doar cand nu ploua ?! sunt primii pantofi pe post de slapi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole