Larry King

Valoarea netă și salariul Larry King: Larry King era un jurnalist american de radio și televiziune care avea o avea netă de 50 de milioane de dolari la momentul morții sale. El a fost cel mai bine cunoscut pentru găzduirea emisiunii sale de la CNN „Larry King Live” la CNN. Larry King a murit pe 23 ianuarie 2021, la vârsta de 87 de ani.

Primii ani de viață: Larry King sa născut Lawrence Harvey Zeiger în Brooklyn, New York, la 19 noiembrie 1933. Era fiul lui Jennie, născută în Lituania, un lucrător în confecții, și al lui Aaron Zeiger, un proprietar de restaurant originar din Austria -Famată. King a urmat liceul Lafayette din Brooklyn. Când era adolescent, tatăl său a murit în urma unui atac de cord la vârsta de 44 de ani, ceea ce a făcut ca mama, fratele și însuși să fie sprijiniți de asistență socială. Pierderea tatălui său tânăr la afectat foarte mult pe Larry și, în cele din urmă, și-a pierdut interesul pentru școală. De mic și-a dorit să lucreze în radio. King ar trebui să se aventureze în Miami, Florida, pentru a-și începe cariera în radio.

Carieră: A apărut pentru prima dată în 1957 la WAHR, după câteva eșecuri inițiale cu stabilitatea în Miami. Angajat inițial să facă curat în studio și să facă slujbe ciudate în birou, unul dintre cranicii postului a renunțat brusc și Larry a avut șansa de a fi difuzat. Prima sa difuzare a fost pe 1 mai 1957, în calitate de disc jockey la intervalul de la 9 dimineață până la prânz. De asemenea, a făcut două știri de după-amiază și de emisiune sportivă. Era plătit cu 50 de dolari pe săptămână. Managerul stației ia sugerat să-și schimbe numele pentru o sună mai puțin „etnic”. În doi ani și-a schimbat numele legal în Larry King, pe care la preluat dintr-o reclamă din Miami Herald pentru King’s Wholesale Liquor.

A început să susțină interviuri la o emisiune de la mijlocul dimineții pentru WIOD la restaurantul Pumpernik din Miami Beach. Avea un interviu cu oricine intra – primul lui interviu a fost cu un chelner la restaurant. Două zile mai târziu, cântărețul Bobby Darin a intrat la întâmplare și a devenit primul interviu al celebrității lui King.

Trei ani mai târziu, King a absolvit televiziunea când a început să găzduiască o emisiune numită „Miami Undercover”. Spectacolul la transformat pe Larry într-o celebritate locală. De asemenea, a primit o expunere suplimentară când a devenit comentator de culoare pentru echipa de fotbal Miami Dolphins.

Popularitatea lui King nu la putut salva de încălcare a legii când a fost acuzat de furt mare de către fostul partener de afaceri Louis Wolfson în decembrie 1971. A fost arestat la Miami și concediat temporar. În cele din urmă, a fost angajat să lucreze la Mutual Radio Network (acum Mutual Broadcast System) unde a devenit rapid național cu „The Larry King Show”, care a câștigat o audiență devotată și peste cinci sute de afiliați.

În iunie 1985, King a devenit un nume cunoscut cu „Larry King Live”, care în prezent este cel mai longeviv program de televiziune la CNN. El ar intervieva lideri proeminenți, politicieni și diverse personalități din industria divertismentului. King 2 făcea emisiunea CNN între orele 21:00 și 2:00, apoi mergea la studiourile Mutual Broadcasting System pentru a-și face emisiunea de radio. King a devenit cunoscut pentru abordarea sa directă, fără confruntare, în stilul său de interviu. El și-a câștigat o reputație pentru livrarea de întrebări ușoare și deschise adresate intervievaților săi. King a susținut peste 30.000 de interviuri în cariera sa. În timpul petrecut la „Larry King Live”, King a scris, de asemenea, sau rubrică în ziar în USA Today timp de peste 20 de ani.

La apogeul său, milioane de oameni au urmărit „Larry King Live” la CNN. Printre premiile lui King se numără zece premii Cable ACE, două premii Peabody și un premiu Golden Mike. King ia numeroase celebrități de-a lungul timpului pe CNN, printre care comediantul Kathy Griffin, jurnalistul/prezentatorul de știri Dan Rather și Kermit the Frog. Pe 29 iunie 2010, King a anunțat că va renunța la slujba de găzduitor de noapte după 25 de ani. Piers Morgan, o personalitate și jurnalist TV britanic, a fost numit înlocuitorul lui King. Ultimul episod din „Larry King Live” a fost difuzat pe 16 decembrie 2010.

În martie 2012, King a co-fondat compania de producție Ora TV, unde a început să găzduiască „Larry King Now”. Spectacolul este difuzat exclusiv de Hulu și RT America. King găzduiește, de asemenea, joi seara un talk-show politic, „Politicking with Larry King”. King și-a exprimat în 2017 că nu are intenția de a se retrage vreodată și se așteaptă să-și găzduiască programele talk-show-urilor până când va muri.

(Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images)

Alte aventuri: King a făcut numeroase apariții în film și televiziune, inclusiv Ghostbusters, Shrek 2 și 30 Rock. King a jucat și în filmul din 2016 „The People v. OJ Simpson: American Crime Story”. În 2012, a găzduit dezbaterea prezidențială a terților la Ora TV. A fost moderatorul celui de-al șaselea Forum Eurasiatic Kazenergy din Kazahstan, în octombrie 2011. În perioada 2012-2013, Larry a găzduit „In View with Larry King”, un serial TV educațional. King este foarte activ pe Twitter și postează comentarii și gânduri pe o mare varietate de subiecte. King face, de asemenea, diverse reclame TV.

Viața personală: viața personală a lui King a primit poate la fel de multă atenție ca și show-ul său popular. Are cinci copii din opt căsătorii. Sa căsătorie cu iubită de liceu Freda Miller la vârsta de 19 ani, iar căsătoria a fost anulată un mai târziu. Sa căsătorit cu Playboy Bunny Alene Akins de două ori! Prima lor căsătorie a durat doar un an, între 1962-1963. S-au reunit și s-au recăsătorit în 1969 și au divorțat a doua oară în 1972. Cea mai recentă căsătorie a lui cu Shawn Southwick a durat din 1997 până când a cerut divorțul în 2019.

Larry a suferit și de multe probleme medicale, în principal legat de inima lui. El a suferit primul atac de cord major în 1987, care a necesitat o intervenție chirurgicală de bypass cvintuplu. După aceea, a înființat Fundația Larry King Cardiac, care plătește pentru operații și proceduri cardiace care salvează vieți pentru persoane care altfel nu și-ar putea permite. În aprilie 2019 a avut un atac de cord. În noiembrie a aceluiași an, el a dezvăluit că a suferit și un accident vascular cerebral care la lăsat în comă timp de săptămâni. După accidentul vascular cerebral, a suferit de gânduri sinucigașe.

În august 2020, sa raportat că doi dintre copiii lui King, Andy și Chaia King, au murit la câteva săptămâni unul de celălalt.

King locuia în Beverly Hills și a fost văzut frecvent în spatele platoului de acasă la jocurile lui Dodger.

Articolul precedentHidetaka Miyazaki
Articolul următorZlatan Ibrahimovic

Related Articles

Ultimele articole