Lara Logan

Care este valoarea netă a Larei Logan?

Lara Logan este jurnalist, corespondent de război și producător sud-african, care are o avere netă de 7 milioane de dolari. Din 2002 până în 2018, Logan a fost corespondent pentru CBS News, apoi sa alăturat companii de media conservatoare Sinclair Broadcast Group în 2019. Lara a fost angajată de serviciul de streaming Fox Nation la începutul anului 2020.

Logan a fost corespondent pentru „60 Minutes” din 2005 până în 2018, iar ea a început să găzduiască și să producă „Lara Logan Has No Agenda” de la Fox Nation în 2020. În 2011, în timp ce acoperea Revoluția Egipteană, o mulțime de 200 până la 300 de bărbați a fugit. Îmbrăcămintea Larei și a agresat-o sexual pe stradă în timpul reflectării sărbătorilor din Piața Tahrir. Ea a petrecut patru zile în spital recuperându-se, iar mai târziu a vorbit despre ce sa întâmplat cu ea la „60 de minute” pentru a rupe „codul tăcerii” despre ceea ce femeile jurnaliste „au trăit, dar despre care nu vorbesc niciodată”. ”.

Tinereţe

Lara Logan sa născut pe 21 martie 1971, în Durban, Africa de Sud. A urmat Colegiul pentru Fete din Durban, iar după absolvire, a obținut o diplomă în comerț de la Universitatea din Natal în 1992. Lara sa înscris ulterior la Alliance Francaise din Paris, absolvind cu o diplomă în limba, cultură și istorie franceză.

Cariera timpurie

În Durban, Logan a lucrat ca reporter pentru „Sunday Tribune” din 1988 până în 1989 și „Daily News” din 1990 până în 1992. Ea a început să lucreze pentru Reuters Television în Africa ca producător senior în 1992, iar patru ani mai târziu , ea a început să lucreze independent și-a asumat misiuni ca reporter și producător/editor pentru ABC News (Londra), NBC, CBS News, Fox/SKY, ITN și European Broadcast Union. Lara a acoperit, de asemenea, pentru CNN, războiul din Kosovo și bombardamentele din 1998 asupra ambasadelor SUA din Tanzania și Nairobi. Televiziunea britanică GMTV Breakfast Television a angajat-o pe Logan ca corespondent în 2000, iar în această activitate, ea a lucrat ca corespondent independent pentru CBS News Radio.

CBS

La câteva zile după atacurile teroriste din 11 septembrie, ea a cerut viză pentru a călători în Afganistan, iar în noiembrie 2001, sa infiltrat în Alianța de Nord și la intervievat pe generalul Babajan, care era comandantul lor la acea vreme. CBS a angajat-o pe Lara ca corespondent cu drepturi depline în 2002, iar în următorii patru ani, ea a raportat pe câmpul de luptă. Ea a contribuit și la „60 Minutes II”, „The Early Show”, „CBS Evening News” și „Face the Nation”. La începutul lui 2006, CBS la promovat pe Logan în funcția de corespondent șef pentru afaceri externe, iar ea a rămas în rețea până în august 2018. În 2019, sa alăturat temporar Sinclair Broadcast Group pentru a raporta despre granită dintre SUA și Mexic.

Frederick M. Brown/Getty Images

În noiembrie 2013, CBS News a forțat-o pe Lara să ia un concediu după ce a dat un raport inexact despre atacul din Benghazi din „60 de minute”. Ea a dat vină pentru inexactități pe Dylan Davies, care era managerul unei forțe de gardă a Ambasadei SUA din Benghazi. Directorul executiv al standardelor și practicilor CBS News, Al Ortiz, a declara: „Logan a ținut un discurs în care a luat o poziție publică puternică, argumentând că guvernul SUA a denaturat amenințarea din partea Al Qaeda și a îndemnat la acțiunile pe care SUA ar trebui să le ia ca răspuns la Atacul de la Benghazi. Din perspectiva CBS News Standards, există un conflict în luarea unei poziții publice cu privire la gestionarea către guvern a Benghazi și Al Qaeda, continuând în același timp să raporteze despre poveste.”

După CBS

Lara a părăsit CBS News în 2018, după ce rețeaua a refuzat să-și reînnoiască contractul, iar mai târziu ea a spus că mass-media are o părtinire liberală și că jurnaliștii acționau ca „propagandiști” și „activități politice” împotriva președintelui de atunci. , Donald Trump. Ea a început imediat să lucreze pentru grupul media de dreapta Sinclair Broadcast Group și să scrie pe Twitter despre teoriile conspirației de dreapta. După ce a primit critici pentru că a împărtășit farse care implică antifa pe Twitter, Logan a susținut că grupul de supraveghere media Media Matters for America vrea să o „distrugă”. La sfârșitul anului 2021, ea a promovat teorii ale conspirației despre COVID-19 și SIDA și la comparat pe dr. Anthony Fauci cu medicul nazist Josef Mengele la „Fox News Primetime”, ​strângând indignarea unor grupuri evreiești proeminente.

Viata personala

Din 1998 până în 2008, Lara a fost căsătorită cu Jason Siemon, un jucător de baschet profesionist american care a jucat în Marea Britanie. După ce au divorțat, Logan sa căsătorit cu contractantul de apărare al guvernului american Joseph Burkett pe 30 octombrie 2008. Cuplul la întâmpinat pe fiul lui Joseph pe 29 decembrie. 2008, iar fiica Lola pe 4 martie 2010. Lara este și mama vitregă a lui Ashley, fiica lui Joseph din prima căsătorie.

Premii și nominalizări

Logan a fost nominalizat la 12 premii Emmy de știri și documentare, câștigând o acoperire continuă excepțională a unei știri într-o emisiune de știri programată în mod regulat pentru „CBS Evening News with Bob Schieffer” (pentru „Ramadi: On the Front Line” ) în 2007, interviu remarcabil pentru „60 de minute” (pentru „Medalia de onoare”) în 2011 și acoperire remarcabilă a unei știri de ultimă oră într-o revistă de știri pentru „60 de minute” (pentru „Bătălia pentru Mosul” ) în 2017. Lara a câștigat un American Women în Premiul Gracie de radio și televiziune pentru reporter/corespondent remarcabil în 2004 și a primit premiul David Kaplan de la Clubul de presă de peste mări pentru acoperirea „CBS Evening News” a „Ramadi Embed” în 2006. În 2007, corespondenții radio și televiziuneAsociația a onorat-o cu Premiul David Bloom, iar în 2011,a primit Premiul John Aubuchon pentru Libertatea Presei (de la Clubul Național de Presă) și Premiul Daniel Pearl.

Imobiliare

În 2008, Logan a plătit 1,5 milioane de dolari pentru o casă cu trei dormitoare și patru băi în zona Cleveland Park din Washington, DC. Ea a scos casa pe piata pentru 2,2 milioane de dolari in aprilie 2013.

Articolul precedentBară oblică
Articolul următorŞtefan Hillenburg

Related Articles

Ultimele articole